Dodaj do ulubionych

Ecstasy Power... :(

IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.01, 22:07
Mam 21 lat i poznalam mojego chlopaka na dyskotece. Znam go juz dlugo i wygaje
mi sie ze jest pozadny i wogole cool. Pewnego razu przylapalam go nacpanego
zabawiajacego sie ze swoim kolega (rowniez nacpanym). Nie jest gejem (tak mowi)
ale to co zrobil bardzo mnie zadenerwowalo i z nim zerwalam... Czy pod wplywem
narkotykow ma sie ochote na homosex?
Obserwuj wątek
    • Gość: Flugore Re: Ecstasy Power... :( IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.01, 22:19
      Mi nie... ale możliwe, że jak ktoś jest homo i sie z tym kryje, pod
      wpływem "tablety" ujawnia swoją osobowość i rżnie chłoptasiąw.
      • Gość: xxx Re: Ecstasy Power... :( IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 13.12.01, 16:07
        Gość portalu: Flugore napisał(a):

> Mi nie... ale możliwe, że jak ktoś jest homo i sie z tym kryje, pod
        > wpływem "tablety" ujawnia swoją osobowość i rżnie chłoptasiąw.

narkotyki nic nie tworzą ani nie niszczą. One tylko pokazują co siedzi w
        człowieku.
        Może to było głęboko ukryte i wylazło pod wpływem, a może to tylko
        przypadek?

--
        xxx
    • artihip Re: Ecstasy Power... :( 13.12.01, 16:20
      Obudziły się w nim prawdziwe instynkty ... pedzia.
    • andrzej.depko Re: Ecstasy Power... :( 17.12.01, 23:18
      Narkotyki działają odhamowująco na sferę seksualną. W stanie odhamowania, przy
      wystąpieniu stanu dużego podniecenia, może wystąpić dążenie rozładowania
      napięcia w formie aktualnie najbardziej dostępnej.
      W stanie odhamowania mogą również ujawniać się skrywane preferencje bi – lub
      homoseksualne.
      • Gość: TeHAce18 Amnie sie wydaje... IP: *.zory-sikorskiego.sdi.tpnet.pl 20.12.01, 01:19
        że to zależy również od narkotyku.czytałem kiedys artykuł o kokainie.ponoć ten
        narkotyk pobudza w człowieku chęc do sexu nie zważając na to czy jest to
        partner czy partnerka.jesli chodzi o tablety to nie słyszałem by była podobne
        skutki.mnie sie wydaje że twój były chłopak przepadał za kolegą ponieważ )nie
        że chcą sie kochać) tylko chcą się bawić narkotykami.
        • Gość: takos Re: Amnie sie wydaje... IP: *.icpnet.pl 20.12.01, 01:41
          Nie wiem na ile byly to zachowania sexualne...ale czesto pod wplywem tablety
          uwalnia sie tzw. "lovers" charakteryzujacy sie pozytywnym nastawieniem do
          wszystkich....(ale raczej nie seksualnie). Dlatego tez ludzie na takich
          imprezach rzadko sie bija... Wiecej nie bede pisal, bo jeszcze wyjdzie, ze to
          lekarstwo...
    • Gość: TT Re: Ecstasy Power... :( IP: *.mw.mediaone.net 20.12.01, 08:17
      wiej od niego jak od zarazy (tabletki, pedalstwo). Jezeli jest homo, a tacy
      twierdza, ze to geny, to wyladujesz z dzieckiem ktore tez bedzie mialo, no te
      skrzywione geny.

• Gość: Jo jezdem jo Re: Ecstasy Power... :( IP: *.icpnet.pl 06.03.24, 15:11
      Ty się tym nie przejmuj tylko sama spróbuj z chłopakiem jak kochasz seks zobaczysz że tylko na tabletach jest najlepszy seks świata Tylko też tutaj partner musi wiedzieć jak to zrobić, musi być w tym bardzo dobry.ps Polecam bardzo próbowałem nie raz był To wtedy najpiękniejszy seks jaki miałem 😜

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka