Dodaj do ulubionych

co sądzicie Panie o...

IP: *.olsza.krakow.pl 19.01.02, 21:23
wygolonych facetach - i bynajmniej nie o zarost bużki mi tu chodzi..?
Obserwuj wątek
    • Gość: czarna Re: co sądzicie Panie o... IP: 10.10.41.* 22.01.02, 13:51
      Facet wydepilowany, to nieporozumienie.
    • Gość: Nell Re: Mniam, szcegolnie te wygolone jaderka! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 14:10
      • Gość: Perotin Re: Mniam, szcegolnie te wygolone jaderka! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.02, 15:18
        A nogi i przedramiona? Klata i pachy to standard, ale reszta? Na przyklad
        dobrze dorzeznione, srednio umiesnione, srednio opalone... Czy jak patrzycie na
        plywakow cyz bikerow, to jakie macie wrazenia? Dla mnie super :-)))
        • Gość: agniech Re: Mniam, szcegolnie te wygolone jaderka! IP: 194.93.142.* 22.01.02, 15:23
          Dokladnie! wygolone jaderka - boskie!
          za owlosionymi klatami tez zbytnio nieprzepadam.. wiec golarki w dlon :)
          • sloggi Z futrzanego punktu widzenia. 22.01.02, 15:31
            Strzyc - strzygę, golić - golę, ale w życiu się nie wydepiluję.
            Pachy golę, klatę mam gładką; a na dole,między nogami - hmmmm.
            Czasami jak mam ochotę na fryzurę to nożyczki i golara idą na urlop i hoduję
            sobie afro - do rozsądnych rozmiarów. Później przepraszam nożyczki i golarę i
            regulacyjka zarostu łonowego jest co piątek.
            Depilacja ? - nie, dziękuję.
      • fiesta1 Nell? Podniecają cię wygolone jąderka? A może sama 22.01.02, 15:42
    • Gość: ryżymałp Re: co sądzicie Panie o... IP: 195.116.167.* 22.01.02, 18:21
      Zarośnięta klata- jak najbardziej!!!!
      Wygolone pachy i "te miejsca"- jak najbardziej!!!

A propos klaty zarosnietej...Wiem , że duża część kobiet nie podziela mojego
      zdania ale wygolona klatka jest OHYDNA!!!Facet z goła klatą albo nędznymi
      kłaczkami nie ma u mnie szans. "Sweterek " jest boski. Facet ma być akurat w
      tym miejscu owłosiony.
      • Gość: M. Re: co sądzicie Panie o... IP: *.mpsa.pl 23.01.02, 02:33
        Byle tylko wlasów na placach nie było.... Te na klacie są bardzo sexy ale jak
        już wdzierają sie na pechy to się niedobrze robi...
      • Gość: smyk Re: do ryżymałp ! IP: 192.168.0.* 23.01.02, 09:44
        Gość portalu: ryżymałp napisał(a):

> Zarośnięta klata- jak najbardziej!!!!
        > Wygolone pachy i "te miejsca"- jak najbardziej!!!
        >
        > A propos klaty zarosnietej...Wiem , że duża część kobiet nie podziela mojego
        > zdania ale wygolona klatka jest OHYDNA!!!Facet z goła klatą albo nędznymi
        > kłaczkami nie ma u mnie szans. "Sweterek " jest boski. Facet ma być akurat w
        > tym miejscu owłosiony.

Masz w zupełności rację !

Już zaz na tym forum powiedziałem co w moich stronach mówią o facetach bez
        zarostu, powtórze "chłop bez zarostu to taka pupa pawiana"

• Gość: Grazia Re: do ryżymałp ! IP: *.pl 23.01.02, 10:32
          Moim zdaniem facet bez zarostu,to nie jest facet :)
          Każdemu facetowi natura dała tyle,ile potrzeba.Jeżeli mu tam nie rośnie
          (np.niektórzy mają bardzo słabo owłosione klaty)to tak do niego pasuje i tak ma
          być.Klata (oczywiście nie takie kłaki na pół metra...),pachy(jak wyżej),nogi
          (hmm!!!)nio i okolice intymne powinny wyglądać naturalnie.Zresztą tego
          owłosienia łonowego nie jest w końcu tak dużo-jest akurat-przynajmniej u mojego
          faceta ;))
          • claun Re: do ryżymałp ! 23.01.02, 15:05
            Ja wolę kiedy mój facet ma wygolone pachy (milszy zapach potu) i okolice
            intymne ( nie lubię gdy włosy wchodzą mi do buzi)
            • Gość: Nell Re: popieram! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 15:12
        • Gość: Perotin Re: do ryżymałp ! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.02, 11:26
          Gość portalu: smyk napisał(a):

> Masz w zupełności rację !
          >
          > Już zaz na tym forum powiedziałem co w moich stronach mówią o facetach bez
          > zarostu, powtórze "chłop bez zarostu to taka pupa pawiana"
          >

Trawestujac, chlop z zarostem jest jak cala reszta pawiana poza pupa ;-)
          • Gość: ryżymałp Re: do ryżymałp ! IP: 195.116.167.* 23.01.02, 15:09
            No proszę ilu zwolenników. Nawet smyk przestał mi dogryzać .A czytając różne
            posty na tym forum i sąsiednich zaczynałam się z lekka czuć jak wilbicielka
            ginących mamutów. Wszyscy tylko gadają o wygolonych klatach...Dodam jeszcze, że
            pojedyncze włosy wychodzące na plecy mnie nie brzydzą ( ni mówie o całych
            kłębach tylko o takich pojedynczych). Natomiast wygolone okolice klejnotów
            rodowych to jest coś co lubię.
            • Gość: Nell Re: do ryżymałp ! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 15:15
              Moj maz ma bardzo owlosiona klate, cos cudownego, tak przyjemnie przytulic sie do misia...ale
              genitalia i pachy wole ogolone..:))
            • Gość: smyk Re: do ryżymałp ! IP: 192.168.0.* 23.01.02, 15:19
              Gość portalu: ryżymałp napisał(a):

> No proszę ilu zwolenników. Nawet smyk przestał mi dogryzać .A czytając różne
              > posty na tym forum i sąsiednich zaczynałam się z lekka czuć jak wilbicielka
              > ginących mamutów. Wszyscy tylko gadają o wygolonych klatach...Dodam jeszcze, że
              >
              > pojedyncze włosy wychodzące na plecy mnie nie brzydzą ( ni mówie o całych
              > kłębach tylko o takich pojedynczych). Natomiast wygolone okolice klejnotów
              > rodowych to jest coś co lubię.

ryżymłapku !

Usatysfakcjonowana - jak z seksu ?

• ryzymalp Re: do ryżymałp ! 24.01.02, 11:17
                Drogi smyku!
                Winna ci jestem prywatne wyjaśnienia. Z sexu jestem przeważnie
                usatysfakcjonowana orgazmem. To, że czasami nie mam orgazmu i jest w porządku a
                nawet fajnie to nie jest nie niezwykłego ani smiesznego.
                Ciekawa jestem, czty tobie zawsze staje ( daruj sobie odpowiedź, i tak ci nie
                uwierzę bo nie napiszesz przeciez , że czasami jakoś tak nie bardzo- sądząc po
                twojwj upierdliwości musisz być barzdo sfrustrowany)
                Żegna ozięble Ryżymałp
                • smyk1 Re: do ryżymałp ! 24.01.02, 11:43
                  ryzymalp napisał(a):

> Drogi smyku!
                  > Winna ci jestem prywatne wyjaśnienia. Z sexu jestem przeważnie
                  > usatysfakcjonowana orgazmem. To, że czasami nie mam orgazmu i jest w porządku a
                  >
                  > nawet fajnie to nie jest nie niezwykłego ani smiesznego.
                  > Ciekawa jestem, czty tobie zawsze staje ( daruj sobie odpowiedź, i tak ci nie
                  >
                  > uwierzę bo nie napiszesz przeciez , że czasami jakoś tak nie bardzo- sądząc po
                  > twojwj upierdliwości musisz być barzdo sfrustrowany)
                  > Żegna ozięble Ryżymałp

Ryżymałp !

Witam mile.

Napiszę i zaspokoje Twoją ciekawość.
                  Co do "mojego" to jeszcze ani raz w życiu nie wywinął mi psikusa z czego jestem
                  dumny, natomias czy jestem upierdliwy , myślę, że nie to jedynie ciekawość gdyż
                  jeszcze w życiu z czymś takim się nie spotkałem.

• niechcejebanegokonta Re: do ryżymałp ! 24.01.02, 12:08
                    Tzn. z czym sie nie spotkales??? Z goleniem wloskow na jajkach?
                    • smyk1 Re: do ryżymałp ! 24.01.02, 12:49
                      niechcejebanegokonta napisał(a):

> Tzn. z czym sie nie spotkales??? Z goleniem wloskow na jajkach?

Zżera Cię ciekawość ?
                      Widać przecież, że ten post nie był do Ciebie !

• d.z Re: golenie 24.01.02, 20:33
                        Od kiedy zacząłem to robić (parę lat) nie wyobrażam już sobie "hodowania"
                        czupryny między nogami i pod pachami.
                        Zresztą spróbujcie prze parę lat nie iść do normalnego fryzjera w końcu kudły
                        na głowie zaczęły by Wam przeszkazać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka