Gość: piotrr IP: *.olsza.krakow.pl 19.01.02, 21:23 wygolonych facetach - i bynajmniej nie o zarost bużki mi tu chodzi..? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czarna Re: co sądzicie Panie o... IP: 10.10.41.* 22.01.02, 13:51 Facet wydepilowany, to nieporozumienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nell Re: Mniam, szcegolnie te wygolone jaderka! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 14:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perotin Re: Mniam, szcegolnie te wygolone jaderka! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.02, 15:18 A nogi i przedramiona? Klata i pachy to standard, ale reszta? Na przyklad dobrze dorzeznione, srednio umiesnione, srednio opalone... Czy jak patrzycie na plywakow cyz bikerow, to jakie macie wrazenia? Dla mnie super :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agniech Re: Mniam, szcegolnie te wygolone jaderka! IP: 194.93.142.* 22.01.02, 15:23 Dokladnie! wygolone jaderka - boskie! za owlosionymi klatami tez zbytnio nieprzepadam.. wiec golarki w dlon :) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Z futrzanego punktu widzenia. 22.01.02, 15:31 Strzyc - strzygę, golić - golę, ale w życiu się nie wydepiluję. Pachy golę, klatę mam gładką; a na dole,między nogami - hmmmm. Czasami jak mam ochotę na fryzurę to nożyczki i golara idą na urlop i hoduję sobie afro - do rozsądnych rozmiarów. Później przepraszam nożyczki i golarę i regulacyjka zarostu łonowego jest co piątek. Depilacja ? - nie, dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryżymałp Re: co sądzicie Panie o... IP: 195.116.167.* 22.01.02, 18:21 Zarośnięta klata- jak najbardziej!!!! Wygolone pachy i "te miejsca"- jak najbardziej!!! A propos klaty zarosnietej...Wiem , że duża część kobiet nie podziela mojego zdania ale wygolona klatka jest OHYDNA!!!Facet z goła klatą albo nędznymi kłaczkami nie ma u mnie szans. "Sweterek " jest boski. Facet ma być akurat w tym miejscu owłosiony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: co sądzicie Panie o... IP: *.mpsa.pl 23.01.02, 02:33 Byle tylko wlasów na placach nie było.... Te na klacie są bardzo sexy ale jak już wdzierają sie na pechy to się niedobrze robi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smyk Re: do ryżymałp ! IP: 192.168.0.* 23.01.02, 09:44 Gość portalu: ryżymałp napisał(a): > Zarośnięta klata- jak najbardziej!!!! > Wygolone pachy i "te miejsca"- jak najbardziej!!! > > A propos klaty zarosnietej...Wiem , że duża część kobiet nie podziela mojego > zdania ale wygolona klatka jest OHYDNA!!!Facet z goła klatą albo nędznymi > kłaczkami nie ma u mnie szans. "Sweterek " jest boski. Facet ma być akurat w > tym miejscu owłosiony. Masz w zupełności rację ! Już zaz na tym forum powiedziałem co w moich stronach mówią o facetach bez zarostu, powtórze "chłop bez zarostu to taka pupa pawiana" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grazia Re: do ryżymałp ! IP: *.pl 23.01.02, 10:32 Moim zdaniem facet bez zarostu,to nie jest facet :) Każdemu facetowi natura dała tyle,ile potrzeba.Jeżeli mu tam nie rośnie (np.niektórzy mają bardzo słabo owłosione klaty)to tak do niego pasuje i tak ma być.Klata (oczywiście nie takie kłaki na pół metra...),pachy(jak wyżej),nogi (hmm!!!)nio i okolice intymne powinny wyglądać naturalnie.Zresztą tego owłosienia łonowego nie jest w końcu tak dużo-jest akurat-przynajmniej u mojego faceta ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
claun Re: do ryżymałp ! 23.01.02, 15:05 Ja wolę kiedy mój facet ma wygolone pachy (milszy zapach potu) i okolice intymne ( nie lubię gdy włosy wchodzą mi do buzi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perotin Re: do ryżymałp ! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.02, 11:26 Gość portalu: smyk napisał(a): > Masz w zupełności rację ! > > Już zaz na tym forum powiedziałem co w moich stronach mówią o facetach bez > zarostu, powtórze "chłop bez zarostu to taka pupa pawiana" > Trawestujac, chlop z zarostem jest jak cala reszta pawiana poza pupa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryżymałp Re: do ryżymałp ! IP: 195.116.167.* 23.01.02, 15:09 No proszę ilu zwolenników. Nawet smyk przestał mi dogryzać .A czytając różne posty na tym forum i sąsiednich zaczynałam się z lekka czuć jak wilbicielka ginących mamutów. Wszyscy tylko gadają o wygolonych klatach...Dodam jeszcze, że pojedyncze włosy wychodzące na plecy mnie nie brzydzą ( ni mówie o całych kłębach tylko o takich pojedynczych). Natomiast wygolone okolice klejnotów rodowych to jest coś co lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nell Re: do ryżymałp ! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 15:15 Moj maz ma bardzo owlosiona klate, cos cudownego, tak przyjemnie przytulic sie do misia...ale genitalia i pachy wole ogolone..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smyk Re: do ryżymałp ! IP: 192.168.0.* 23.01.02, 15:19 Gość portalu: ryżymałp napisał(a): > No proszę ilu zwolenników. Nawet smyk przestał mi dogryzać .A czytając różne > posty na tym forum i sąsiednich zaczynałam się z lekka czuć jak wilbicielka > ginących mamutów. Wszyscy tylko gadają o wygolonych klatach...Dodam jeszcze, że > > pojedyncze włosy wychodzące na plecy mnie nie brzydzą ( ni mówie o całych > kłębach tylko o takich pojedynczych). Natomiast wygolone okolice klejnotów > rodowych to jest coś co lubię. ryżymłapku ! Usatysfakcjonowana - jak z seksu ? Odpowiedz Link Zgłoś
ryzymalp Re: do ryżymałp ! 24.01.02, 11:17 Drogi smyku! Winna ci jestem prywatne wyjaśnienia. Z sexu jestem przeważnie usatysfakcjonowana orgazmem. To, że czasami nie mam orgazmu i jest w porządku a nawet fajnie to nie jest nie niezwykłego ani smiesznego. Ciekawa jestem, czty tobie zawsze staje ( daruj sobie odpowiedź, i tak ci nie uwierzę bo nie napiszesz przeciez , że czasami jakoś tak nie bardzo- sądząc po twojwj upierdliwości musisz być barzdo sfrustrowany) Żegna ozięble Ryżymałp Odpowiedz Link Zgłoś
smyk1 Re: do ryżymałp ! 24.01.02, 11:43 ryzymalp napisał(a): > Drogi smyku! > Winna ci jestem prywatne wyjaśnienia. Z sexu jestem przeważnie > usatysfakcjonowana orgazmem. To, że czasami nie mam orgazmu i jest w porządku a > > nawet fajnie to nie jest nie niezwykłego ani smiesznego. > Ciekawa jestem, czty tobie zawsze staje ( daruj sobie odpowiedź, i tak ci nie > > uwierzę bo nie napiszesz przeciez , że czasami jakoś tak nie bardzo- sądząc po > twojwj upierdliwości musisz być barzdo sfrustrowany) > Żegna ozięble Ryżymałp Ryżymałp ! Witam mile. Napiszę i zaspokoje Twoją ciekawość. Co do "mojego" to jeszcze ani raz w życiu nie wywinął mi psikusa z czego jestem dumny, natomias czy jestem upierdliwy , myślę, że nie to jedynie ciekawość gdyż jeszcze w życiu z czymś takim się nie spotkałem. Odpowiedz Link Zgłoś
niechcejebanegokonta Re: do ryżymałp ! 24.01.02, 12:08 Tzn. z czym sie nie spotkales??? Z goleniem wloskow na jajkach? Odpowiedz Link Zgłoś
smyk1 Re: do ryżymałp ! 24.01.02, 12:49 niechcejebanegokonta napisał(a): > Tzn. z czym sie nie spotkales??? Z goleniem wloskow na jajkach? Zżera Cię ciekawość ? Widać przecież, że ten post nie był do Ciebie ! Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: golenie 24.01.02, 20:33 Od kiedy zacząłem to robić (parę lat) nie wyobrażam już sobie "hodowania" czupryny między nogami i pod pachami. Zresztą spróbujcie prze parę lat nie iść do normalnego fryzjera w końcu kudły na głowie zaczęły by Wam przeszkazać. Odpowiedz Link Zgłoś