Dodaj do ulubionych

Za krotki?

17.09.04, 23:06
Witam wszystkich!
Czy moj penis jest krasnalem? Ma okolo 12cm , podczas pierwszego w zyciu
stosunku moja partnerka odczowala silny bol. Czy moze to byc spowodowane
przez blone dziewicza tj naciaganie jej , sam tez nie wiem czy zostala ona
przerwana , zadnej krwi nie bylo , moje pytanie to czy penisem okolo np. 10-
12 cm mozna przebic blone czy to zdecydowanie za maly cycus i pozostanie
conajwyzej mi sie tylko "wyjszczac"
Pozdrawiam

Obserwuj wątek
    • spragnienie Re: Za krotki? 17.09.04, 23:44
      Widzisz, to zalezy.
      Ja osobiscie nie jestem milosniczka wielkich penisow, sa po prostu bolesne.
      Seks z facetem, ktory ma 13-centymetrowy czlonek bywa cudny, mniejszego nie
      mialam.
      I smieszy mnie pisanie i gadanie, ze tylko 20 cm moze dac kobiecie rozkosz.
      GLowa do gory.
      • darthwojtex Re: Za krotki? 17.09.04, 23:52
        Gdybys mial 8-9 cm to moglbys sie zaczac martwic. Pochwa i tak ma tyko okolo 10
        cm, a blona jest chyba na 3 czy 4 cm, wiec nie ma problemu z przebiciem. 13-17
        to norma, wiec nie masz sie czym przejmowac :). Glowa do gory, podstawa to
        umiejetnosci a nie wielkosc narzedzia.
    • artur737 Re: Za krotki? 18.09.04, 00:20
      Nie, wszystko w porzadku. A o blone dziewicza tez sie nie martw. To przebijanie to czesto gesto tylko mity i plotki. W wielu przypadkach wystarczy ja tylko troche nadciagnac. Blona dziewicza wystepuje w wielu roznych wariantach i przy niektorych z nich nic nie trzeba przebijac. A penisa masz wspanialego.
      To prawda co tam ktos powyzej napisal, ze za duzy penis jest o wiele wiekszym klopotem dla wielu kobiet niz penis mniejszy.
    • abal Re: Za krotki? 19.09.04, 10:39
      Dzieki wszystkim za odpowiedzi , problem sie rozwiazal , poprostu moja ukochana
      byla spieta i stad ten bol wystapil w pocwie (najprawdopodobnie), wiecej luzu i
      jest cudownie.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka