Dodaj do ulubionych

OBIECYWANKI MACANKI A GŁUPIEMU STOI.

04.11.05, 15:30
Obserwuj wątek
    • zuzanna6 Re: OBIECYWANKI MACANKI A GŁUPIEMU STOI. 04.11.05, 20:41
      że, co?

szajba ci odbiła?
      • ellenai Re: OBIECYWANKI MACANKI A GŁUPIEMU STOI. 05.11.05, 07:24
        hehe zuzanno,
        a mi stanal wczoraj laptop,na amen!kurdeeeeeeeee,teraz moge sobie z niego
        zrobic dyskobol i rzucac nim do celu wyrabiajac miesnie hehe
        • szajba666 Re: OBIECYWANKI MACANKI A GŁUPIEMU STOI. 05.11.05, 16:54
          taki sobie wątek bez sansu myślałem że ktoś coś dopisze jak to zwykle się robi np. dopisując filozofię do gówna a tu oprócz Was 2 dziewczyny nikogusieńko ano może ocierają się o anteny satelitarne ?
          • zuzanna6 Re: OBIECYWANKI MACANKI A GŁUPIEMU STOI. 05.11.05, 17:27
            elle, bardzo ci współczuje, że laptop ci siadł, kurde no, szkoda
            • szajba666 Re: OBIECYWANKI MACANKI A GŁUPIEMU STOI. 05.11.05, 17:53
              i elle też poszła szukać swojej antenki?
              • ellenai Re: OBIECYWANKI MACANKI A GŁUPIEMU STOI. 05.11.05, 19:18
                przeca gadac mozna o wszystkim zaczynajac temat od np pomidorow!
                niestety komputer to cholerstwo
                dzis rano cos sie stalo i nowy komp nie chcial dzialac!
                kurdeeeeeeeeeeeee,musialam znowu go taszczyc do serwisu,moze bedzie dzialal!
                • szajba666 Re: OBIECYWANKI MACANKI A GŁUPIEMU STOI. 05.11.05, 19:51
                  dobra dobra teraz tak to się nazywa.obiecanki macanki a ja tu stoję na mrozie.
                  • ellenai Re: OBIECYWANKI MACANKI A GŁUPIEMU STOI. 05.11.05, 20:28
                    ups ,mroz macie?to kapote jaka zaloz hehehe
                    • szajba666 Re: OBIECYWANKI MACANKI A GŁUPIEMU STOI. 06.11.05, 00:27
                      stoję w kapcie,ale na łep pada i wilki wyją aż człowiekowi członki sztywnieją
                      • ellenai Re: OBIECYWANKI MACANKI A GŁUPIEMU STOI. 06.11.05, 21:41
                        hmmmmmmmmm,na czym jestes?
                        • szajba666 Re: OBIECYWANKI MACANKI A GŁUPIEMU STOI. 06.11.05, 21:45
                          w leśniczówce
                          • ellenai Re: OBIECYWANKI MACANKI A GŁUPIEMU STOI. 06.11.05, 21:52
                            rozumiem,to sie fajnie ulokowales heheheh
                            • szajba666 Re: OBIECYWANKI MACANKI A GŁUPIEMU STOI. 06.11.05, 22:13
                              Fajnie bo z dala od ludzi szkoda że na kilka dni.A wilki są super.
                              • ellenai Re: OBIECYWANKI MACANKI A GŁUPIEMU STOI. 06.11.05, 22:37
                                no ja tez lubie bardzo odludzia i zadupia tego typu hehe wilki sa ok,tylko w
                                zimie koszmarnie wyja buu:(
                                • szajba666 Re: OBIECYWANKI MACANKI A GŁUPIEMU STOI. 06.11.05, 22:42
                                  przyglądając się im jestem nim i zafascynowany.
                                  • majak_m Re: OBIECYWANKI MACANKI A GŁUPIEMU STOI. 06.11.05, 23:01
                                    A Ja to za Wilkami nie przepadam. Zwlaszcza za jednym (pseudonim kamikadze).
                                    Jest to ogromnie nieuprzejmy przedstawiciel tego gatunku.
                                    Wlasciwie nalezaloby nazywac rzeczy po imieniu.
                                    Zatem: suka z Niej wyjatkowo wredna ;)
                                    • ellenai Re: OBIECYWANKI MACANKI A GŁUPIEMU STOI. 06.11.05, 23:07
                                      ja tam wilkom sie nie przygladam! mieszkajac jeszcze w beskidzie,nasz rodzinny
                                      dom byl usytuowany zaraz kolo lasu ktory w zime upodobaly sobie wilki,ufffff
                                      mowie wam,te przeciagle wycia wilcze do ksiezyca za plotem w ciemne zimowe
                                      noce robia wrazenie.............a teraz to nie wiem czy wilki tam sa jeszcze bo
                                      jakis odstrzal prowadzili pare lat temu,zreszta rozbestwily sie okropnie ,komus
                                      owce wytlukly w usciu:(
                                      • szajba666 Re: OBIECYWANKI MACANKI A GŁUPIEMU STOI. 06.11.05, 23:16
                                        ale i tak wolę ich od ludzi(nie wszystkich oczywiście) :)
                                        • ellenai Re: OBIECYWANKI MACANKI A GŁUPIEMU STOI. 06.11.05, 23:39
                                          hehe fakt,czasem ludzie gorsi od wilka bywaja hehe
                                          • szajba666 Re: OBIECYWANKI MACANKI A GŁUPIEMU STOI. 06.11.05, 23:51
                                            ellenai napisała:

> hehe fakt,czasem ludzie gorsi od wilka bywaja hehe
                                            OSTATNIO CORAZ CZĘŚCIEJ.aLE TAK JUŻ JEST I CHYBA BĘDZIE SIĘ TO POGŁĘBIAŁO."TYLKO KONI ŻAL"
                                            • ellenai Re: OBIECYWANKI MACANKI A GŁUPIEMU STOI. 06.11.05, 23:53
                                              no tez nie uwazam ze bedzie lepiej:(
                                              • szajba666 Re: OBIECYWANKI MACANKI A GŁUPIEMU STOI. 06.11.05, 23:56
                                                ACH TYLKO SIĘ WÓDKI NAPIĆ.IDĘ ZOBACZYĆ JAK SIĘ MOJE WILKI MAJĄ?
                                                • ellenai Re: OBIECYWANKI MACANKI A GŁUPIEMU STOI. 07.11.05, 00:35
                                                  no tak wodka ci zezre watrobe hehe
                                                  • majak_m Re: OBIECYWANKI MACANKI A GŁUPIEMU STOI. 07.11.05, 01:02
                                                    A, to Wy tu o zwierzetach?
                                                    No tak, powinienem byl dodac, ze moi sasiedzi nosza nazwisko Wilk :P
                                                  • ellenai Re: OBIECYWANKI MACANKI A GŁUPIEMU STOI. 07.11.05, 01:16
                                                    heheheh no to tez masz siedlisko wilka obok siebie heheh
                                                  • szajba666 Re: OBIECYWANKI MACANKI A GŁUPIEMU STOI. 07.11.05, 15:44
                                                    majak_m napisał:

> A, to Wy tu o zwierzetach?
                                                    > No tak, powinienem byl dodac, ze moi sasiedzi nosza nazwisko Wilk :P
                                                    gratuluję sąsiedztwa.Muszą być sympatycznymi ludzmi.
                                                  • szajba666 Re: OBIECYWANKI MACANKI A GŁUPIEMU STOI. 07.11.05, 15:42
                                                    ellenai napisała:

> no tak wodka ci zezre watrobe hehe
                                                    No może, jakby jeszcze była to może bym się o nią martwił :)
                                                  • ellenai Re: OBIECYWANKI MACANKI A GŁUPIEMU STOI. 07.11.05, 16:52
                                                    no ale watroba to przydatny organ hehe
    • eurofabrika_com Re: OBIECYWANKI MACANKI A GŁUPIEMU STOI. 07.11.05, 12:11
      Gratuluje , SUPER temat . ; ))

Pozdrawiam
      Ania z Poznania

Zwieksz oferte reklamowa :

www.vipmann.com
      ,
      • szajba666 Re: OBIECYWANKI MACANKI A GŁUPIEMU STOI. 07.11.05, 15:44
        eurofabrika_com napisał:

> Gratuluje , SUPER temat . ; ))
        >
        > Pozdrawiam
        > Ania z Poznania
        > może coś dodasz od siebie?:)
        >
        > Zwieksz oferte reklamowa :
        >
        >
        > www.vipmann.com
        > ,
        • ellenai Re: OBIECYWANKI MACANKI A GŁUPIEMU STOI. 07.11.05, 16:51
          zwieksz oferte reklamowa szajba heheh
          • szajba666 Re: OBIECYWANKI MACANKI A GŁUPIEMU STOI. 07.11.05, 18:45
            podrzuciłem im kilka wątków.No cóż,sztywni jak to przystało na zjadaczy "pyrów"
            • ellenai Re: OBIECYWANKI MACANKI A GŁUPIEMU STOI. 07.11.05, 19:17
              hm ja tam nawet nie weszlam hehe
              • szajba666 i nie ma czego żałować.W Nowym Sączu są sympatycz 07.11.05, 19:20
                niejsi ludzie.
                • ellenai dzieki szajba! 07.11.05, 19:42
                  to twoja zasluga takze!:)cmok
                  • szajba666 Nazbyt łaskawa jesteś dla mej marnej cielesności 07.11.05, 20:00
                    PANI!
                    • ellenai Re: Nazbyt łaskawa jesteś dla mej marnej cielesno 07.11.05, 20:03
                      szajba nie jestem laskawa,ja sie strasznie ciesze ze tu jestes na forum!
                      przyszedles,piszesz,zakladasz watki w ktorych mozna gadac na tematy jakie sie
                      zywnie podobaja! zycie tu wniosles w to forum!!!!!!!!!ty jestes strasznie cenny
                      forumowicz!!! ja cie stad nie puszcze heheh!!!!!!! przywiaze wstazka z kokarda!
                      my sie tu troche dusilismy we wlasnym sosie! uratowales nas,cmoka masz~
                      • szajba666 Re: Nazbyt łaskawa jesteś dla mej marnej cielesno 07.11.05, 22:01
                        no to fajnie dzięki :)
                        • ellenai :)))))))))))))n/t 07.11.05, 22:23

• szajba666 Re: :)))))))))))))n/t 07.11.05, 22:33
                            Ale się śmiejemy jakby ktoś dał nam brzytwę zamiast harmonijki :)
                            • ellenai a ja sie lubie smiac!n/t 07.11.05, 22:38

• szajba666 Re: a ja sie lubie smiac!n/t 07.11.05, 22:44
                                Myślę,że ja też :)
                                • ellenai Re: a ja sie lubie smiac!n/t 07.11.05, 22:49
                                  a to nie jestes widze calkiem pewny heheh
                                  • szajba666 Re: a ja sie lubie smiac!n/t 07.11.05, 22:58
                                    Sory obierałem cebulę i płakałem, wyjątkowo ostra skubana :)
                                    • ellenai Re: a ja sie lubie smiac!n/t 07.11.05, 23:01
                                      no to niedobrze zes sie tak splakal! a do czego ci ta cebula potrzebna hehehe
                                      • szajba666 Re: a ja sie lubie smiac!n/t 07.11.05, 23:22
                                        Jak Ci wspominałem nastała jesień czas nostalgi.Prosto mówiąc gospodarz wyciągnął "księżycówkę"
                                        • ellenai Re: a ja sie lubie smiac!n/t 07.11.05, 23:49
                                          po ksiezycowce humor ci sie poprawi!
                                          • szajba666 Re: a ja sie lubie smiac!n/t 08.11.05, 00:01
                                            "Rzeczywiście tak jak księżyc ludzie znają mnie tylko z jednej jesiennej strony"
                                            • ellenai Re: a ja sie lubie smiac!n/t 08.11.05, 00:03
                                              to chyba dobrze,prawda?
                                              • szajba666 Re: a ja sie lubie smiac!n/t 08.11.05, 00:14
                                                ja tylko sobie śpiewałem, a co się tyczy treści to zapewne masz rację że dobrze tylko czasami gra się kogoś innego i jeszce innego i nie wiesz kiedy światła na rampach pogaszą a ty grasz i grasz
                                                • ellenai Re: a ja sie lubie smiac!n/t 08.11.05, 00:20
                                                  najwazniejsze to nie grac przed soba samym,a przed innymi?czasem jest to nawet
                                                  potrzebne,cmok
                                                  • szajba666 Re: a ja sie lubie smiac!n/t 08.11.05, 00:27
                                                    dlatego zaszyłem się w głuszy by odetchnąć
                                                  • ellenai Re: a ja sie lubie smiac!n/t 08.11.05, 01:37
                                                    a mozna mniej wiecej wiedziec gdzie ta glusza jest?ja sie zadekowalam w
                                                    hameryckiej gluszy,na rowninach!bardzo mi sie tu podoba!
    • szajba666 Re: OBIECYWANKI MACANKI A GŁUPIEMU STOI. 08.11.05, 00:35
      :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka