nat.london 01.02.05, 16:59 Miesiac temu mialam lyzeczkowanie macicy.Wciaz mam plamienia.Lekarka polecila zrobic badanie na beta Hcg,jesli nie dostanę normalnego okresu.Grozi mi rak kosmówki???? Dziękuję za odpowiedzi. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
plomyk Re: Beta HcG?Pomocy! 01.02.05, 17:55 Witaj, ja tez bardzo dlugo krwawilam i plamilam po lyzeczkowaniu. I nie bylo zadnego zasniadu. Zrob spokojnie betahcg. Czy jest zasniad czy nie to wychodzi z badanai histopatologicznego. Najczesciej plami sie i krwawi bo cos moze zostac w macicy i sie samo oczysci lub po prostu ma sie taka "urode" Glowa do gory. Bedzie dobrze Ania Odpowiedz Link
majuta Re: Beta HcG?Pomocy! 01.02.05, 18:35 Co było w badaniu histopatologicznym? Jeśli nic poważnego, może macica się nie oczyściła? Czasami tak bywa, zwłaszcza jeżeli po zabiegu nie było krwawienia. Odpisałam na Chorym dziecku. Ale błagam - nie stresuj się tak. I po co myśleć o takich czarnych scenariuszach? Odpowiedz Link
miszka13131 Re: Beta HcG?Pomocy! 01.02.05, 22:11 Nawet tak nie mysl! Ja jestem 2 tygodnie po zabiegu i tez mam plamienia. Mysle ze to jest w normie, organizm powraca do punktu wyjscia, to w koncu byl zabieg! Sciskam mocno i nie panikuj prosze! Odpowiedz Link
adju Re: Beta HcG?Pomocy! 02.02.05, 21:42 Ja plamiłam też dosyć długo. Na początku wyglądało to jak normalny okres a potem tylko plamienie ale na pewno ciągnęło się to z miesiąc. Zaśniad wychodzi już na USG a jeśli było za wczesnie to z pewnością wpisaliby Ci go w wynik hist-pat. Nie denerwuj się. Twój organizm po prostu potrzebuje czasu aby dojść do równowagi. ściskam Justa Odpowiedz Link