Gość: Anonim Re: Odjechane Koszulki dla Facetów IP: *.siedlce.vectranet.pl 10.06.12, 21:29 Sprawdź to! Odpowiedz Link Zgłoś
lima999 Re: Odjechane Koszulki dla Facetów 15.04.13, 11:27 polecam kody rabatowe do 40% na elegancką bieliznę męską http://www.tanio.co/krol-majtek Odpowiedz Link Zgłoś
bartokaziemie7 Re: Odjechane Koszulki dla Facetów 15.10.14, 07:42 same reklamy, a fajnych koszulek brak ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
althurin Re: Odjechane Koszulki dla Facetów 17.04.13, 01:55 a co powiecie na koszulki patriotyczne ? w końcu jesteśmy Polakami, prawda ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1zuza88 Re: Odjechane Koszulki dla Facetów IP: *.tktelekom.pl 24.04.13, 11:42 jak szukasz fajnej koszulki to polecam www.rockmaniak.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kikiki Re: Odjechane Koszulki dla Facetów IP: *.centertel.pl 28.04.13, 23:54 Nie złe. Tu też mają fajne wzory i można dać własny nadruk, też zrobią :) koszulkowy.pl/pl/c/Z-Twoim-Nadrukiem/64 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zołza Re: Odjechane Koszulki dla Facetów IP: *.centertel.pl 28.04.13, 23:57 Zaskakująco straszna koszulka mrjoy.pl/do/search?any=t-shirt¬Subitem=true :D Takiej jeszcze nigdzie nei widziałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kosmov Re: Odjechane Koszulki dla Facetów 08.05.13, 14:32 mój faworyt xd www.nadrukiagama.pl/kreator_indywidualny-2k-159.html Odpowiedz Link Zgłoś
gmediabox Re: Odjechane Koszulki dla Facetów 06.09.14, 21:34 ubierz swojego faceta w to: ;-) sklep-zabawki-dla-dzieci.pl/p/2376/44373/kuchenny-fartuszek-niebezpiecznego-kucharza-prezenty-gadzety-i-upominki.html Odpowiedz Link Zgłoś
zbigmeks Re: Odjechane Koszulki dla Facetów 08.09.14, 10:46 Polecam koszulkę z autografem Iniesty: allegro.pl/iniesta-koszulka-z-autografem-adidas-hiszpania-i4564998462.html Odpowiedz Link Zgłoś
asmini Re: Odjechane Koszulki dla Facetów 16.10.14, 12:53 mój chłopak dostał taki fartuszek od znajomych: yoggi.pl/p/2376/41611/fartuszek-dla-gotujacego-faceta-7-kieszeni-prezenty-gadzety-i-upominki.html ten sklep ma jeszcze kilka innych fajnych.. Odpowiedz Link Zgłoś
bazinga Re: Odjechane Koszulki dla Facetów 28.10.14, 16:40 Matko Bosko Częstochosko! Jakie to wszystko, jakby to ująć jednym słowem... Drętwe :) Koszulki to fajna sprawa i można o nich fajnie pisać. Proszę, przykład: tshirtempooczach.pl/ Nie trzeba do tego kończyć filologii klasycznej, a na zwykłej stronie o t-shirtach można spędzić nawet pięć minut :) Wysilcie się troszkę, forumowi spece od marketingu i zróbcie stronę, na której można się nie zanudzić na śmierć! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odda Re: Odjechane Koszulki dla Facetów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.14, 12:03 Faktycznie niektóre wzory są bardzo ciekawe i na pewno nadadzą się na prezent czy to z okazji Mikołajek czy pod choinkę:) Shan.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gonza-less Re: Odjechane Koszulki dla Facetów 30.12.14, 21:20 nie wiem co to dla ciebie znaczy odjechane koszulki? zależy co lubi twój facet? dla mnie odjechane koszulki są w stylu militarnym np. Zielenie, brązy taka kolorystyka mi odpowiada np taka jaką ostatnio sobie upatrzyłem na stronce bushman 100% bawełna, tu popatrz pl.bushmanwear.com/ koszulki meśkie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Odjechane Koszulki dla Facetów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.15, 16:13 Całkiem fajne i oryginalne,ale polecam sprawdzić na Shan.com.pl gdzie często zamawiam i wszystko jest w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś