Dodaj do ulubionych

Propaganda Millera!

IP: *.kv.net.pl / 192.168.0.* 30.10.02, 22:22
To, co przed chwilą pokazała TVP, (może jeszcze pokazuje, zemdliło mnie i
wyłączyłem), to jawna prapaganda "sukcesu" Millera.
TVP przechodzi samą siebie. To jest po prostu żenujące.
Obserwuj wątek
    • douglasmclloyd Re: Propaganda Millera! 30.10.02, 22:44
      Gość portalu: Agosto napisał(a):

> To, co przed chwilą pokazała TVP, (może jeszcze pokazuje, zemdliło mnie i
      > wyłączyłem), to jawna prapaganda "sukcesu" Millera.
      > TVP przechodzi samą siebie. To jest po prostu żenujące.

Sprawa jest prosta. Kwiatkowski ciągnie Millerowi druta.
    • Gość: Oszołom z LPR Re: Propaganda Millera! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.02, 22:47
      Już od dawna wiadomo, że tylko RM głosi prawdę. Jak widać z postu kolegi ten
      fakt pomału dociera w coraz szersze kręgi społeczeństwa.
      • Gość: rekin Re: Propaganda Millera! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.02, 23:08
        Ciekawe co ma z tego Pani Asia Racewicz? Takie inteligentne pytania i bez tremy
        przy wodzu.
        • Gość: saw Who's Asia Racewicz ??? (no text) IP: 213.158.197.* 31.10.02, 10:40
      • Gość: Agosto Re: Propaganda Millera! IP: *.kv.net.pl / 192.168.0.* 30.10.02, 23:28
        Gość portalu: Oszołom z LPR napisał(a):

> Już od dawna wiadomo, że tylko RM głosi prawdę. Jak widać z postu kolegi ten
        > fakt pomału dociera w coraz szersze kręgi społeczeństwa.

Przepraszam, chyba coś przeoczyłem; w którym momencie z mojego postu wynika, że
        RM głosi prawdę?
        RM głosi, owszem, Prawdę, a poza tym zionie nienawiścią. Trudno to pogodzić,
        ale im się udaje.

• Gość: mieszkaniec Re: jak za dawnych lat IP: 195.117.159.* 31.10.02, 09:10
      Dodatkowo w środę TVP wyemitowła reportażyk pt. tydzień z życia premiera. Co za
      błyskotliwość w kopiowaniu propagandy sukcesu. Czy Kwiatkowski czerpie wzorce z
      czasów zarządzania telewizją przez Szczepańskiego? A może jest jego uczniem? a
      może Szczepański albo ktoś z jego ekipy jest doradcą obecnego prezesa TVP?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka