szauotek 03.05.06, 22:07 juz mam chrapke na tą wode... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sieczkaa91 Re: be.. spontaneous:) 03.05.06, 22:25 mnie ta woda nie zachęciła wcale, ponieważ zawiodłam się na be kissable. wogóle prawie wszystkie zapachy avonu mi nie pasują bo są krótkotrwałe, bardzo płaskie i pospolite. Odpowiedz Link
szauotek Re: be.. spontaneous:) 03.05.06, 22:33 ja mam troche inne zdanie. Owszem sa takie, ktore kompletnie mi nie odpowiadają np. Treselle Silver(ktora dostałam w 5 etapie pewnego startu, fuuuuuj smierdzi),a be kissable bardzo mi odpowiada, wiec mam nadzieje ze kolejna woda z tej serii mnie nie zawiedzie. Podoba mi sie jeszcze Incandenssense. Odpowiedz Link
hepinka Re: be.. spontaneous:) 03.05.06, 22:48 wg mnie wody "be ..." są za płaskie no ale o gustach się nie dyskutuje Odpowiedz Link
madzialenka82 Re: be.. spontaneous:) 04.05.06, 09:21 A dla mnie mają konkretny zapachChodzi o Be...kissable. Zobaczymy co be...spontaneus wniesie do mojego życia;P. Odpowiedz Link
goscha Re: be.. spontaneous:) 04.05.06, 11:18 Nie tylko gusta ale też właściwości skóry decydują o zapachu. Na mnie be...kissable błyskawicznie wietrzeje i czuję tylko mydliny a na mojej mamie pachną przecudownie. W dodatku jak się popsika rano, to kiedy wraca wieczorem, nadal je czuć. Zazdroszczę jej, bo na niej wszystkie perfumy Avonu się utrzymują. Odpowiedz Link
gudz666 Re: be.. spontaneous:) 04.05.06, 12:22 Ja kupuję demo w ciemno, bo zapowiada się lekki, trawiasty zapach a ja takie lubię Odpowiedz Link
anetapan Re: be.. spontaneous:) 04.05.06, 20:12 Też tak zrobię bo również bardzo lubię takie zapachy....Celebre jest niezastąpione mimo że już trochę przewąchane". Pozdrawiam. Odpowiedz Link
joju9 Re: be.. spontaneous:) 04.05.06, 19:57 ta woda zapowiada się świetnie- juz mam na nią chęć mam nadzieje, że nie bedzie to taki niewypał jak Exotic Beaches, na której sie kompletnie zawiodłam Odpowiedz Link
crazy_woman Re: be.. spontaneous:) 04.05.06, 23:40 ja juz mam i jest super, nie jest płaski, ale lekki, wiatrowy, moim zdaniem podobny do "One" Calvina Kleina Odpowiedz Link
klakierka Re: be.. spontaneous:) 11.05.06, 07:57 crazy_woman czy ta woda jest bardziej trawiasta czy cytrusowa ?? Odpowiedz Link
kartoffeln_salat Re: be.. spontaneous:) 01.06.06, 22:54 Łeeee, a ja nie mam kasy w tym miesiącu, a ta woda podoba mi się na oko równie bardzo jak zielona sukienka na modelce. Proszę, napiszcie jaki jet ten zapach. Odpowiedz Link