Gość: Agosto IP: *.kv.net.pl / 192.168.0.* 30.10.02, 22:22 To, co przed chwilą pokazała TVP, (może jeszcze pokazuje, zemdliło mnie i wyłączyłem), to jawna prapaganda "sukcesu" Millera. TVP przechodzi samą siebie. To jest po prostu żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
douglasmclloyd Re: Propaganda Millera! 30.10.02, 22:44 Gość portalu: Agosto napisał(a): > To, co przed chwilą pokazała TVP, (może jeszcze pokazuje, zemdliło mnie i > wyłączyłem), to jawna prapaganda "sukcesu" Millera. > TVP przechodzi samą siebie. To jest po prostu żenujące. Sprawa jest prosta. Kwiatkowski ciągnie Millerowi druta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z LPR Re: Propaganda Millera! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.02, 22:47 Już od dawna wiadomo, że tylko RM głosi prawdę. Jak widać z postu kolegi ten fakt pomału dociera w coraz szersze kręgi społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rekin Re: Propaganda Millera! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.02, 23:08 Ciekawe co ma z tego Pani Asia Racewicz? Takie inteligentne pytania i bez tremy przy wodzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agosto Re: Propaganda Millera! IP: *.kv.net.pl / 192.168.0.* 30.10.02, 23:28 Gość portalu: Oszołom z LPR napisał(a): > Już od dawna wiadomo, że tylko RM głosi prawdę. Jak widać z postu kolegi ten > fakt pomału dociera w coraz szersze kręgi społeczeństwa. Przepraszam, chyba coś przeoczyłem; w którym momencie z mojego postu wynika, że RM głosi prawdę? RM głosi, owszem, Prawdę, a poza tym zionie nienawiścią. Trudno to pogodzić, ale im się udaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: jak za dawnych lat IP: 195.117.159.* 31.10.02, 09:10 Dodatkowo w środę TVP wyemitowła reportażyk pt. tydzień z życia premiera. Co za błyskotliwość w kopiowaniu propagandy sukcesu. Czy Kwiatkowski czerpie wzorce z czasów zarządzania telewizją przez Szczepańskiego? A może jest jego uczniem? a może Szczepański albo ktoś z jego ekipy jest doradcą obecnego prezesa TVP? Odpowiedz Link Zgłoś