kingunia27 16.06.07, 14:46 dziewczyny mam pytanie czy za to badanie płaciliście ???? czy jest ono refundowane??mozna skierowanie dostac???? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-dziunia Re: toxoplazmoza 16.06.07, 16:05 ja się szarpałam, ale nie wyszarpałam. ale 09.10.2001m z naszego forum zrobiła mnóstwo badań na fundusz i nawet nie musiała o nie prosić. O ile dobrze pamiętam toksoplazmozę też. Mnie odmówili prawie wszyscy bielscy lekarze Odpowiedz Link
kingunia27 Re: toxoplazmoza 16.06.07, 17:47 dokladnie mi ginekolog mówił tez ze nie ma mowy na nfz:///wrrrr co za kraj...może któraś z Was jednak dostała skierowanko?? Odpowiedz Link
aneczka293 Re: toxoplazmoza 17.06.07, 06:05 niestety ja jestem z wroclawia i toxo robilam na wlasny koszt((:-majac skierowanie od ginekologa Odpowiedz Link
dominikako Re: toxoplazmoza 28.06.07, 15:57 hej.ja mialam badania darmowe skierowal mnie moj lekarz ginekolog ale to bylo cztery lata temu jak poronilam i okazalo sie ze wlasnie z powodu toxoplazmozy.a wczorAJ ZNOWU PORONILAM-CIAZA POZAMACICZNA JEST MI BARDZO SMUTNO-WOJ.POMORSKIE Odpowiedz Link