16.07.12, 22:54
Szkoda że dopiero teraz wyszło na jaw że PSL takie wałki kręci. O tym prezesie kółek rolniczych już dawno wszyscy gadali. W większości ta partia to cwaniacy którzy opanowali ciepłe posadki.
Obserwuj wątek
    • Gość: elita z czworaków ot, polska jakość życia polityczno-społecznego IP: *.ice-net.pl 16.07.12, 23:44
      nie jestem zdziwiony. taki jest poziom życia polityczno-społecznego w Polsce. Naprzód Polsko!
    • Gość: nowy Re: PSL IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.12, 23:51
      Komuchy i złodzieje bo każdy komuch to złodziej. Chce ukraść moje zarobione ciężko pieniądze.
      • Gość: yyy Re: PSL IP: *.30.117.243.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.07.12, 11:10
        Ciekawe czy częstochowską ARiMR prześwietlą. Niestety to jest norma że każdy samorząd zatrudnia swoich za głosy a większość wójtów z PSL. Mój projekt wójt, burmistrz i prezydent tylko dwie kadencje.
        • Gość: gosc Re: PSL IP: *.play-internet.pl 18.07.12, 06:19
          A no właśnie, niech sprawdzą ile ludzi z Kiedrzyna zatrudnił Gmitruk, podobno można by rano autokar podstawiać do Kiedrzyna, sami ziomale.Może ktoś sprawdziłby,jak wprowadza się oszczędności w PSL-owskiej przechowalni swoich członków?
    • Gość: nos Re: PSL IP: *.dynamic.chello.pl 17.07.12, 11:32
      "Ktoś " chce wykopać obecnego ministra i sam tam tyłek posadzić. Zaprosić i nagrywać , prymitywnie ciągnąć za język . Trzeba być ch.... , żeby się do tego posunąć .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka