chmurek78
15.08.05, 06:52
Witam Was i przytulam mocno.Moje pierwsze pytanie dotyczy badań.1).13-ego sierpnia miałam wywoływane poronienie i zabieg(ciąża obumarła),to drugie poronienie,pierwsze samoistne w 6tyg.w styczniu.Wizytę mam za 2tyg.,czy do tego czasu powinnam wykonać badania,jeżeli tak to jakie?
Wiem,ze badania są wątku badania po poronieniu,ale czy należy teraz jak najszybciej wykonać jakieś dopóki jeszcze organizm nie "ochłonął".
I drugie pytanie,moze dziwne.Półtora roku temu przeprowadziałam sie na Górny Śląsk,mam 27lat,do tej pory mieszkałam-woj.lubelskie.Czy warunki klimatyczne mogą mieć wpływ na to,ze nie moge utrzymać ciąży?
Moje miesiączki były skąpe,z małą ilością skrzepów.Po pierwszym poronieniu,na wwizycie rutynowej w kwietniu gin.robiąc usg widział jajeczka,stralismy się na maksa,i nic,dopiero w czerwcu udało się.Zastanawia mnie to,ze wtedy gdy bylo jajeczkowanie nie udalo się.Moze któraś z WAs miała podobnie.Moze któś mnie pokieruje,bo na dzień dzisiejszy nie wiem w którą stronę iść. Pozdrawiam serdecznie i mocno przytulam.