uwierz_w_to 09.08.13, 15:29 Niedługo będę autografy trzaskał popularność moja wzrasa. Łzy - Narcyz Się Nazywam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uwierz_w_to Re: Ditta 09.08.13, 15:34 Muchy feat. Halina Frąckowiak - Papierowy księżyc Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Ditta 09.08.13, 15:37 Ditta znowu jestem na topie jak ja kocham wkurwiać trollostwo hehehe Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: Ditta 09.08.13, 15:41 bo chodzi o to, żebyś mógł kochać jeszcze jutro Nie odsłaniaj swojej królowej. Nie pozwól siebie zaszachować. Nie pozwól sobie wlepić szewskiego mata. Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: Ditta 09.08.13, 15:43 bo chodzi o to, byśmy długo mogły sobie śpiewać : PIEJO KURY PIEJO Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Ditta 09.08.13, 15:45 no jak ja? eszmeraldo wyobraź sobie tych co chcą a nie mogą ci dopiero mają ciśnienie podniesione. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Ditta 09.08.13, 15:47 No właśnie !!!! no muszę o moją sławę dbać przecie.Nie możemy pozwolić na to żeby fani się nudzili.Choć ciśnienie jest wysokie i tak. Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: Ditta 09.08.13, 15:49 no właśnie. Dbaj też o swoje pionki. Jak dbasz o własną brykę. Widziałam fotkę. Odpicowana w środku. Żadnych śmieci Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Ditta 09.08.13, 15:52 eszmeralda.i.papugi napisała: > no właśnie. Dbaj też o swoje pionki. Jak dbasz o własną brykę. Widziałam fotkę. > Odpicowana w środku. Żadnych śmieci No tu się pomyliłaś, nie dbam o brykę ona ma jeździć a że ma tapicerkę białą to nie odpicowana, porostu czysta Odpowiedz Link
uwierz_w_to Reklama 09.08.13, 15:51 Eszmeraldo, skoro mam tak welu fanów to może bym zaczoł jakieś produkty reklamować? Może kosmetyczne? a może jakieś dobre vibratory lub kondony dobrej firmy? Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: Reklama 09.08.13, 15:53 No nie wiem, czy tak wielu. A jeśli to jeden tylko frustrat? I sterana życiem kobieta? Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Reklama 09.08.13, 15:58 To była żart chcę porostu jeszcze bardziej ich wpienić.To są max dwie osoby wliczając mifredo to razem trzy, od wieków próbują mnie zbanować, ukrócić ale im niestety nie wychodzi.Ale wiesz lubię ich podpienić, i obmyslam nowe sposoby.Najlepiej coś chamskiego i głupiego napisać to ich krew zalewa Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: Reklama 09.08.13, 16:01 może się mylę, ale myślę inaczej. Dajesz im to, na czym im najbardziej zależy. Zacierają ręce z uciechy. Ale chciałabym się mylić. Czas pokaże jak długo nasze forum się utrzyma. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Reklama 09.08.13, 16:04 eszmeralda.i.papugi napisała: > może się mylę, ale myślę inaczej. > Dajesz im to, na czym im najbardziej zależy. Zacierają ręce z uciechy. Ale chci > ałabym się mylić. Czas pokaże jak długo nasze forum się utrzyma. O nie nie eszmeraldo, utrzyma się ,Ditta ma kłopoty z internetem zaraz tego jarusa zbanuje i post wytnie ale neta nie może odpalić.Z drugiej strony pojechałem delikatnie ale nie mam zamiaru ciągnąć tego na tym koniec.Napisałem to co napisałem i wystarczy, już pijanę im podbiłem na maxa a oni niech teraz u mifredo we własnym gównie się tarzają. Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: Reklama 09.08.13, 16:07 ,Ditta ma kłopoty z internetem zaraz tego jar > usa zbanuje i post wytnie też to mogłaby zrobić, ale poco kopać do swej bramki? Post jest jak malowany Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Reklama 09.08.13, 16:09 eszmeralda.i.papugi napisała: > > ,Ditta ma kłopoty z internetem zaraz tego jar > > usa zbanuje i post wytnie > > też to mogłaby zrobić, ale poco kopać do swej bramki? > Post jest jak malowany Chodzi tylko i wyłącznie o satysfakcję eszmeraldo więc zrób to po co czekać na dittę. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Reklama 09.08.13, 16:02 Jak jeszcze napiszę coś chamskiego,głupiego i prymitywnego, trzy w jednym to siedzą przed matrycą laptopa i pijana im klawiaturę zalewa , żarówki w mieszkaniu się przepalają taką moc mają Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: Reklama 09.08.13, 16:04 to już Twoja broszka a w środku albo twardy diament, albo kolorowe szkiełko Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Reklama 09.08.13, 16:08 eszmeralda.i.papugi napisała: > to już Twoja broszka a w środku albo twardy diament, albo kolorowe szkiełko Obstawiam na twardy diament, z resztą wziełem pod uwagę to co napisałaś, więc dla pewności kończe ten temat nie dając satysfakcji.Może masz rację. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Reklama 09.08.13, 16:10 Powoli małe przygotowania do biwaku w niedzielę rano wyjazd Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: Reklama 09.08.13, 16:13 Tak myślałam. Dużo tego będziesz musiał zapakować. Nie zapomnij czegoś przeciw komarom. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Reklama 09.08.13, 16:16 eszmeralda.i.papugi napisała: > Tak myślałam. > Dużo tego będziesz musiał zapakować. > Nie zapomnij czegoś przeciw komarom. Rajd kupię najlepszy środek,psiknę w namiot i po ptakach, dużo tego zabieramy ,sam namiot jest wielki, do tego stoliki,krzesła materace itd,grill, śpiwory.Będzie tego sporo. Ale pisać będę z telefonu więc spoko, będziecie na bierząc, a Dittcie zdjęcia jak będę jakieś robił ciekawe będę wysyłał. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Reklama 09.08.13, 16:18 Co prawda będę przynajmniej raz dziennie na forumie żeby słowo napisać, a planowany wyjazd do piątku. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Reklama 09.08.13, 16:23 eszmeralda.i.papugi napisała: > to Cię aż cały tydzień nie będzie zależy od pogody, opłacam na razie do środy a później się zobaczy. Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: Reklama 09.08.13, 16:33 idę na rower. Do zobaczenia, mam nadzieję Odpowiedz Link
ditta12 Re: Reklama 09.08.13, 17:58 Byłam dziś na plaży,opaliłam się i zasnęłam po powrocie. O całe niebo lepiej,chłodniej. Odpowiedz Link
madau Re: Reklama 09.08.13, 21:20 Ja ci nigdy nie zapomne tego ak "jako szpile i ostrygi" czkalas ze mna na B ktory miam przyniesc leki... To Ty? mam nadzieje ze to ty... a teraz odplywam dobranoc! Odpowiedz Link