Dodaj do ulubionych

Dlaczego tylko raz?

IP: 10.9.65.* 09.09.01, 18:05
Mam 18 lat, jestem zdrowym chłopakiem. Ale niepokoi, a właściwie denerwuje mnie jedna rzecz. Chodzi o moje
doznania seksualne. Otóż w ciągu doby mogę mieć tylko jeden wytrysk. Raz i koniec, bez względu na to, czy się
kocham z kobietą, czy zaspokajam się sam ręką. Na dodatek nie za bardzo mogę też dzien po dniu, najlepiej się
czuję, gdy trafia mi się to dwa razy w tygodniu. Podniecam się na zawołanie, ale dłuższe drażnienie członka
sprawia mi ból. No i w przypadku, gdy jestem z bardziej rozbudzoną dziewczyną powstaje problem, bo mój
organizm więcej nie chce. Z czego to wynika? Czy są jakieś lekarstwa czy naturalne metody?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ir Sen Re: Dlaczego tylko raz? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 21:42
      Nie pekaj, ja tam tez nie lubie wiecej niz raz, ale najlepiej 2-3 godziny, to
      jest jazda, oczywiscie kobieta musi dawac z siebie tyle co ja bo inaczej jest
      krucho ;-) Potem mam ze soba spokoj na jakis 10h.
      • Gość: tom Re: Dlaczego tylko raz? IP: 10.9.65.* 10.09.01, 11:05
        trzy godziny! Chyba bym umarł. No i jak nie mogę po 10 godzinach, tylko najlepiej po 24 albo i później. A więc to
        znaczna różnica w porónaniu z tobą. To naprawdę nie do ruszenia? Niemożliwe!!
        • Gość: knockout Re: Dlaczego tylko raz? IP: *.piekary.oho.com.pl 10.09.01, 15:59
          czesc,

stary wez sie nie przejmuj. nie jestem wielkim ekspertem znajacym podstawy
          toeretyczne :) ale tak mi sie wydaje, ze z zyciem seksualnym to jest jak z
          lubieniem samochodow. Jeden woli szybkie porsche i jazde 2-3 razy dziennie a
          drugi dystyngowane bmw i przejazdzke raz dziennie. Wszystko jest w normie.
        • Gość: Ir Sen Re: Dlaczego tylko raz? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 00:08
          Knockout ma wiele racji. To jest tak ze te 3h to wlacznie z seksem oralnym,
          krotkich przerwach po orgazmach kobiety. Rowniez ze zmiana inicjatywy(raz ona
          raz ja, czasami oboje). Mi tez zdarzaly sie szybkie orgazmy i nadal sie
          zdarzaja, ale wtedy gdy sie sPiesze, nie jestem wystarczajaco odprezony itd..
          Nauczylem sie z seksu czerpac ogromna przyjemnosc, delektowac sie tym, co nie
          znaczy oczywiscie ze ona zasypia i ze jest to monotonne, wlasnie zupelnie
          odwrotnie. Troche delikatnie, troche ostro, troche z przodu, troche z tylu itd.
          Za kazdym razem musi byc inaczej i jest!!! Wtedy jest to ciekawe, poza tym
          uwielbiam patrzec gdy ona przezywa kolejny orgazm, troche jej zazdroszce bo ja
          mam tylko jeden, ale jak juz mam to jaki!!!!!
          • Gość: tom Re: Dlaczego tylko raz? IP: *.ploc.gazeta.pl 11.09.01, 11:15
            ,, Troche delikatnie, troche ostro, troche z przodu, troche z tylu. Fajnie masz !!,A orgazm tylko jeden, ale jak juz mam to
            jaki!!!!! Mój jest dośc anemiczny. Spuszczam się i już, nawet dotknąc się po tym nie mogę. I nie wiem, dlaczego, ale
            nawet lekkie dotknięcie tuż po wytrysku sprawi mi ból.

• Gość: lucki Re: Dlaczego tylko raz? IP: *.*.*.* 11.09.01, 13:52
              Sprobuj nastepujacego cwiczenia: podczas ejakulacji (wytrysku) sprobuj przestac
              dotykac penisa juz po pierwszym skurczu. Wiem, ze to trudne (przemozna chec
              sprawienia sobie wiekszej przyjemnosci), ale moze okazac sie pozyteczne.
              Pozwol, by orgazm zostal tylko zainicjowany przy pomocy Twojej dloni, a pozniej
              nie dotykaj penisa az do momentu, w ktorym bedziesz czul, ze orgazm mija. Jak
              juz poczujesz, ze orgazm przemija wielkimi krokami zacznij znowu pocierac
              dlonia penisa. Efekt powinien byc dla Ciebie zaskakujacy. W wiekszosci
              przypadkow dochodzi do powtornego wyzwolenia skurczow orgazmowych. Teoretycznie
              mozna tak w nieskonczonosc, praktycznie mniej wiecej po 4-5 orgazmie mezczyzna
              czuje znuzenie.-----
              • Gość: lucki Re: Dlaczego tylko raz? IP: *.*.*.* 11.09.01, 13:53
                Przepraszam za blad ortograficzny w slowie: wyprobuj.---
    • Gość: tom Re: Dlaczego tylko raz? IP: *.ploc.gazeta.pl 11.09.01, 13:36
      czy na moej wątpliowści może wypowiedzieć się specjalista?
    • andrzej.depko Re: Dlaczego tylko raz? 18.09.01, 09:18
      Siła temperamentu seksualnego, poziom libido uwarunkowane są biologicznie u
      każdego człowieka. W Twoim przypadku potrzeba seksualna występuje dwa razy w
      tygodniu i dla Twojego organizmu jest to norma optymalna. I musisz polubić to
      tak jak kolor oczu czy włosów . Nie zawsze należy kierować się stereotypami, iż
      należy to robić długo i często. To wcale nie jest tak , że kobiety oczekują od
      mężczyzn, iż będą wyczynowcami. Każda kobieta oczekuje czegoś innego. Są
      również takie dla których dwa razy w tygodniu jest normą. Tak jak dla ciebie. I
      wcale byś jej nie uszczęśliwił fundując jej kontakty seksualne codziennie.
      Zacznij życ w zgodzie z samym sobą. Leczenia wymagają Ci którzy cierpią z
      powodu konkretnych zaburzeń. W Twoim przypadku mamy doczynienia z fizjologią ,
      a ta nie podlega leczeniu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka