Dodaj do ulubionych

KTOŚ UKRADŁ MÓJ NICK

24.10.01, 12:47
Przepraszam za utworzenie tego wątku, lecz zmusiła mnie do tego sytuacja
wytworzona przez jakiegoś dzieciaka, który postanowił sobie chyba za cel, że
będzie się podszywał pod moją osobę na tym forum, dezorientując "forumowiczów"
w kwestii kto tak naprawde użwa tego nicka i kto się za nim kryje.-----
Obserwuj wątek
    • Gość: smyk Re: KTOŚ UKRADŁ MÓJ NICK IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 24.10.01, 13:24
      A Ty jesteś tym prawdziwym Luckim?
    • lucki Re: KTOŚ PROBUJE UKRASC MÓJ NICK 24.10.01, 13:24
      Chlopczyku, to ze zalozyles konto pt. "lucki73" nie dowodzi absolutnie niczego,
      podobnie jak fakt, iz posiadasz (podobno) rowniez adres barivo@interia.pl.
      Ja, tzn. jedyny prawdziwy lucki, mojego adresu (poza wyzej wymienionym) nigdy
      nie podawalem do publicznej wiadomosci. Jesli adres barivo@interia.pl nalezy do
      Ciebie, dowodzi to jedynie faktu, iz podales go do wiadomosci poslugujac sie
      juz wtedy moim nickiem.
      Ocene pozostawiam myslacym forumowiczom.
      Pozdrawiam------
      lucki
      • Gość: fanny Re: KTOŚ PROBUJE UKRASC MÓJ NICK IP: *.chello.pl 24.10.01, 13:41
        Czy tylko mi sie tak wydaje, czy to jakas niezla paranoja z tymi luckimi?
        • Gość: t Re: KTOŚ PROBUJE UKRASC MÓJ NICK IP: *.waw.cdp.pl 29.10.01, 16:30
          obaj mają nieźle nakopane z tymi nickami, tak jakby od tego zależało ich życie
          przynajmniej :))
          proponuję zgłosić to do prokuratury...
    • Gość: smyk Re: KTOŚ UKRADŁ MÓJ NICK IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 24.10.01, 13:48
      Moja propozycja :
      - LUCKI ZWYKŁY
      - LUCKI DZIECIAK
      tak się zalogujcie!
      • leszekmiller Re: KTOŚ UKRADŁ MÓJ NICK 24.10.01, 14:18
        Sprawą zajął się jużprokurator generalny
    • Gość: Max Re: do luckich IP: 158.66.108.* 24.10.01, 14:24
      Cześć lucki,

wreszcie coś pozytywnego z twojej strony. Lucki zaczął się rozmnażać! Koniec z
      samogwałtem, analem i skokami w bok. Teraz seks płodny, małżeński!
      Życzę ci, chłopie, dalszych postępów w tym względzie. Nareszcie zrozumiałeś, o
      co mi chodzi: POWRÓT do NATURY!!!!!!!!!!!!!!

Ty też się raz podszyłeś pod Tadkiem R.

Twój kochany Max
      • lucki73 Re: do luckich 24.10.01, 14:36
        Max wybacz, ale ja pod nikim sie nie podszywam. A mam takie wrazenie, ze to Ty
        wlasnie stoisz za ta cala dziecinna mistyfikacja. Czy sie myle?---
    • Gość: mysz Jest sposób, żeby to sprawdzić. IP: 192.168.1.* / *.slp.pl 24.10.01, 14:29
      Trzeba znaleźć ten post, w którym lucki podawał swój e-mail. Jeżeli adres
      zgadza się z tym, który "lucki-nie-lucki" podał przed chwilą, i jeśli ten post
      nie będzie dajmy na to z wczoraj, oznacza to, że prawdziwy lucki to ten z
      gwiazdkami w adresie.
      Jeśli ktoś znajdzie ten post, niech napisze, gdzie on jest, żeby każdy mógł to
      sobie osobiście sprawdzić. Lucki (zakładam, że to Ty jesteś ten prawdziwy)-
      jako najbardziej zainteresowany ustaleniem własnej tożsamości - może ty
      poszukaj dokładnie, gdzie jest ten post, bo wątków o seksie analnym było już
      sporo i trochę trudno znaleźć...
      • Gość: mysz Re: Jest sposób, żeby to sprawdzić. IP: 192.168.1.* / *.slp.pl 24.10.01, 14:33
        A właściwie nie lucki z gwiazdkami w adresie, tylko lucki73. Coraz bardziej się
        to komplikuje:))
        Pozdrawiam
      • lucki73 Re: Jest sposób, żeby to sprawdzić. 24.10.01, 14:35
        Ok, znajde bez problemu. Co wiecej, ten dzieciak pomylil adres, bo napisal:
        barivo, zamiast bariwo@interia.pl. Pomylil jedna literke, ale to wystarczylo.
        Zaraz odnajde tego posta, bez najmniejszego problemu.-----
        • Gość: Max Re: do luckiego prawdziwego IP: 158.66.108.* 24.10.01, 14:44
          Cześć lucki,

fałszywy lucki zwraca się do mnie Max, a nie Maxiu!
          Wreszcie który, to który?

