droncik 20.09.04, 00:24 Ciekawe ile % jest wPolsce obrzezanych? Czy staje się popularne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aretse11 Re: OBRZEZANIE 20.09.04, 17:15 mialam 2 chlopakow Arabow..i moge tylko powiedziec,ze lubie jak mozna cos poczochrac..jak schodzi sobie skorka..naciaga sie..czyms poruszac..a nie takie jakies suche jechanie po fiucie bez skorki.. Odpowiedz Link Zgłoś
aretse11 Re: OBRZEZANIE 20.09.04, 17:15 zaraz mi pewnie ktos napisze,ze przeciez moge poslinic i nie bedzie suche..haha Odpowiedz Link Zgłoś
darekk2 Re: OBRZEZANIE 20.09.04, 18:09 Mi się wydaje że to głupi obyczaj pewnej swery.(bez obrazy) W afryce (nie pamiętam w jakim kraju, ale mogę sprawdzić) dziewczynkom wycinają łechtaczkę - tak religia nakazuje... Hm obrzezanie ... jak ktoś za szybko kończy ,lub lubi maratony to niech sobie obcina, jego sprawa. Tylko trzeba pamiętać że już to nie odrośnie i po tym zabiegu będzie się musiał nieżle napracować i namęczyć żeby się zaspokoić ... Odpowiedz Link Zgłoś
ares555 Re: OBRZEZANIE 21.09.04, 18:52 Ja jestem obrzezany i jest mi z tym super.Nie jestem Zydem itp tylko kiedys mialem stulejke,a teraz jest jak dla mnie o wiele milej.Wcale nie jest on suchy...wystarczy sie dobrze podniecic i sam sie nawilza tak jak kazdemu z napletkiem,tylko ze jak sie ma napletek to tak sie na to juz nie zwraca uwagi.Wiec obrzezanie jest cool,poza tym kazda moja kobieta stwierdza,ze taki jest o wiele smaczniejszy:)A do tego dzieki obrzezaniu mozna uniknac wielu chorob...takze partnerka moze uniknac np.raka macicy,bo 90%przypadkow raka macicy jest spowodowanych przez bakterie zgromadzone pod napletkiem. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś