Dodaj do ulubionych

Dzień kobiet

08.03.12, 21:57
Witam,
Dzisiaj Dzień Kobiet - tak wiem, dla niektórych to pozostałość komunistyczna.. W każdym razie to dobra okazja do tego, żebyście dostali buziaka od swojej kobiety. Prawda?
Na moim narzeczonym życzenia wymusiłam. Nie dostałam obiecanego podwiędłego tulipana ani czekoladek. Trochę było mi przykro. Bo to kolejny rok gdy o mnie zapomniał......
Nie ma sprawy, nic się nie stało - przecież go kocham, a czy On mnie kocha? Nie wiem.
Wieczorem w Biedronce kupił czekoladki - ale dla swojej siostry.
I co o tym myślicie? Co znaczy gdy mężczyzna obdarowuje swoją siostrę czekoladkami a o narzeczonej zapomina?
Obserwuj wątek
    • bmwracer Re: Dzień kobiet 08.03.12, 22:23
      poniewaz to jest forum Partnerstwo i Seks wiec propnuje zablokowac seks przez powiedzmy miesiac,,,,
      • design2012 Re: Dzień kobiet 08.03.12, 22:47
        Ale ona jest z Robciem, bo ma z nim dobry seks. I łechtaczka wszystko zasłania.
    • moonatnight Re: Dzień kobiet 10.03.12, 17:13
      To znaczy, że masz się zacząć oglądać za takim facetem, który będzie o Tobie pamiętał. Bo przecież tego Ci brakuje. Przecież było Ci przykro. Niech Twój luby spędza zatem wieczory z siostrą, a nie z Tobą. Do dzieła ! Zarejestruj się zaraz na jakimś portalu randkowym, to zobaczysz ile będziesz miała kwiatów i czekoladek na dzień kobiet! Zostaw tego beznamiętnego niewdzięcznika.
    • tehuana Re: Dzień kobiet 10.03.12, 22:22
      Dzien kobiet - nie jest po to by faceci obsypywali nas zwiedlymi kwiatami i czekoladkami z Biedronki-chyba zadna z nas tego nie chce?
      Poczytaj sobie o historii tego dnia, komunisci zawlaszczyli sobie to swieto; zainteresuj sie inicjatywami, jakie sa podejmowane przez kobiety 8-go marca.
      • potwor_z_piccadilly Re: Dzień kobiet 10.03.12, 23:07
        tehuana napisała:

> Poczytaj sobie o historii tego dnia, komunisci zawlaszczyli sobie to swieto;

W pewnej warszawskiej fabryce, czerwoni z okazji tego wzniosłego, międzynarodowego święta, rozdali paniom koperty zawierające widokówkę i pięć złotych.
        Ciebie autorko muszę zmartwić.
        Czekoladki z Biedronki plus brak taktu przy rozdysponowywaniu tym cymesem, świadczą o tym, że zakochałaś się w buraku.
        Powinno ci to dać do myślenia.
        Pozdrawiam.

• moonatnight Re: Dzień kobiet 11.03.12, 19:02
      To jest tak:
      - gdyby o Ciebie cały czas dbał, to byś nawet nie zauważyła, że jest dzień kobiet;
      - nie dba o Ciebie, i Ty to widzisz, i myślisz, że chociaż w dzień kobiet powinien coś dla Ciebie zrobić, a on tego nie robi.
      Czas zdać sobie sprawę z tego, że:
      - tu nie chodzi o kwiaty i czekoladki z Biedronki.
      Tu chodzi o nagminny brak:
      - czułości, miłości, ciepła, bezpieczeństwa, zainteresowania Tobą, itp, itd.
      Rzuć go czym prędzej, a będziesz szczęśliwa!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka