Dodaj do ulubionych

@ po zabiegu - pytanie

03.01.05, 18:22
Witam miłe Panie, mam pytanie jak było z Waszymi miesiączkami po zabiegu? tj.
chodzi mi czy były obfite czy też nie? ja 31.12. dostałam pierwszą po zabiegu
i była wyjatkowo mał(skąpa). Kiedyś przeczytałam, że Któras z was miała też
skąpą i jej lekarz powiedział , że mogą to byc zrosty? trochę się martwie.
Obserwuj wątek
    • plomyk Re: @ po zabiegu - pytanie 03.01.05, 18:25
      Witaj,
      ja pierwsza miesiaczke mialam wyjatkowa obfita, pelna skrzepow. Nie wiem czy to
      regula. Moze to nie oznacza nic zlego.
      Zycze wszystkiego dobrego,
      Ania
    • iwcia125 Re: @ po zabiegu - pytanie 03.01.05, 19:18
      Witaj!
      Po pierwsze mam delikatna propozycje, abysmy byly po imieniu. "Pani" stwarza
      dystans, a rozmawiamy przeciez czesto o bardzo intymnych sprawach.A poza tym
      wiele z nas (ja niestety tez) odczuwa presje wieku,ze czas nagli itp.Czuje sie
      mlodziej jak ktos mowi mi po imieniu. Co Ty na to?

A teraz meritum sprawy. Ja pierwsza miesiaczke mialam tak obfita jak nigdy
      dotad. Nie nadazalam ze zmiana podpasek (tampony niewskazane)a druga byla tak
      bolesna ze nigdy takiej nie mialam. Slowem boje sie trzeciej. Chyba bede
      musiala chodzic na zwolnienie jak tak dalej bedzie.

Mysle ze nie stawiaj jeszcze diagnoz u siebie. Poczekaj jaka bedzie druga.Moj
      gin powiedzial ze zrosty po lyzeczkowaniu to rzadkosc, ale sie zdarza niestety.
      Pozdrawiam.I.
    • yadrall Re: @ po zabiegu - pytanie 03.01.05, 21:45
      Hej!
      Słyszałam,że pierwsza @ po zabiegu jest bardzo obfita... Ale jak obfita to
      dowiedziałam sie dopiero trzy dni temu,a dziś to myslałam,ze nie nadaze ze
      zmiana podpasek. A brzuch boli jak piorun. Jeszcze tak upiornej @ nie miałam w
      całym moim zyciu... I mam nadzieje,ze druga będzie nieco łagodniejsza. Ogólnie
      słyszy się,ze po zabiegu mocno leci,bo macica się oczyszcza. Ale to napewnojest
      indywidualna sprawa.
    • zaisa Re: @ po zabiegu - pytanie 04.01.05, 00:08
      Moja nie była wcale obfitsza niż zwykła. Niejednokrotnie miałam "bogatsze"
      normalne @@. Bardzo różnie z nimi bywa. Może jeszcze endometrium nie
      zregenerowało się wystarczająco na obfitą? Ale jak będziesz u lekarza, to mu
      powiedz o swoim niepokoju - usg sprawdzające na pewno Ci nie zaszkodzi. Właśnie
      jutro idę na takie. Też się trochę boję, co wyjdzie. Ale lepiej szybciej niż
      później. A obfita miesiączka nie gwarantuje braku zrostów.
    • maria70 Re: @ po zabiegu - pytanie 04.01.05, 08:02
      bardzo dziekuje, wiem że każdy organizm reaguje indywidualnie ale niepokój
      jest. Na usg była i niby wszystko ok, jednak na usg nie zobaczę zrostów, no nic
      w piątek idę do lekarza powiem mu, zobaczymy co on na to, jeszcze raz bardzo
      dziękuje
      • pzgte Re: @ po zabiegu - pytanie 04.01.05, 14:06
        Nie martw się bardzo ja też pierwszą miesiączkę po zabiegu miałam bardzo skąpa.
        było to 4 miesiace temu był to 13tc i do teraz wszystko jest w porządku. Mój
        lekarz powiedział mi że wszystko zależy od organizmu. Druga miałam bardziej
        obfitą.MYŚLE ZE U CIEBIE WSZYSTKO JEST OK. POZDRAWIAM
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka