Gość: tedi IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 21.01.02, 05:18 Sam mam raczej średniego ale ciekwai mnie jak wy sie na to zapatrujecie panie ? Przecież mały fiutek ,te 12-13 cm to nie jego wina, czy on może być dla was w pełni męski ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KR$ Kompleksy? IP: 162.70.83.* 21.01.02, 11:48 Mecza cie jakies kompleksy, czy co? Za duzego masz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tedi Re: Kompleksy? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 21.01.02, 15:07 nie, ciekawi mnie tylko zapatrywanie kobiet na tą sprawe i tyle. No bo to dosyć ciekawe, jeżeli męscy faceci mają małe interesy.... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kebab Re: Czy facet z małym fiutem jest dla was mniej męski IP: 10.30.42.* 21.01.02, 15:32 Hi, Hi. Mam coś, co powinno wielu panów wyleczyć z kompleksu: Jak dowiodły badania naukowe przeprowadzone w 1999 r w Anglii, 97 proc. kobiet zwraca uwagę na... kształt męskiej pupy. Na wielkość członka - 7 proc. Niezłe, nie? Gdy pytałem o to moje znajome w wieku od nastu do dziestu lat, opinie były identyczne. - Bo nie wielkość, ale jakość się liczy - słyszałem w komentarzach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Czy facet z małym fiutem jest dla was mniej męski IP: 194.78.73.* 21.01.02, 16:57 Gość portalu: Kebab napisał(a): [] > Gdy pytałem o to moje znajome w wieku od nastu do dziestu lat, opinie były iden > tyczne. > - Bo nie wielkość, ale jakość się liczy - słyszałem w komentarzach :-) he he mowisz jak ktos z malutkim milutkim ;-) a tak powaznie jesli ktos ma kompleksy to cale zycie moze spedzic na kozetce u psychoanalityka a spotka jedna kobiete, ktora powie "rozmiar MA znaczenie" i jest ugotowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pelikan Re: Czy facet z małym fiutem jest dla was mniej męski IP: 63.84.79.* 21.01.02, 19:41 Wniosek: Jeszcze jeden z malym fiutem. Odpowiedz Link Zgłoś
foremka Re: Czy facet z małym fiutem jest dla was mniej męski 21.01.02, 16:48 Opinie moich koleżanek są podzielone. Chociaż wyglądają procentowo podobnie jak w statystyce przytoczonej w ostatnim liście. Dla mnie osobiście nie ma to żadnego znaczenia. Tzn. ma, ale w taki sposób, że zdarzyło mi się spotkać facetów, którzy ze swojego problemu (jak im się wydawało-problemu) zrobili sobie tak gigantyczny kołtun w głowie, że nabwali się jakichś seksualnych zachamowań. To naprawdę nie ma znaczenia! Dla mnie ważna jest całość i fizyczna i duchowa i to jak się traktujemy w sexie. To tyle. Dziwi mnie ten mit wielkiego fiuta i nie potrzebnie sami sobie robicie psychiczną krzywdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maur Re: Czy facet z małym fiutem jest dla was mniej męski IP: *.chello.pl 22.01.02, 16:57 Wiesz, kazdy ma jakis mit. Kobiety maja obsesje na punkcie swojej wagi czy biustu, to nam tez przeciez jakas (obsesja) sie od zycia nalezy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: Czy facet z małym fiutem jest dla was mniej męski IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.02, 22:45 Powiem tak : w zasadzie wielkość nie ma znaczenia, ale duży członek (chociaż czasem niewygodny w użyciu) zawsze imponuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Czy facet z małym fiutem jest dla was mniej męski IP: 157.25.122.* 22.01.02, 10:33 jest!!!!!!!!! bo facet-ten prawdziwy- to nie tylko fiutek! przynajmniej dla mnie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smyk Re: Czy facet z małym fiutem jest dla was mniej męski IP: 192.168.0.* 22.01.02, 10:41 Gość portalu: ania napisał(a): > jest!!!!!!!!! > bo facet-ten prawdziwy- to nie tylko fiutek! > przynajmniej dla mnie > pozdrawiam aniu ! Wolałabyś żeby nie miał wcale fiucika, lub 10 centymetrowego - chyba żartujesz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kona Re: Czy facet z małym fiutem jest dla was mniej męski IP: *.daewoo.com.pl 22.01.02, 12:40 fiuty fiutki fiuciki- ciekawe ze facet interesuje sie co kobieta mysli o rozmiarze , lepiej pomyslelibyscie jak zadowolic kobiete nawet tym malutkim przyrzadem. osobiscie lubie te wieksze penisy ale mezczyzni tez wola wiekszy biust od minimalnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snam Re: Czy facet z małym fiutem jest dla was mniej męski IP: 10.10.6.* 22.01.02, 12:55 Masz Kona calkowita racje. Jedna znana Pani Seksuolg mawia: "najwieksza wartoscia w zyciu kazdej kobiety jest dobry kutas" kutas - po prostu - ma byc DOBRY i nie jest wazne czy duzy, maly, sredni, czarny, bialy, zolty itp.... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czy facet z małym fiutem jest dla was mniej męski 22.01.02, 13:22 Ile to jest średni ? Tylko się nie wymiguj - łap za linijkę i mierz ! Skoro miałeś odwagę założyć taki wątek, to miej odwagę napisac ile Twój siuras ma długości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RenataW Re: Czy facet z małym fiutem jest dla was mniej męski IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.02, 13:36 mowcie, co chcecie. dla mnie wielkosc ma znaczenie i juz. po prostu bardziej mnie to kreci. pozdrawiam wszystkich, tych z malymi tez :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna Re: Czy facet z małym fiutem jest dla was mniej męski IP: 10.10.41.* 22.01.02, 13:40 Maly czy duzy, co za roznica. Byle bylby pracowity! Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agniech Re: Czy facet z małym fiutem jest dla was mniej męski IP: 194.93.142.* 22.01.02, 16:32 Ma byc jedrny tyleczek jak dla mnie tego jestem pewna a wielkosc.. hmm.. no za maly to tez nie za fajnie..duzy robi wrazenie ale nie zawsze jest z nim wygodnie :) ale , ale nikt nie wspomnial o grubosci. Gruby to jest to! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Czy facet z małym fiutem jest dla was mniej męski IP: *.mpsa.pl 23.01.02, 02:29 Nie liczy się wielkość tylko zadziorność !!!! :)) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi nieeeeeeeeee 24.01.02, 03:45 nie ma znaczenia przecież każda kobieta tobie powie że nie widzi różnicy między 17 a 18 cm !!! no bo co to 1 cm tak samo nie czuje sie różnicy między 17 a 16 bo to tez 1 cm no i miedzy 16 a 15 15 a 14 14 a 13 13 a 12 12 a 11 11 a 10 wniosek ?? nie ma znaczenia fiutek 10 czy 18 cm co już udowodniłem..!! a kiedy jest za mały ??? między 10 a 7 cm jes aż 3 cm różnicy a to już da sie zauważyć więc mały członek to 7 cm i co zadowolony ????? masz chyba większego cooo ;-) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
intra Re: Czy facet z małym fiutem jest dla was mniej męski 25.01.02, 15:55 To nie widzieliscie faceta 1,90 m z fiutkiem 5 cm w wzwodzie. Niby meski, dopoki ubrany, ale jednak :( Albo 10-cm cieniutki sztywny sznureczek (niby stoi, obwodu, czyli tzw.grubosci to-to nie ma;) Wierzcie wiec, zakompleksieni panowie w to, co wam wyrozumiale kobitki mowia ("rozmiar nie jest wazny" itd)- ale prawda jest inna. Odpowiedz Link Zgłoś
pieprzyc_konta_gazety Re: Czy facet z małym fiutem jest dla was mniej męski 25.01.02, 16:42 Nic tylko wspolczuc doswiadczen i zlego gustu, no a uprzedzenia juz zrobily swoje wiec nie musze niczego dodawac. Odpowiedz Link Zgłoś
intra Re: do pieprzyc_konta_gazety 25.01.02, 17:11 pieprzyc_konta_gazety napisał(a): > Nic tylko wspolczuc doswiadczen i zlego gustu, no a uprzedzenia juz zrobily > swoje wiec nie musze niczego dodawac. ------------- A-ha ;) Kolejny mikro sie odezwal, ha? lol Poza tym nie chodzi o uprzedzenia, ale glownie o zgodnosc fizjologiczna, maluszku :))Toz juz kobiecy paluszek jest wiekszy (a 2 tym bardziej :), zeby samej sobie dobrze zrobic. A swoja droga, czemu panowie tak sie ekscytuja wymiarami damskiego biustu? Tez im wspolczujesz doswiadczen, uprzedzen czy po prostu zlego gustu? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pieprzyc_konta_gazety Re: do pieprzyc_konta_gazety 25.01.02, 18:37 A czemusz to zabulko uwazasz, ze mikrusek sie odezwal? Ja mam akurat ponad 1,90 i na dole tez odpowiednio... A odezwalem sie bo mi cie zal - ze wszystkich wymienionych powodow (a szczegolnie z tego wzgledu ze twoje glupawe uprzedzenia psuja ci zabawe...). I powiem ci, ze nie oceniam dziewczyn po wielkosci cyckow... Znacznie wazniejsze jest ich podejscie do seksu. Odpowiedz Link Zgłoś
intra Re: do pieprzyc_konta_gazety 25.01.02, 18:54 Glupi jestes, i do tego mitoman. Jak sie naprawde seksownie bawic z minmialnym sznurkiem wlozonym w.... (sam wiesz co... )? I dalej doceniasz podejscie kobiet do seksu, tzn, zeby byly Sisters of Mercy? ;), a nie mialy przyjemnosc? No, chyba, ze mowisz o MILOSCI, a nie zdrowym seksie. Nie musisz btw zalowac mnie, ropuszku, zaluj raczej tych panow, ktorzy by tak bardzo chcieli, a nie maja czym lol (no chyba, ze sa super w oral, ale to tez dosc rzadko spotykane, nawet wsrod tych 1,90 m buahhha ;) Odpowiedz Link Zgłoś
intra Re: do pieprzyc_konta_gazety c.d. 25.01.02, 18:58 Twoj nick wskazuje na to, ze o samym pieprzeniu jako takim (tzn. seksualnym) niewiele wiesz, skoro pieprzysz_konto_gazety (a to nie wymaga zadnych gabarytow fizycznych, raczej intelektualnych, ktorych i tak nie pokazales lol) Odpowiedz Link Zgłoś
pieprzyc_konta_gazety Do zabulca 25.01.02, 19:06 Nie, no tutaj tzn. w gabarytach intelektualnych oddaje palme pierwszenstwa tobie - pokazalas co potrafisz. A co do spraw seksualnych to wnioskuje z twoich wypowiedzi, ze jestes niedorznieta bardzo. Przyczyna tez jest mi znana i stad twoj nick - zabulka. Odpowiedz Link Zgłoś
intra Re: Do zabujczegfo pieprzyc_konto_ 25.01.02, 19:27 pieprzyc_konta_gazety napisał(a): > Nie, no tutaj tzn. w gabarytach intelektualnych oddaje palme pierwszenstwa > tobie - pokazalas co potrafisz. A co do spraw seksualnych to wnioskuje z twoich > > wypowiedzi, ze jestes niedorznieta bardzo. Przyczyna tez jest mi znana i stad > twoj nick - zabulka. ------------- Hahahahahha, czytac widocznie tez NIE umiesz, skoro nie widzisz roznicy miedzy Intra i zabulka ( ten ostatni nick to moze z twojego gatunku?).... Stary, wyluzuj sie, jest piatek, jesli nikt ci nie da, zrob sobie dobrze sam (to tez moze ci pomoc na rozladowanie obsesji mozgu... albo tych kilku zwojow w glowie, dzieki ktorym potrafisz w ogole cos-tam- wystukac na klawiaturce, tylko nie myl wiecej literek, mikrusku buahhha) Odpowiedz Link Zgłoś
intra Re: Do zabujczego & lovely pieprzyc_konto_even mor 25.01.02, 19:36 ........ a co, moze chcesz mi pomoc? Niewyzytemu gay- man? ;) Podac ci moj email? lol Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi do intra i innych 25.01.02, 20:00 Troch to niepoważne i naciągane stwierdzenie że jak jakiś mężczyzna wypowiada sie o fiutkach to od razu ma mikrusa Do tego mężczyzną nie wypada sie bronić czy w ogole mówić bo jak mówi że ma dużego to wszycy mówia że kłamie no a do małego nikt sie nie przyzna A wiec intra i inne jak ktoś ma małego to po co go dobijać czy to jego wina ? Jak chcesz to możesz mi tez nawtykać że mam małego ale mam to w gdzieś bo ja i moja dziewczyna jest z niego zadowolona (z grubości tez hi hi hi ) hi-hi pzdr ps. licze na łagodny wymiar kary ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maur Re: do intra i innych 25.01.02, 21:39 Hi-hi, chyba nie myslisz, ze intra jest kobieta... Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: do intra i innych 26.01.02, 18:07 maur napisał(a): > Hi-hi, chyba nie myslisz, ze intra jest kobieta... -------------- nie mam pojęcia (choć tak myślałem), aż tak bardzo to mnie nie interesuje hi-hi pzdr ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maur Re: do intra i innych 26.01.02, 19:15 hi-hi napisał(a): > nie mam pojęcia (choć tak myślałem), > aż tak bardzo to mnie nie interesuje Wiesz, w kobietach ta sprawa zwykle nie wzbudza takich emocji, zeby sie wdawac w dlugie polemiki. Dlatego prawdopodobnie intra jest facetem. Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: do intra i innych 26.01.02, 19:33 maur napisał(a): > hi-hi napisał(a): > > nie mam pojęcia (choć tak myślałem), > > aż tak bardzo to mnie nie interesuje > > Wiesz, w kobietach ta sprawa zwykle nie wzbudza takich emocji, zeby sie wdawac > w > dlugie polemiki. Dlatego prawdopodobnie intra jest facetem. -------- no może masz racje a może on (ona) ma małego i sie mści hłe hłe hłe hłe no niewazne pzdr hi-hi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
intra Re: do intra i innych 26.01.02, 19:57 .... a moze INTRA to obojnak ze zbyt malym, zeby weszlo "tam"? lol Panowie i panie, dziekuje za rzeczowa dyskusje :))) Zycze milego i relaksowego week-endu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: do intra i innych 26.01.02, 20:04 no i nadal nic nie wiemy ;-) hi-hi pzdr ps. miłej soboty, niedzieli,.....;-) Odpowiedz Link Zgłoś
intra Re: do intra i innych 26.01.02, 21:49 hi-hi napisał(a): > no i nadal nic nie wiemy > > ;-) > > hi-hi > pzdr > > ps. miłej soboty, niedzieli,.....;-) ------------ hi, hi-hi ;) a co, chcesz sie umowic i sprawdzic? lol Odpowiedz Link Zgłoś
maur Re: do intra i innych 26.01.02, 22:10 intra napisał(a): > hi, hi-hi ;) > a co, chcesz sie umowic i sprawdzic? lol Ok, Intra, to umawiamy sie we trojke, Ty, Hi-Hi, i ja, i bedziemy komisyjnie sprawdzac dlugosc Twojego fiuta ;))) Eee, wlasciwie to moze nie :D Odpowiedz Link Zgłoś
intra Re: do maura 26.01.02, 22:20 Hahahaa :)))) A ponoc komisje lustracyjne byly dobre, kiedys przynajmniej lol Milego weekendu anyway ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bufka Re: Czy facet z małym fiutem jest dla was mniej męski 27.01.02, 13:06 hmmmm wiecie co moim zdaniem ta dyskusja o wielkosci jest naprawde bez sensu.. mialam kilku facetow, kazdy mial inne gabaryty i musze powiedziec ze najlepiej jest bylo mi z tym co ma najmniejszego a najgorzej z najlpiej wyposazonym.. moze to zbieg okolicznosci, ale jednak daje do myslenia. w ogole wyglad nie specjalnie sie liczy - tzn musi podniecac, ale to bardzo czesto nie ma nic do idealow z filmow erotycznych. moj facet nie wyglada jak playboy, a na sama mysl o nim wymiekam... :-) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś