Gość: L@rs IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.04.01, 09:20 O tak byłem w Pińczowie dwa razy i wiem ze to jest cudowne miasteczko! mam pytanie: czy ta lodziarnia na rynku nadal istnieje??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marios Re: Pińczów rządzi! IP: *.microsoft.com 12.04.01, 17:34 oczywiście że istnieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L@rs Re: Pińczów rządzi! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.04.01, 19:01 Nigdy nie zapomne tych lodow. Sa najlepsze na swiecie! A duzo sie Pinczow zmienil w ciagu ostatnich 4 lat? ostatni raz bylem tam na kolonii w 1997r. Zreszta moim wychowawca byl Pan Jacek K. uczacy chyba w jednej z tamtejszych szkol, moze go znacie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marios Re: Pińczów rządzi! IP: *.microsoft.com 14.04.01, 07:52 Czy dużo się zmieniło? chyba nie to naprawdę piękne miasto, tylko obecne władze nic nie robią dla miasta, nie ma nawet strony UM ani U Powiatowego, ale w lecie jest naprawdę super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Pińczów rządzi! IP: 192.168.13.* / *.ds13.agh.edu.pl 19.04.01, 15:54 Czy dużo się zmieniło... hmmm... Chyba tak - aktualne zdjęcia możesz obejrzeć pod www.grafika.pinczow.com :) A pana Jacka K. znam :) Swietny facet ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hagi Re: Pińczów rządzi! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.04.01, 10:46 tak istnieje tylko dziewczyn zabrakło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opk Re: Pińczów rządzi! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.04.01, 03:20 Dziewczyn jest na pęczki, ale cóż, swego nie znacie.... :-) Odpowiedz Link Zgłoś