dalilaa 18.12.03, 14:23 Bardzo proszę o jakieś adresy w Warszawie, nr telefonów, nazwiska cierpliwych i chętnych do pomocy lekarzy. Nie mam pojęcia gdzie tego szukać. BARDZO PILNE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzej.depko Re: Adresy Poradni Seksuologicznych 29.12.03, 00:30 W naszym serwisie w innym dziale znajdują się adresy praktykujących w Warszawie lekarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
dalilaa Re: Adresy Poradni Seksuologicznych 29.12.03, 09:12 Nie znalazłam:( Może ktoś miał więcej szczęscia? Odpowiedz Link Zgłoś
goscnietypowy Re: Adresy Poradni Seksuologicznych 29.12.03, 10:36 kliknij i poszukaj dalej sama katalog.wp.pl/www/Medycyna_i_Zdrowie/Lekarze_i_Gabinety_Lekarskie/Gabinety_Lekarskie_wg_Specjalnosci/Seksuolodzy/ pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
avenager Re: Adresy Poradni Seksuologicznych 30.12.03, 03:27 I tu jest problem! Dlaczego podane tu zostaly tylko adresy, z Warszawy, Wroclawia, Poznania i Krakowa? Ja nie mieszkam w zadnym z tych wojewodztw. To oznacza, ze mam wybor: albo sie wyprowadzic od siebie blizej takiej przychodni (w praktyce oznacza to zmiane miejsca zamieszkania, co ze wzgledu na moja sytuacje finansowo-rodzinna nie wchodzi w rachube) albo zrezygnowac z leczenia :( A w moim przypadku potrzebna jest intensywna i dlugoterminowa psychoterapia seksuologiczna. Odpowiedz Link Zgłoś
dalilaa Re: Adresy Poradni Seksuologicznych 30.12.03, 09:59 Szukajcie a znajdziecie. Dla wszystkich zainteresowanych www.pts.seo.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.depko Re: Adresy Poradni Seksuologicznych 30.12.03, 20:16 Szukajcie a znajdziecie. Dla wszystkich zainteresowanych www.zdrowie-seksualne.pl. Gabinety specjalistyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
dalilaa Re: Adresy Poradni Seksuologicznych 31.12.03, 08:20 A pan doktor jak papuzka:))) Bardzo inteligentny i leniwy. Rutynka zżera:)Tyle ludzi i wciąż te same problemy. Swoją drogą ciekawe czy najpierw zaufam lekarzowi czy też spotkam się z ciężarówką. Cholera ten pomysł coraz bardziej mi sie podoba:) WSZYSTKIEGO NAJ W NOWYM ROKU. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.depko Re: Adresy Poradni Seksuologicznych 18.01.04, 18:36 A oto i nowy adres: www2.gazeta.pl/po40/0,51680.html Odpowiedz Link Zgłoś