Dodaj do ulubionych

Sex po 30-stce

04.05.12, 12:04
Jak tamu was z tym jest ? Ja z mężem oboje po 37 lat i powiem wam ze mąż juz tak nie potrzebuje jak dawniej natomiast ja znowu chce a on ciągle zmęczony.Kochanka mam szukać czy co :) Ciekawa jestem jakjest u innych par po 30-stce
Obserwuj wątek
    • tanieczasy Re: Sex po 30-stce 04.05.12, 15:04
      U nas różnie to jest, raz mi się nie chce, raz jemu. Generalnie ciężko się zgrać :) :) Mamy po 30 latek.
      • Gość: sfrustrowana :/ Re: Sex po 30-stce IP: *.tarniny.pl 04.05.12, 23:55
        ja mam 25, ale mój partner 35 i jemu już się nie chce.. jestem bardzo zawiedziona, czuję się oszukana, bo kiedyś było zupełnie inaczej. na prawdę źle mi z tym, ciągle rozważam rozstanie, bo od 2 lat praktycznie seks nie istnieje.. tylko żal mi dziecka.

• Gość: atena Re: Sex po 30-stce IP: *.85-237-173.tkchopin.pl 05.05.12, 10:47
      ja mam 31 a mąż 32lata i zauważyłam,że 2razy na tydzień mu wystarcza.dla mnie to stanowczo za mało.fakt że dużo pracuje...ale jeśli ja inicjuje seks nigdy mi nie odmawia.myśle,że im w wieku 40lat podnosi im się libido ale to często wiąże się z ,,no wiadomo,,odbija im na punkcie innych kobiet.Boję się tej jego 40stki.
    • przeciez.wiem Re: Sex po 30-stce 05.05.12, 17:00
      Fajnie jest :). Ja 33, on 35, seks codziennie :).
      • Gość: sfrustrowana :/ Re: Sex po 30-stce IP: *.tarniny.pl 05.05.12, 20:09
        no nie dołujcie mnie, proszę.. zawsze myślałam, że seks będę uprawiać do 70-tki, albo i dłużej jeśli "warunki" pozwolą ;) a mam 25 lat i przez mojego partnera zupełnie zapomniałam co to seks.. :/ jestem załamana, mamy dziecko i choćby dlatego chciałabym utrzymać ten związek, ale nie dam rady żyć bez seksu..
        już nawet nie marzę o seksie codziennie, ale choćby 2-3 razy w tyg. raczej nie jestem zbyt wymagająca..
    • ennya Re: Sex po 30-stce 05.05.12, 23:06
      mi sie libido poprawilo, do 30stki sex byl ale bez wariacji, teraz duzo lepiej, niestety nie wiem jak to jest u facetow, wg badan im spada:( najlepiej jak maja 25, ale sa wyjatki;)
    • Gość: eska Re: Sex po 30-stce IP: *.kalisz.mm.pl 05.05.12, 23:55
      ja mam 38, mąż 40 i nie mogę się od niego opędzić. Gdybym mu pozwoliła to raz dziennie byłoby mało. A tak trzymam na odległość i średnia wychodzi nam jakieś 4-5 razy w tygodniu.
    • Gość: Basia Re: Sex po 30-stce IP: *.adsl.inetia.pl 29.12.12, 14:44
      Jak kochanka to tylko w sklepie dla dorosłych. Podpowiadam - wibrator, zawsze gotowy, potrafi więcej, można z nim wiele razy :-) Ostatnio kupiłam, sklep Twoja Fantazja, model Fun Factory The Boss. Z facetami jest właśnie tak, na początku mega ogiery a potem... No cóż. Pozdrawiam koleżankę.
      • Gość: niezaspokojona Re: Sex po 30-stce IP: *.adsl.inetia.pl 04.02.13, 01:56
        U nas 2 góra 3 razy w miesiącu... ja tego chyba dłużej nie zniosę. Teraz nawet nocami śni mi się że uprawiam seks z innymi facetami (kolegami/sąsiadami). Mąż wiecznie zmęczony zasypia zanim ja zdążę się położyć... Ja chcę czegoś więcej, a nie tylko szybki numerek pod kołderką 2 razy na miesiąc...
        • kroky Re: Sex po 30-stce 04.02.13, 16:36
          Ohh dziewczyny zeby tak moja zonka chciala 1-2 w tygodniu !
          U nas wychodzi 1-2 w miesiacu.
          Ja 42 ona 37
          • Gość: rysiek Re: Sex po 30-stce IP: *.dynamic.chello.pl 08.02.13, 23:08
            Dokladnie, mam to samo :(
    • Gość: eded Re: Sex po 30-stce IP: *.dynamic.chello.pl 14.05.13, 19:10
      my na specjalne okazje bierzemy sobie od czasu do czasu maxlong, we mnie wchodzi diabeł i mamy noc pełną sexu jak za dawnych lat :)
    • karolajna83g Re: Sex po 30-stce 15.05.13, 23:17
      Ostatni raz kochalismy sie 10 dni temu...On wiecznie zmeczony, ja biore tabletki; na początku nie chciało mi się wogóle sexu a teraz...mogłabym dwa razy dziennie.
      Pomarzyc dobra rzecz.....
      Ja 30, on 40.
      Na urodziny chcę wibrator!!!!!
      • Gość: minetu Re: Sex po 30-stce IP: *.pse-operator.pl 16.05.13, 12:40
        na pewno praca nieprzespane noce przez dzieci i ciagle zmeczenie nie poprawiaja
        ale 2 razy dziennie jest jeszcze fajnie ..najgorzej mnie wkurza gdy temperatura rosnie i wszystko zaczyna byc mokre twarde i przyjemne ...a tu placz dziecka i zona musi leciec
        to naprawde zniecheca. ale rano i wieczorkiem musi byc ;-] Co prawda kobiery wiecej potrzebuja czulosci po 30 niz faceci

ja 36 zona 34 sex udany i wiecznie goracy
      • karolajna83g Re: Sex po 30-stce 16.05.13, 15:08
        Boże......dzis w szufladzie znalazłam niebieskie tabletki.........
        Jakoś głupio sie z tym czuję, bo może on właśnie chce a nie może i zmęczenie to tylko przykrywka?????Troszkę mnie dołek złapał.....
    • urko70 Re: Sex po 30-stce 27.05.13, 15:49
      nadia280 napisał(a):

> Ja z mężem oboje po 37 lat i powiem wam ze mąż juz ta
      > k nie potrzebuje jak dawniej natomiast ja znowu chce a on ciągle zmęczony.Kocha
      > nka mam szukać czy co :)

Proponowałbym zacząć od próby obudzenia męża.
      Monotonia wrogiem.... -
      Ale może być i tak, że on w wieku 37 ma już 74.
      Na kochanka zawsze czas ale to droga w jedną stronę, cięzko potem wrócić.
    • Gość: trickster Re: Sex po 30-stce IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.06.13, 22:35
      Ja 34 ona 33 lata. Padaka w seksie od dawna. Rzadko i tak samo. Żadnej chęci eksperymentowania. Tylko włóż i wyjmij i leży jak kłoda. Znalazłem sobie kochankę i dobrze mi z tym. Może się rozwiodę. Szkoda życia. Nie po to człowiek haruje i się stresuje żeby potem tylko rozmawiać ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka