Dodaj do ulubionych

Kobieta Bi

20.05.12, 19:44
Witam,
od dwóch jestem w związku moja kobieta jest Bi, mnie to kręci i bardzo mi odpowiada, długo takiej kobiety szukałem. Jednak nic z tego nie wynika, staram się ją zapewniać o mojej miłości do niej i nie naciskać, ale przyznam że kończy mi się cierpliwość. Ona powtarza, że chciała by z kobietą znowu się kochać, ale jak zaczynamy rozmawiać o moim uczestnictwie to temat umiera i umierają jej potrzeby w tym względzie. Mnie to do niej blokuje i znaleźliśmy się w patowej sytuacji...
Obserwuj wątek
    • jola-kotka Re: Kobieta Bi 21.05.12, 02:33
      Ok,ale ona chce to robic z kobieta a nie z kobieta i toba.
      Jesli akceptujesz to ,ze jest bi to pozwol jej na to,na tym wlasnie polega ta akceptacja.
      A jak nie potrafisz tego pokonac w sobie i uznajesz to za zdrade to nie jest to partnerka dla ciebie.
      • trzydziestka78 Re: Kobieta Bi 21.05.12, 18:56
        Wygląda na to, że chciałeś być z kobietą bi po to tylko, żeby załapać się na trójkąt...
    • bokbok Re: Kobieta Bi 07.06.12, 14:26
      to że ktoś jest bi nie oznacza jeszcze, że jest miłośnikiem trójkątów, chyba coś ci się pomyliło
    • tetsuo2 Re: Kobieta Bi 08.06.12, 11:42
      zgadza się, kolega pomylił bi-seksualność z lubieniem trójkątów, a to nie to samo :-)
    • mabellew Re: Kobieta Bi 03.04.13, 18:05
      są tu jakieś bi kobiety? Jeśli tak to zapraszam na www.kobietybi.fora.pl/
    • Gość: *** i jeszcze jeden i jeszcze raz... IP: *.metro-networks.pl 05.04.13, 00:45
      To już kolejny Twój post, widać, że bardzo Ci na tym zależy... Podejrzewam, że presja trójkąta jest bardzo silna nawet jeśli "starasz się nie naciskać".

Odpowiedz sobie szczerze na pytanie "co jeśli nie będzie trójkąta"? To jest ta sytuacja, kiedy trzeba powiedzieć sobie "kochaj albo rzuć". Gdyby dziś w nocy odwiedził Cię duch przyszłości (jak w Opowieści Wigilijnej) i powiedział Ci, że z tą kobietą tego nie przeżyjesz to co byś zrobił?

> zaczynamy rozmawiać o moim uczestnictwie to temat umiera i umierają jej potrze
      > by w tym względzie.

Co mogę Ci doradzić? Następnym razem zamiast rozmawiać o Twoim uczestnictwie, pobaw się z nią w erotyczną grę "jesteśmy w łóżku w trójkę". Już takie pikantne rozmowy są bardzo podniecające. Zrezygnuj z poważnych rozmów o trójkcie, chyba, że wyjdą z jej incjatywy i nie radziłabym okazywać zbyt dużo entuzjazmu...
      Choć sądzę, że w Waszym przypadku mleko już się rozlało. Presja, pomimo Twoich najszczerszych chęci, jest i raczej trudno byłoby Ci się nad tym zapanować. Musiałbyś w pierwszej kolejności pogodzić się z tym, że nie zrealizujesz tej fantazji. A tego nie potrafisz zrobić?
      Potrafisz od niej odejść? Co do tej pory Cię powstrzymywało?
      • Gość: *** Re: i jeszcze jeden i jeszcze raz... IP: *.metro-networks.pl 05.04.13, 00:48
        Teraz zauważyłam, ze post sprzed roku:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka