boss12 05.10.04, 13:40 Po dwóch miesiącach brania leków homeopatycznych kamienie w woreczku powiększyły się o 0,5 cm. Miały zniknąć. Co ja mam o tym sądzić? Chyba dam sobie spokój z tą homeopatią. Co o tym sądzicie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beba2 Re: Rozczarowana 05.10.04, 15:05 A moze nie tak od razu porzucaj homeopatię :) Co na to lekarz? Jeśli nic, to można go zawsze zmienić:) Odpowiedz Link
stapelia Re: Rozczarowana 05.10.04, 15:30 mnie po pierwszym leczeniu homeopatycznym guz na tarczycy urosl pare mm wiec postanowilam zmienic lekarza. Po 4 m-cach zmniejszyl sie o 0,5 cm nie jest to wielki sukces ale cos ruszylo- mam nadzieje. nie zniechecaj sie!! pozdrawiam Stapelia Odpowiedz Link
beba2 Re: Rozczarowana 05.10.04, 15:34 Stapelka, to jest wielki sukces, nie gadaj. Nie dość, ze nie urósł i nie pozostał taki sam, to jeszcze się zmniejszył :))) Odpowiedz Link
jacekoczkowski Re: Rozczarowana 05.10.04, 22:58 Osobiście polecam homeopatię na "unormowanie trawienia" i likwidację bólów, natomiast na rozpuszczenie kamieni w pęcherzyku stosuję inne sposoby. Homeopatia natomiast wystarcza w likwidacji kamicy nerkowej. Odpowiedz Link
boss12 Re: Rozczarowana 06.10.04, 12:06 Czy mogę wiedzieć jakie to sposoby? Byłabym bardzo wdzięczna. Odpowiedz Link
jacekoczkowski Re: Rozczarowana 06.10.04, 13:00 I Bóg stworzył Beba aby życie przebiegało w ciągłym stanie czujności i gotowości. Obecnie jest dobry czas na rozpuszczanie kamieni żółciowych. Ponieważ nie pamiętam receptury z głowy /a obecnie jestem w innym miejscu/ proszę o maila na adres anna@fp.pl. z tematem. Odpowiedz Link
beba2 Re: Rozczarowana 06.10.04, 13:07 jacekoczkowski napisał: > I Bóg stworzył Beba aby życie przebiegało w ciągłym stanie czujności i > gotowości. ******** Pięknie powiedziane :) Odpowiedz Link
stapelia Re: Rozczarowana 06.10.04, 13:04 kurcze, a na rozpuszczenie guza na tarczycy nie ma jakiegos tajemniczego sposobu??:) Odpowiedz Link
beba2 Re: Rozczarowana 06.10.04, 13:17 Stapelka, przyjdź do gabinetu na Kryniczną to Cię oświecę... Odpowiedz Link
brunetkaa Re: Rozczarowana 06.10.04, 13:22 hahahahahaha, zapraszam na terapię grupową;-)poczęstuje was areszenikiem, ale jak bedziecie marudzily to juz nie bedzie to homeopatyczny....;-) śmierć guzom!!!!motto na dziś! brunetka Odpowiedz Link
stapelia Re: Rozczarowana 06.10.04, 13:46 taa juz co so tej krynicznej slyszlalam.. hmmm:))) ale ja nie chce zapomniec o guzie tylko sie go pozbyc:))) a na terapie grupowa chetnie oj bardzo chetnie - za arszenik dzieki... fosforusik lepiej do glowy mi whcodzi hihihi Odpowiedz Link
beba2 Re: Rozczarowana 06.10.04, 14:36 Co Ty Stapelka za farmazony opowiadasz ( jedno ci w głowie, wstydziłabyś się )...My o tym nowym gabinecie przeca. Odpowiedz Link
stapelia Re: Rozczarowana 06.10.04, 14:47 eee tego ten... gabinecie powiadasz?? o ja glupia;)) to jak moge sie do tego nowego gabinetu zarejestrowac na wizyte lekarska?? Odpowiedz Link
patchwork30 Re: Rozczarowana 06.10.04, 14:48 Hej, Brunetka, czy Ty tez masz guza na tarczycy? Bo ja tez ma, i tez jestem arszenik... Odpowiedz Link
stapelia Re: Rozczarowana 06.10.04, 14:58 Ja mam guza ale moj doktorek uparcie twierdzi ze jestem phosphorus:)) i to jakiego mam guza!! 4,3x2,1x4,5cm centralnie w ciesni:)) a ty jakiego masz??:)) Odpowiedz Link
patchwork30 Re: Rozczarowana 07.10.04, 09:52 sam guzek arszenikiem nie czyni ;) znajoma miala guza i jest Lycopodium. Ja mam male, twarde gowienko po prawej stronie od lat dziesieciu. I od jakiegos czasu tez cos po lewej. Ten po prawej ma cos 2 x 1,5. Choc od miesiecy 17 lecze sie homeo, to sie jeszcze nie zmniejszyl, ale nie musi...psychika sie poprawia, a lokalnym objawom trzeba dac czasu... Pan dok. dobral juz nowa potencje? I jak Ci idzie? Ola Odpowiedz Link
stapelia Re: Rozczarowana 07.10.04, 10:37 jeszcze nie dobral. dostalam jedna dawke spongii 200 i myslalam ze sie udusze. Jakby mi sie tarczyca zasysala brrrr. Treaz mam kropelki mucedokhel przez tydzien. Jutro mam dzwonic i zobaczymy. Choc chcialbym juz ten phosphorus dostac bo mi psycha jesiennie siada:)) Odpowiedz Link
astria1 Re: Rozczarowana 07.10.04, 14:42 stapelia napisała: > jeszcze nie dobral. dostalam jedna dawke spongii 200 i myslalam ze sie udusze. > Jakby mi sie tarczyca zasysala brrrr. Treaz mam kropelki mucedokhel przez > tydzien. BOszsze ! Staphelia czy ja dobrze kojarzę Cię ze Twoj dohhhtor powiedział iz najpierw zajmie sie Twoją tarczycą a potem bedzie Cię klasycznie leczył ? Czy ja dobrze kojarzę ze mucedokeel jest z firmy HEEL ? > dostac bo mi psycha jesiennie siada:)) Oj... wcale Ci się nie dziwie.... Odpowiedz Link
stapelia Re: Rozczarowana 07.10.04, 17:11 ee niezupelnie, mam swoj phosphorus a oprocz tego chwilowo bombardujemy dodatkowo tarczyce. Mucedokhel to izopatyczne kropelki Sanum, to nie kompleks. :)) Odpowiedz Link
astria1 Re: Rozczarowana 07.10.04, 17:36 stapelia napisała: > ee niezupelnie, mam swoj phosphorus a oprocz tego chwilowo bombardujemy > dodatkowo tarczyce. Mucedokhel to izopatyczne kropelki Sanum, to nie kompleks. > :)) Stapelia SOOORRRYYY !! ja juz taka "znerwicowana" bo co rozmawiam z ludzmi to wszycy jakos cos na te _____ eel... łtykają i jak tylko widzę tę koncowkę ...ell to mi tak się robi :-))) Odpowiedz Link
brunetkaa Re: Rozczarowana 06.10.04, 15:14 czesc Olu!:) nie , ja nie mam guza, a przynajmniej nie wiem o jego istnieniu i nie chce wiedziec poki co. mam nerwicę...szerokie pojecie hehe;-) zresztą ja juz nie wiem co mam:(( pozdrawiam.brunetka Odpowiedz Link
beba2 Re: Rozczarowana 06.10.04, 15:24 Ola, Ciebie tez w takim razie zapraszam do gabinetu :) Odpowiedz Link
beba2 Re: Rozczarowana 07.10.04, 11:02 Nieee nooo, następna! Jak to co za gabinet, a na jakim forum jestesmy? To gabinet homeopatii baaaaardzo zaawansowanej , a nawet samowolnej, bym powiedziała. Wpadaj. Odpowiedz Link
ika07 Re: Rozczarowana 06.10.04, 15:22 No pewnie, że to już sukces - już cuś drgnęło. Też bym tak chciała. No może trochę szybciej. Bo tak sobie wyliczyłam, że jak mój mięśniaczek w takim tempie będzie się kurczył, to do menopauzy się nie wyrobi :-))) A jeszcze z tuzin dzieci mam po drodze w planach... Odpowiedz Link
very_martini macie o tarczycy 06.10.04, 18:04 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19760&w=16247023 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
stapelia Re: macie o tarczycy 07.10.04, 08:51 dzieki Martini:)) ten watek wisi mi nad lozkiem i wgapiam sie w niego jak mnie nachodza chwile zwatpienia:))) Odpowiedz Link
adhom Re: Rozczarowana 07.10.04, 07:39 Advanced homeopatia jest bardzo skuteczna na rozpuszczanie kamieni woreczka zolciowego nawet i nerek. W naszych klinikach mamy mnostwo przypadkow calkowicie wyleczonych z kamieni bez ich nawracania. Niepoinformowany lekarz zawsze bedzie twierdzil ze homeopatia nie jest skuteczna w tych przypadkach. Badania kliniczne istnieja ktore potwierdzaja mozliwosci tego sposobu leczenia nawet przy tych najwiekszych, twardych kamieniach jakimi sa kamienie pod nazwa 'staghorn' moga one byc skutecznie rozpuszczone homeopatycznie. Wazne jest znajomosc nie grupy skutecznych lekow homeopatycznych ale takze jak powinno sie postepowac biorac wlasciwy lek, zeby byl skuteczny. Sama zmiana stylu zycia bez leku tez nie bedzie skuteczna, obydwa ida w parze. Sa leki na ostry bol i sa leki na rozpuszczenie kamieni, teraz chodzi o objawy? Zeby leki te byly skuteczne musisz zmienic kilka zeczy tak jak: 1) pozostawic produkty mleczne 2) chodzic 2-3 kilometry dziennie (bez ustanku) 3) tluste mieso calkiem odrzucic 4) wazne jest zeby byc aktywnym bez zadnego leniuchowania ;) Wtedy leki beda skutecznie na kamienie woreczka zolciowego. Na kamienie nerek istnieje inna regula. Nie wszystkie leki stosowane przez klasyczna homeopatie beda skuteczne. W advanced homeopatii znamy najskuteczniejsze leki na ten problem ktore zostaly potwierdzone podczas naszych badan klinicznych na setkach pacjentow. Dzieki awinn za informacje ktore pomogly mi wyleczyc nie jednego pacjenta! Awinn gdzie jestes? Odpowiedz Link
beba2 Re: Rozczarowana 07.10.04, 07:50 Adhom, nie wszyscy tu stosują homeopatię klasyczną. Odpowiedz Link
boss12 Re: Rozczarowana 07.10.04, 08:12 Bardzo proszę o namiar takiego homeopaty, który ma doświadczenie w tej dziedzinie. Jak do tej pory chodzę trochę po omacku i być może trafiam niewłaściwie. A tak apropo to te podane cztery punkty spełniam prawie w 100%, bo nabiał odstawiłam już dawno, tłuste mięso jeszcze dawniej a chodzić - chodzę, bo mam psa, więc muszę - a kamienie rosną. Gdzie mam się zgłosić (mieszkam w W-wie)? Proszę! Mój email: grazip@wp.pl Odpowiedz Link
adhom Re: Rozczarowana 07.10.04, 14:10 No to wspaniale ze spelniasz te 4 punkty to jednak twoj klasyk zle dobiera leki. Najlepiej udaj sie do homeopaty z dziedziny advanced homeopathy ;))) zycze powodzenia :) Odpowiedz Link
boss12 Re: Rozczarowana 07.10.04, 15:02 Chędnie pójdę, ale proszę o jakiś namiar. Mieszkam w W-wie. Nie mam adresu homeopaty z dziedziny advanced!!! Z góry dziękuję. Odpowiedz Link
beba2 Re: Rozczarowana 07.10.04, 15:04 I nie bedziesz pewnie miała, bo Polska jeszcze sobie nie wychowała takowych. Odpowiedz Link
astria1 Re: Rozczarowana 07.10.04, 15:05 adhom napisał: > No to wspaniale ze spelniasz te 4 punkty to jednak twoj klasyk zle dobiera leki > . > Najlepiej udaj sie do homeopaty z dziedziny advanced homeopathy ;))) > zycze powodzenia :) NAJUKOCHAŃSZY POD SŁONCEM A D H O M K U :-))))) zerknij na mapeczkę ŚWIATA i zobacz gdziez ta POLSKA lezy i podrzuc nam tu jakiegos speca od "advansowskiej homełopatyy" Ogolnie nie rób sobie jaj z ludzi - piszesz co piszesz ale w koncu powinienes wziasc delikatną poprawkę na to ze ludzie w polsce nie mają mozliwosci udac się do takiego osobnika. Jesli jeszcze do Ciebie to nie dotarło to znaczy ześ jest tępy jak but i nie ma o czym rozmawiać. Bogu dzięki ze wpadasz czasem i cos zamącisz... bez dyskusji pozostawię "ciszę" Awinna ale to co wyprawiasz i jak reagujesz na nasze prosby swiadczy o tym ze robisz jednak to rozmyslnie i celowo tylko czemu One mają słuzyc ???? mysle ze odbiję piłeczkę i poradzę Ci abys udał sie do gabinetu homeopaty klasycznego aby ten dobrtał Ci lek konstytucyjny - myslę ze naprawdę to Ci pomoze :-)))))))))))0 z całym szacunkiem Ci oddana :-) pozdrawiam :-) ps. moze zrobimy jakąs "zrzutkę" na takiego speca ? a moze lepiej nie trzeba - wlasciwie nalezaloby poszukac wsród swoich, bo w koncu w zeszłym roku lub 2 lata temu ale chyba jednak w zeszłym roku sam Parimal Banerji był w polsce i nawet prowadził jakieś szkolonko.. Trzeba tylko dobrze poszukać ... :-) Odpowiedz Link
beba2 Re: Rozczarowana 07.10.04, 15:17 Adhom, tak szczekasz o tej adv.hom...aż słuchać się nie chce. Awinn zniknął niestety, a on się zna na advanced jako jedyna ze znanych mi osób. Więc nie wciskaj kitu, ze masz o tym jakies pojęcie, chyba ze opiera się ono na notatkach Awinka naszego drogiego :) Odpowiedz Link
very_martini Re: Rozczarowana 07.10.04, 16:25 Tak Awinn powiedział, a on nie ma powodów, żeby nam tu kłamać:( 16%VOL 22%VAT Takie tam... Forum homeopatia Odpowiedz Link
boss12 Re: Rozczarowana 08.10.04, 08:03 Skoro nie ma w Polsce, to po co zawracać głowę. Narazie. Odpowiedz Link
boss12 Re: Rozczarowana 08.10.04, 14:24 Teraz to już jestem całkowicie rozczarowana, jeżeli chodzi o homeopatię. Odnoszę wrażenie, że na tym forum tylko się filozofuje nie udzielając (jak narazie) żadnych konkretnych rad (na żadne z zadanych pytań). Każdy wszystko wie, wyleczenie prawie wszystkiego jest przy pomocy homeopatii możliwe, tylko nikt nie wie jak ani u kogo. Proszę trochę mniej bujania a więcej konkretów, bo w przeciwnym razie - to forum traci sens. Jeden z forumowiczów napisał, że zna recepturę na rozpuszcenie kamieni, ale jak do tej pory jej nie podał (chociaż obiecał). Drugi twierdzi, że homeopatia advaced może wszystko - tylko nie podał gdzie, bo pewnie sam nie ma zielonego pojęcia. Co ja mam o tym waszystkim sądzić?! Co myślicie? Czy ktoś podziela moje zdanie - czy może jestem w błedzie? Odpowiedz Link
patchwork30 Re: Rozczarowana 08.10.04, 15:23 Bossia, to nie jest wina homeopatii, ani wina forum, ze kamien sie zwiekszyl. Prawdopodobnie trafilas na kiepskiego homeopate. To nie kamien jest obiektem leczenia w homeopatii, tylko czlowiek. Gdyby Tobie sie humor poprawil (a smiem sadzic, ze tak nie jest, bo jestes rozczarowana i niezadowolona) a kamien pozostal takiej wielkosci, jaki jest, to i tak by oznaczalo, ze dostalas dobry srodek. Teraz sie kamien zwiekszyl, a Ty masz humor do de. Nie dziwie sie, ze jestes rozczarowana. Dostalas zly srodek. To problem srodka, a nie homeopatii jako takiej. My tu na forum filozofujemy, bo sami widzimy jak trudno jest w Polsce znalezc dobrego homeopate, i folozofujemy, bo homeopatia sie dzieli na wiele gatunkow, przy czym jeden uwaza, ze ten drugi zle dziala itp. Z tych naszych czesto sprzecznych informacji trzeba sobie czasami samemu zrymowac odpowiedz. A Ty chcesz prosta odpowiedz na skomplikowany problem. A tej odpowiedzi nie ma. Mozna jedynie poczytac nasze wypociny i dorzucic do tego swoje doswiadczenia, co tez czynisz i za to Ci dzieki :))) Odpowiedz Link
astria1 Re: Rozczarowana - coż dziwne.... 08.10.04, 15:23 moja droga ależ oczywiscie ze jestes w błędzie czy ktoś tu napisał iz udzieli kazdej osobie pytającej konkretnej odpowiedzi co do leczenia ? Nie przeciez tego tu nie ma napisane wiec dlaczego sądzisz ze ktos musi Ci udzielić tej porady? Forum to nie jest pogotowie w ktorym siedzą ludzie na dyzurach, kazdy wpada w miare swojego wolnego czasu i udziela się w miarę swoich mozliwosci czasowych. Jesli nie dostałas jeszcze konkretnej odpowiedzi to znaczy ze: a) musisz CIERPLIWIE poczekać a czasem milutkim tonem podrzucać wątek do góry bo moze osobie odpowiadającej o metodzie wyleciało to z głowy... b) moze osoba nie chce Ci odpowiedziec bo nie nadaje się ta porada na forum .. c) moze osoba ta zasyganlizowała ze taka metyoda istnieje wiec moze warto poszperac i poszukac.. i następne podpunkty: drogie boss12 akurat ton Twoj odpowiedzi na forum powoduje iz nie ma się chęci takiemu osobniczkowi odpowiadać. Przepraszam ze brzmi to nie grzecznie ale wyobrazasz sobie ze cos musimy a My tak naprawdę nic NIE musimy !! i jesli ktoś zmusza nas do udawadniania po raz milionowy iz homeopatia działa to wybacz ale jesli się sparzyłaś to znajdz powod dlaczego tak jest ale nie krzycz na forum zes się zawiodła. Jesli zawiedziesz się na laryngologu lub ginekologu to biegusiem lecisz i szukasz nastepnego ktory by Ci odpowierdział tak tez jest z homeopatami, zawiodłaś się na leczeniu ale porozmawiałas o tym z Homeopatą ? a jesli Ci On nie odpowiada dlaczego nie poszukas innego ? a zastanowilas się jakiego powinnas poszukac ? moze ten do ktorego trafilas nie wiele Ci moze pomoc wiecv szukaj NAPRAWDĘ dobrego speca w tej dziedzinie. Czasem trzeba wykazać się chęcią, determinacją no i czasem jest to kosztowne ale cóz się nie robi dla zdrowia. Ludzie którzy udzielają się na forum zasługują naprawdę na pochwałę - wymienię Bebę i Martini oraz Akowinika i Jacka Oczkowskiego ale dwie pierwsze Panie zasługują na szacunek bo to One bardzo mocno dbają o to aby większosć pytań znalazło odpowiedz. Gdybyś była bardzo zainteresowana metodą Advanced Hom. to bys skorzystała z czegos takiego jak wyszukiwarka i przekonałabys się ile dyskusji na ten temat juz tu przeleciało i wtedy mogłabys wyciągnąć całkiem logiczne wnioski. Moja droga cokoliwek zrobiłaś było mało efektowne, nie grzeczne bo mówione tonem władczym, rozkazującym a Ja ci odpowiem ze nikt nic nie musi ale Ty za to musisz poczytać dokladnie od początku nasze forum i poznać się z zasadami tu panującymi, zaznajomić się ze sposobem poszukiwania dobrego homeopaty i wiele ionnych ciekawych rzeczy .. Zyczę Ci wiele uśmiechu pzdr Anna b) Odpowiedz Link
beba2 Re: Rozczarowana - coż dziwne.... 08.10.04, 16:41 Boss, a ja cię doskonale rozumiem. Jak powtarzam w kółko na tym porąbanym forum, że homeopatia nie działa, to te oszołomy się ze mną awanturują i wmawiają, ze można z jej pomocą wszystko wyleczyć. Idź lepiej do normalnego chirurga i niech się tobą zajmie jak nalezy, a nie wierzyć w bzdury i jeszcze przepłacać. Lepiej przenieśmy się na GG, albo priva, bo mam juz dość tego beznadziejnego forum. Nigdy nikomu nie doradzą, tylko się wymądrzają patałachy jedne. Powinni zamknąć to forum na cztery spusty. Zadzwonię dzisiaj do Radia Maryja, już oni coś z tym zrobią. Wstyd, takie forum zakładać. Odpowiedz Link
stapelia Re: Rozczarowana - coż dziwne.... 08.10.04, 16:56 oj beba!! do gabinetu na Kryniczna - MARSZ!!!! ja tam bylam miod i wino pilam....:)) Przestancie, przeciez to oczywiste ze nie dosc ze powinnyscie sypnac nazwami kulek to jeszcze wyslac je pod wskazany adres priorytetem z gwarancja cudownego uzdrowienia. Odpowiedz Link
beba2 Re: Rozczarowana - coż dziwne.... 08.10.04, 17:04 Stapelka Ty uważaj, bo na Ciebie też doniose do Radia M i będą Cię szykanować do końca swiata :P Kryniczna chwilowo nieczynna, wzięłam urlop dla podratowania zdrowia ( co te kulki z człowiekiem robią !). Idę do normalnego lekarza po haloperidol i prozak i Wam tez radze pójść po rozum do głowy i zrobić to co ja. A wierzcie sobie w te kulki, leczcie się cukrem.... Odpowiedz Link
astria1 Re: Rozczarowana - coż dziwne.... 08.10.04, 20:30 beba2 napisała: > Stapelka Ty uważaj, bo na Ciebie też doniose do Radia M i będą Cię szykanować > do końca swiata :P > Kryniczna chwilowo nieczynna, wzięłam urlop dla podratowania zdrowia ( co te > kulki z człowiekiem robią !). Idę do normalnego lekarza po haloperidol i prozak Hehehehehehehe buuuhahahahahaha :-)))) Bebcia a po czym Cię tak nagle oswieciło ? Kryniczanka..... jakaś nowa kanciapa ? :-)) Odpowiedz Link
tomek.toms Re: Rozczarowana - coż dziwne.... 08.10.04, 20:35 astria1 napisała: > Kryniczanka..... jakaś nowa kanciapa ? :-)) No właśnie... co kryjeta przed nami ;p Odpowiedz Link
beba2 Re: Rozczarowana - coż dziwne.... 08.10.04, 22:07 Ło matko, ale afera się robi. Jak prozak zadziała, to pewnie wszystko wyśpiewam, ale jeszcze nawet nie wypisałam sobie recepty. Odpowiedz Link
tomek.toms Re: Rozczarowana - coż dziwne.... 08.10.04, 22:40 No robi się robi, za niedługo Komisję Śledczą powołamy. Tylko martwi mnie jeden fakt- jak ty sobie przepiszesz prozak skoro zgubiłaś pieczątkę ?! ;-) Odpowiedz Link
beba2 Re: Rozczarowana - coż dziwne.... 08.10.04, 23:50 Toooomek, wiedziałam ! Zostawiłam u Ciebie...a juz myslałam, ze naprawdę zginęła... Odpowiedz Link
brunetkaa Re: Rozczarowana - coż dziwne.... 08.10.04, 22:58 beba2 napisała: > Ło matko, ale afera się robi. > Jak prozak zadziała, to pewnie wszystko wyśpiewam, ale jeszcze nawet nie > wypisałam sobie recepty no halo...recepty i zaświadczenia mialam wystawiać ja..porządek musi być. brunetka Odpowiedz Link
astria1 Re: Rozczarowana - coż dziwne.... 08.10.04, 23:18 brunetkaa napisała: > beba2 napisała: > > > Ło matko, ale afera się robi. > > Jak prozak zadziała, to pewnie wszystko wyśpiewam, ale jeszcze nawet nie > > wypisałam sobie recepty > > no halo...recepty i zaświadczenia mialam wystawiać ja..porządek musi być. > brunetka Tomek ! przepraszam bardzo ale nie mogę nic na to słowo poradzić ale tu jakis qrcze burdel powstaje - nie dość ze jakas nowa "kanciapa" to jeszcze prozac to do tego brunetka ! O Matko a ja moje Ali dzis dałam 2 kulki pulstailii 200 CH a z ciotką Viką robiłysmy na obiad "babkę ziemniaczaną" i Ona tam wrzuciła 5 zabków czosnku ale to jeszcze nic Ona zrobiła przepyszny sos do tej baby czosnkowo - majonezowo- pomidorowy i teraz ja mam dylemat czy powotrzyc corce dawke pulstailii ?? czy ktos moze mi odpowiedziec !!! czekam !!!! Odpowiedz Link
beba2 Re: Rozczarowana - coż dziwne.... 08.10.04, 23:31 Idź do homeopaty, Ty durna matko...jakzesz tak mozna na własną ręke...co za brak odpowiedzialności.. Odpowiedz Link
beba2 Re: Rozczarowana - coż dziwne.... 09.10.04, 09:46 Marla, ale przecież nie będę specjalnie do Ciebie jechała ze swoją własną pieczątką ( którą zresztą zgubiłam, więc tym bardziej nie mogę z nią przyjechać, hehehehe), żeby sobie wystawić receptę. A Ty się przygotuj na ciągłe siedzenie za biureczkiem i wypisywanie i wypisywanie....już się tłum ludzi zarejestrował ( jeszcze Ci się znudzi :P) A Marla siedzi i wypisuje... Odpowiedz Link
beba2 Re: Rozczarowana - coż dziwne.... 09.10.04, 00:12 Taaa, kanciapa, ale nie wirtualna, tylko najprawdziwszy w świecie gabinet w Krakowie. Po wyjściu ma sie niezłe halo. Ale mnie oświeciło po kulkach cukrowych ( magiczne dragi...). Odpowiedz Link
very_martini Re: Rozczarowana - coż dziwne.... 09.10.04, 11:25 Co Wy tam pijecie i która tam mieszka? Może ja otworzę konkurencyjny we warszawce... W promieniu mojego gabinetu można nabyć takie pięciogwiazdkowe kulki CONIACUS albo takie kulki w kartonikach zwana potocznie nalewkami 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
stapelia Re: Rozczarowana - coż dziwne.... 09.10.04, 11:38 oj najprawdziwszy- nie da sie ukryc!!:)) a ja kurcze zadnego prozacu nie dostalam, ani recepty, ano zaswiadczenia jeno jakies kropelki o smaku truskawkowym:)) no ale kto.. samochodem przychodzi ten sam sobie szkodzi. Tak czy owak dopominam sie o leczenie grupowe. To podobno przynosi najlepsze efekty. Odpowiedz Link
very_martini Re: Rozczarowana - coż dziwne.... 09.10.04, 11:50 Przeca prozak można sobie grupowo łykać. takie misterium. a własnie mnie zaciekawiło, czy ktos keidyś dzwonił do radia maryja i pisał donosy do roberta T. w sprawie prozacu. ja moze bezbożnikiem jestem, ale według mnie kulka lepsza od psychotropów, co to świat potrafią czasem zdrowo wypaczyć, choć of kors chwała im w niektórych przypadkach 16%VOL 22%VAT Takie tam... Forum homeopatia Odpowiedz Link
very_martini Re: Rozczarowana - coż dziwne.... 09.10.04, 12:07 Takąż żmiję na własnej kształtnej piersi... 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
beba2 Re: Rozczarowana - coż dziwne.... 09.10.04, 11:50 Recepty nie dostałas, bo mi się pieczątka zawieruszyła..kurde, gdzie ja wtedy z nią chodziłam ??? - same wizyty domowe były...eee...no nie pamiętam. A gabinet to się dopiero naprawdę otworzy- wkrótce. Z tym samochodem to też nie do końca...bo jak ktoś na noc zostaje, to recepty dostaje..hihihi... Odpowiedz Link
very_martini Re: Rozczarowana 09.10.04, 11:19 Boss, zapewniam Cię, że gdyby było w polskiej sieci inne łatwo dostępne miejsce do filozofowania, to byśmy się tam cała drużyną przenieśli. A do Jacka po prostu napisz maila i się przypomnij - może po prostu wyleciało mu to z głowy. Weź pod uwagę, że jest lekarzem i ma sporo zajęć w realu, a głowę ma się jedną i myślę, że jeśli napiszesz mu maila, to sobie przypomni i nie będzie robił problemów. A jeśli forum traci sens, to zadam Ci podchwytliwe pytanie - co wobec tego uważasz za sens istnienia forum? Jeśli tylko i wyłącznie podawanie leków na katary naszych Forumowiczów, to sorry. Ja już raz stąd odpadłam na kilka dni, bo mi wszystko opadło, kiedy przeczytałam post podobny do Twojego - że się nie przejmujemy, że olewamy, że za późno, że wysyłamy do lekarza zamiast po Bożemu doradzić. A my robimy to z pasji, ale jest kilka innych zajęć którym bardzo lubimy się poświęcać, mamy dzieci, psy, indeksy do zdania... Jak by nie było - ja takie posty jak Twój od dawna kwalifikuję jako mocno nietaktowne. I racz zauważyć, że jeden forumowicz nie może w\brać odpowiedzialności za to, co pisze inny, może to najwyżej sprostować, tak jak my komentujemy posty adhoma. A czy gdybym Ci powiedziała, że w jakiejś etiopskiej dżungli rośnie taka roślinka, która Ci moze pomóc, ale trzeba ją jeść tylko świeżą, a ona nie przetrwa transportu, to byś na mnie naskoczyła, że nie mam jej w doniczce i nie mogę Ci wysłać? 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
astria1 Re: Rozczarowana - coż dziwne.... 08.10.04, 23:49 brunetkaa i beba napisała: >coś tam... miłe panie ta forma forum jest nie do zniesienia - nie da się juz ukryc ze panie zapusciły się jeszcze bardziej nic kultura by nakazała... czty szanowana administracja nie mogłaby przelac swojego rozumu tym obu paniom ??? [pozdrawiam unizenie.... Odpowiedz Link
beba2 Re: Rozczarowana - coż dziwne.... 09.10.04, 00:22 TO MY JESTESMY ADMINISTRACJA, I TY TEŻ !!!!! ZAPOMNIAŁAŚ ??? Odpowiedz Link
stapelia Re: Rozczarowana - coż dziwne.... 09.10.04, 16:02 hm taki kacik pozezji homeopatycznej nam sie tu robi:)) Jest na Krynicznej pewnien gabinet zajrzyj do niego napewno nie zginiesz Beba i Marla tam urzeduja na dobre leki recepty spisuja A ja tam byłam "napój" z truskawkami pilam prozaka nie bralam na Bebe czekalam. Odpowiedz Link
beba2 Re: Rozczarowana - coż dziwne.... 09.10.04, 16:22 Ej wierszoklety, zjedzcie se kotlety, głupot nie gadajcie na kryniczna spadajcie Bo jak przyjdzie beba to kawałek nieba wam na głowy spadnie i dopiero bedzie ładnie Odpowiedz Link
tomek.toms Ojciec założyciel nadchodzi... :-) 09.10.04, 16:33 Kończę tą wielce pożyteczną i bardzo inteligentną dyskusję ;-) EOT- Proszę już nie pisać w tym wątku ze względu wyjaśnienia wątpliwości wątkodawcy. Odpowiedz Link