koniczynka73 28.05.02, 15:05 Strasznie lubie, gdy zaraz po stosunku, chłopak pieści mnie oralnie. Tak właściwie, to tylko wtedy mam orgazm. Ostatnio zauważyłam, że mojego chłopca troche to męczy. Czy moje upodobanie to coś nietypowego? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malpka79 Re: pieszczoty oralne 28.05.02, 15:25 Eeee, zapewniam Cię jest więcej fanek i fanów tego typu zabaw - ja też to lubię, moj facet tez to lubi (co z kolei mnie trochę dziwi). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: pieszczoty oralne 28.05.02, 16:16 malpka79 napisał(a): > Eeee, zapewniam Cię jest więcej fanek i fanów tego typu zabaw - ja też to > lubię, moj facet tez to lubi (co z kolei mnie trochę dziwi). Pozdrawiam. to sie nie dziw ) ja tez to lubię :) Odpowiedz Link Zgłoś
rezi2 Re: pieszczoty oralne 28.05.02, 20:06 Jesli go to meczy, powinnas chyba nieco odpuscic, aby sie nie zniechęcił. Męczy, ponieważ po stosunku "domyślnie" jest po orgazmie. Nie jest wiec zbytnio napalony i pieszczoty te już go tak nie rajcuja. Stosuje to niekiedy z moja dziewczyna, gdy nie ma orgazmu w czasie stosunku pochwowego.Ale raczej rzadko to sie zdarza :) Najcześciej zaś stosujemy odwrotna kolejnosc niz Wy. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.depko Re: pieszczoty oralne 29.05.02, 01:13 Z wielu badań socjoseksuologicznych wynika, iż istnieje między kobietami i mężczyznami rozbieżność w postawach wobec seksu oralnego. W przypadku kobiet, osiągających orgazm poprzez pobudzanie łechtaczki, seks oralny jest często wysoko cenioną formą pobudzania, natomiast niektórym mężczynom pieszczoty takie mogą się kojarzyć z zakorzenionym jeszcze od dzieciństwa negatywnym nastawieniem do narządów płciowych. Okolica krocza utożsamiana jest z mało atrakcyjnym obszarem poznania i seks oralny staje się wówczas źródłem negatywnych przeżyć. Powinniście porozmawiać szczerze na ten temat, gdyż jest to jedyna droga wyjaśnienia jego postawy. Odpowiedz Link Zgłoś
hocest Panie Doktorze, ale czy to nie jest tak, że ... 29.05.02, 11:33 ...Partner Konieczynki nie przepada za tą formą pieszczot ponieważ, On jest juz po jego napięcie seksualne gwałotwnie opada i najchętniej odwróciłby sie od swojej Partnerki i poszedł sobie. tzn czy nie jest tak, że On już najzwyczajniej w świecie zaspokoił się i nie czerpie satysfakcji z oralnej stymulacji swojej Partnerki. Sądzę że problem Konieczynki dotyczył kwestii pieszczot oralnych nie w ogóle ale właśnie po. a może sama Konieczynka określi czy Jej Partner ma opory w tego typu pieszczotach w ogóle czy jedynie po stosunku tj. po Jego orgaźmie. Odpowiedz Link Zgłoś
malpka79 Re: pieszczoty oralne 29.05.02, 14:25 Nie sp[recyzowałam sie specjalnie- chodzi mi o to że nie rozumiem tego, że mój facet lubi to robić mi, a nie że jak ja jemu. Chociaż mi te zabawy sprawiają przyjemność, niezależnie od tego "po której stronie stołu" jestem. Pzdr. M. Odpowiedz Link Zgłoś