Gość: TYRO IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.02, 00:32 Czołem! Kiedy są Dni Ponidzia i co będzie ciekawego? Pozdrawiam! TYRO Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pinczow Re: Dni Ponidzia 2002 IP: *.ds13.agh.edu.pl / 192.168.13.* 04.06.02, 00:57 > Kiedy są Dni Ponidzia i co będzie ciekawego? Witam ! Mam nadzieje ze do konca tygodnia uda sie stworzyc specjalna strone na ten temat. Bedzie ona pod adresem www.dniponidzia.pinczow.com Polecam zagladac na strone www.pinczow.com - tam bedzie na pewnoe wyraznie podany caly plan i info o uruchomieniu strony informacyjnej. Dzis juz mozemy podac ze Serwis Internetowy Miasta Pinczow objal patronat medialny nad Dniami Ponidzia 2002 (jak co roku zreszta). Pozdrawiam, Mariusz webadmin pinczow.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYRO Re: Dni Ponidzia 2002 IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.02, 13:42 Czołem! Szczerze mówiąc było beznadziejnie. Najlepiej mi się wspomina Dni Ponidzia z 1997- na wcześniejszych nie byłem. Tym razem dobrze zagrali Słowacy i to wszystko. Brak był ostrzejszych kapel, chociaż kapelka z Pińczowa, która grała podobnie do Moonlight też dobrze (na tle ogółu) wypadła... Pozdrawiam! TYRO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYRO Re: Dni Ponidzia 2002 IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.02, 16:39 Czołem! Podobno jest w ten weekend folk? Niestety nie będzie mnie tam, pomimo że bardzo bym chciał, ale jeśli ktoś z Pińczowa może, to niech mi coś powie o klimie i co tam grało Pozdrawiam! TYRO Odpowiedz Link Zgłoś