Halo,Max
          • Gość: lucki Re: do Maxia prawdziwego IP: *.bund.de 24.10.01, 14:54
            Wprawdzie kilka razy mowilem Ci, ze dzieciak jestes, ale wiesz przeciez, ze Cie
            lubie. Byc moze dobrze sie bawisz, ale przestan juz, chocby dlatego, ze baraasz
            nie bedzie wiedzial, kogo sie ma czepiac.
            Pozdrawiam----
            lucki
            • Gość: Max Re: do luckiego IP: 158.66.108.* 24.10.01, 15:05
              Teraz wiem, że to ty. Ale pisz więcej. Poznam cię po stylu.
              Przyrzekam, że to nie ja.

Halo, Max
            • lucki73 Re: do Barabasza 24.10.01, 15:06
              Barabaszu, to naprawde nie ja. Podejrzewam szalonego Maxa, ze drwi sobie.
              Przeczytaj moj post do Myszy, a przekonasz sie pod jakim obecnie nickiem
              wystepuje prawdziwy "lucki". -----
      • lucki73 Re: MYSZ - ODNALAZLEM I MOZESZ SPRAWDZIC 24.10.01, 15:09
        Gość portalu: mysz napisał(a):

> Trzeba znaleźć ten post, w którym lucki podawał swój e-mail. Jeżeli adres
        > zgadza się z tym, który "lucki-nie-lucki" podał przed chwilą, i jeśli ten post
        > nie będzie dajmy na to z wczoraj, oznacza to, że prawdziwy lucki to ten z
        > gwiazdkami w adresie.
        > Jeśli ktoś znajdzie ten post, niech napisze, gdzie on jest, żeby każdy mógł to
        > sobie osobiście sprawdzić. Lucki (zakładam, że to Ty jesteś ten prawdziwy)-
        > jako najbardziej zainteresowany ustaleniem własnej tożsamości - może ty
        > poszukaj dokładnie, gdzie jest ten post, bo wątków o seksie analnym było już
        > sporo i trochę trudno znaleźć...

Jest to w watku nr 53. Re: stosunek analny Gość portalu: lucki, 27-08-2001 11:02
        W nim wlasnie podalem swoj e-mail. I z mila checia jesli napiszesz potwierdze, ze
        teraz wystepuje pod nickiem "lucki73" z powodu dowcipow tego dzieciaka. ------
        • lucki Re: do uzurpatora 73 24.10.01, 15:12
          powtarzam, podales moze Twoj email, podszywajac sie pode mnie. dziecinnie
          proste.
          Pozdrawiam chlodno----
          lucki
        • Gość: mysz Prawdziwy lucki - lucki73! IP: 192.168.1.* / *.slp.pl 24.10.01, 15:29
          Dzięki, lucki. Już sprawdziłam, wszystko się zgadza. I nawet nie muszę
          potwierdzać, to jasne, że Ty jesteś prawdziwy, bo fałszywy lucki zamiast
          twierdzić, że konto podane przez Ciebie jest jego (tzn. że jako lucki je podał)
          twierdzi, że nie jest jego. No a oczywiste jest, że osoba, która konto podała,
          to lucki prawdziwy (wystarczy sprawdzić datę posta - i treść:)). Fałszywy lucki
          sam się wkopał.
          Pozdrawiam!-mysz

• Gość: smyk Re: KTOŚ UKRADŁ MÓJ NICK IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 24.10.01, 14:49
      A może Lucki prawdziwy i fałszywy to ta sama osoba?
      • lucki73 Re: KTOŚ UKRADŁ MÓJ NICK 24.10.01, 15:07
        O nie, Smyku, blagam, nie wysuwaj juz takich teorii. Nie kaz mi sie czuc winnym
        za wystepki jakiegos dzieciaka.------
    • yaa Re: KTOŚ UKRADŁ MÓJ NICK 24.10.01, 15:07
      lucki73 napisał(a):
      Na potwierdzenie swojej
      > autentycznosci podaje takze adres e-mail, który kiedys na forum w temacie o
      > seksie analnym udostepnilem: bariwo@interia.pl . Na każdy e-mail odpowiem w
      > celu potwierdzenia autentyczności mych słów.

Wysłałem o 13.55 e-malie z 1 pytankiem na powyższy adres. Czekam na odpowiedź.

Pozdrawiam prawdziewgo luckiego i współczuje, że jakiś kretyn się przyczepił.
      Yaa
      • lucki73 Re: KTOŚ UKRADŁ MÓJ NICK 24.10.01, 15:15
        Yaa, wyslalem Ci przed chwilka odpowiedz.------
        • Gość: Max Re: KTOŚ UKRADŁ MÓJ NICK IP: 158.66.108.* 24.10.01, 15:34
          Więc lucki73 to ten prawdziwy.

Widzisz, że to nie ja. Dlaczego na mnie napadasz?

Halo,Max
          • lucki73 Re: KTOŚ UKRADŁ MÓJ NICK 24.10.01, 15:39
            Max, przepraszam jesli poczules sie urazony i jesli rzeczywiscie sie pomylilem.-
            ---
            • Gość: fanny Re: KTOŚ UKRADŁ MÓJ NICK IP: *.chello.pl 24.10.01, 16:41
              Lucki73( wierze, ze prawdziwy, po sledztwie, ktore sie odbylo) mam pytanie,
              jesli mozna. Bardzo mnie zaintrygowala liczba jaka dolaczyles do nicka. Czy 73
              bierze sie stad, ze to Twoja data urodzenia, czy liczga Twoich lat? Tak, to
              bardzo ciekawe ;-)))))

Pozdrawiam Cie serdecznie i zycze konca klopotow.

P.S. Czy nie czytalam kiedys o Twoich i Twojej zony doswiadczeniach z seksem
              grupowym? Jesli tak, to czemu nie piszesz na tamtym watku? Bardzo na Ciebie
              liczylam.
              • lucki73 Re: KTOŚ UKRADŁ MÓJ NICK 25.10.01, 08:48
                Droga Fanny, napisze cos w watku o seksie grupowym, bo juz od dluzszego czasu
                mnie korci, by swoje trzy grosze tam wtracic. Ale nie bylo to z moja zona,
                tylko z wczesniejsza partnerka jeszcze przed moim "zamozpojsciem". Postaram sie
                o pare slow na ten temat w najblizszym czasie.------
            • Gość: fanny Re: KTOŚ UKRADŁ MÓJ NICK IP: *.chello.pl 24.10.01, 16:42
              bardzo ciekawe ;-)))))

liczylam.
            • Gość: fanny Re: KTOŚ UKRADŁ MÓJ NICK IP: *.chello.pl 24.10.01, 16:42
              bardzo ciekawe ;-)))))

liczylam.
              • Gość: smyk Re: KTOŚ UKRADŁ MÓJ NICK IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 25.10.01, 09:10
                Mogę się założyć "73" to rok pierwszej inicjacji Luckiego.
    • Gość: leszek WYKRAKALEM I WYJASNILEM....... IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.01, 17:51
      Wczoraj o godz. 19:03 w watku nr 485 "wykrakalem" zaistniala sytuacje i
      poczulem sie w obowiazku troche pogrzebac...
      Falszywym lucki okazal sie BARABASZ
      Prawdziwym zas oczywiscie lucki73

Dla porownania:
      1)watek nr 387, 22.10. godz. 12.57
      2)aktualny watek, 24.10. godz. 14.54

Ten sam ID, rozne nicki.

Teraz barabaszku albo wyjasnisz albo zamilkniesz, lepiej zrob to 1. bo sie
      zmarnujesz.

Troche zrobiles z ta zmylka zamieszania i nalezy sie nam, a w szczegolnosci
      Luckiemu pare slow wyjasnienia.

Pozdrawiam wszystkich
      • barabasz Re: do Sherlocka 24.10.01, 18:28
        nie podskakuj, synku wyzej od wlasnego ogonka. jak na razie wykryles tylko
        tyle, ze w pewnym "poscie" podpisanym "lucki" pojawil sie adres "bund.de".
        co to oznacza ? oznacza to prawdopodobnie, ze ktos zabawia sie nickiem "lucki"
        i / albo tez moim nickiem "barabasz".
        jesli chodzi o mnie, nigdy nie ukrywalem faktu, iz pracuje w pionie msw w rfn.
        (wie to kazdy, kto przeczytal w ktoryms z dawnych "postow"). znam osobiscie
        kilkudziesieciu pracownikow roznych struktur administracji rfn, wladajacych
        biegle jez. polskim. co najmniej kilkunastu z nich "udziela sie" na roznych
        forach, w tym w gaz. wyb.
        aby uniknac podobnych historii, ktora przytrafila sie mojemu ulubionemu
        ekspertowi od seksu, zadbalem we wlasciwym czasie o adres "barabasz" w gaz.wyb.
        jesli chodzi o przytoczony przez Ciebie "post" z bund.de - nie sadze, abym mial
        wieksze problemy ze sprawdzeniem, skad (z jakiej jednostki adm.) i przez kogo
        zostal wyslany. jesli to zrobie, to jedynie dla zaspokojenia ciekawosci,
        ewentualnie pogadania z zabawiajacym sie "kolega".

zapamietaj prosze: barabasz to barabasz. nie ma potrzeby ani ukrywania sie pod
        obcymi nickami ani tez gry w dziecinne zabawy.

jestem pewien, ze i dla prawdziwego lucki jest to oczywiste.

quod erat demonstrandum. jesli zas chodzi o przepraszanie, mozesz przeprosic
        mnie - za pochopne wygadywanie bzdur.

pozdrawiam
        -b.
        • Gość: leszek Sherlocka do barabasza (szyfrem) IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.01, 18:47
          was haelst du davon, wenn ich auch ein Geheimagenten bin??? Ok, bin
          keiner..aber mit "Soennchen" hast du einiges uebetrieben ,bin auch keines.
          Wieso soll einer von deinen Dienstkollegen sich mit deinem nick unterschrieben
          haben??. Hast du eine erklaerung dafuer??. Klaere es lieber, sonst bist du hier
          durchgefallen. Das, was ich schreibe koennen nur wenige verstehen, bloss ich
          hoffe du gehoerst nicht dazu. Antworte mir bitte moegligst rasch, sonst denke
          ich du hast einen Dotmetscher geholt.
          Die ganze Angelegenheit musst nich mir sondern lucki erklaeren.
          mfg
          • barabasz Re: do Sherlocka (tez szyfrem) 24.10.01, 20:56
            mein lieber Junge,
            ich antworte Dir sofort, nachdem ich Deine Zeilen gelesen habe:

1)
            ich bin niemandem über irgendetwas Rechenschaft schuldig, schon gar nicht auf
            diesem Forum,
            2)
            kein Kollege von mir hatte m e i n e n Nicknamen mißbräuchlich benutzt. wenn
            überhaupt, dann den Nicknamen "lucki"
            3)
            Du kannst mich, wenn Du magst, kreuzweise am Arsch lecken oder dich bei mir
            entschuldigen,
            4)
            Dein Deutsch ist ziemlich gut - Respekt

MfG
            -b.
            • Gość: leszek od Sherlocka do barabasza ( szyfrem) IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.01, 21:26
              barabasz napisał(a):

> mein lieber Junge,
              ...ein Junge bin ich lange nicht mehr

> Du kannst mich, wenn Du magst, kreuzweise am Arsch lecken oder dich bei mir
              > entschuldigen,

...weder noch (fuer das 1. Vergnuegen bin ich fuer immer von meiner Frau
              resaviert worden, fuer das. 2 siehe ich noch keinen Grund)

> Dein Deutsch ist ziemlich gut - Respekt
              ...dein Polnisch laesst auch keine Wuensche offen

Sag es allen, was du veranstalltet hast, dann gibt's vielleicht ruhe.

mfg

• barabasz Re: do Sherlocka od barabasza (tez szyfrem) 24.10.01, 21:41
                OK, ich meine ja nicht unbedingt Dein Alter, eher Deinen "Enttarnungsdrang",
                der Dich in die Wüste geführt hat.
                über eine etwaige "Unruhe" von Deiner Seite muß ich mir wirklich keinen Kopf
                machen. Du kannst Deine "Feststellungen" ruhig in polnischer Sprache
                publizieren, damit alle teilhaben können. ich jedenfalls werde von nun an
                wieder Polnisch vorziehen.
                MfG
                -b.
                • Gość: leszek Re: do Sherlocka od barabasza (tez szyfrem) IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.01, 21:55
                  z mojej strony nie musisz sie nic obawiac, ale to w koncu jest FORUM i zapewne
                  nie jestem sam, ktory oceni Twoje postepowanie. Powalczylem tylko troche o dobre
                  imie Luckiego&Co., dziwi mnie, ze w trakcie naszych "szyfrow" nie pojawil sie ani
                  ten prawdziwy ani "podrobiony". Caly czas jestem zdania, ze "podrobiony" zajmowal
                  sie jednak "szyfrowaniem", straszeniem i obrazaniem. Ja nie potrafie ani straszyc
                  ani obrazac i cofam sie tego rodzaju dialogu.
                  pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka