Dodaj do ulubionych

obwod penisa

IP: *.ostmedia.pl 05.05.12, 18:45
mój obwód penisa to 10,5 cm długość to 15 cm . Mam 21 lat i bardzo boję się zbliżyc do kobiety. Czy mam sie tym przejmowac?
Obserwuj wątek
    • Gość: marta Re: obwod penisa IP: *.tarniny.pl 05.05.12, 20:13
      miałam kilku partnerów, ale nie mam pojęcia, ile wynosił obwód ich penisów..
      kobiety nie mają miarki w oczach, raczej skupiają się na przyjemności, a nie na 2 cm w tę czy drugą stronę..
      • Gość: wmen Re: obwod penisa IP: *.199.110.109.in-addr.arpa 06.05.12, 20:08
        no raczej drągal to to nie jest....
        dlugość jeszcze jeszcze ale z takiego cieńkusza to gumka zsunie sie na bank :)
        • mar.sew87 Re: obwod penisa 08.05.12, 12:23
          Poruszyłeś ważne zagadnienie.. przeważnie mężczyźni mają kompleksy na punkcie długości członka, a dla mnie akurat ważniejszy jest właśnie obwód. Rozczaruje cię, ale myślę, że kobiety wolą grubsze penisy..
          Ale te cieńsze przecież też funkcjonują i nie siedzą cały czas w nogawce ;) Mój obecny partner ma najmniejszego, z którymi dotychczas miałam przyjemność.. ;) ale sprawia mi radość od dobrych kilku lat i pewnie jeszcze trochę da radę :)
    • Gość: kajtek647 Re: obwod penisa IP: *.555.pl 28.05.12, 15:33
      Raczej nie masz się czym przejmować . jednak jeśli interesują cię sposoby na penisa zajrzyj tu. acutus.com.pl/c/34/powiekszanie-penisa.html Mój facet bardzo lubi ten sklep:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka