Dodaj do ulubionych

Pytanie do P. Zarządczyni

15.01.04, 17:15
Bożena,

How you doin?
Obserwuj wątek
    • bozena73 Re: Pytanie do P. Zarządczyni 15.01.04, 17:53
      Dziekuje Cmoku za pamiec :-))
      Jeszcze jestem w pracy do jutra. Wlasnie koncze ostatnie projekty, sprzatam
      swoj komputer z roznych moich osobistych dokumentow i tym podobnych...No i
      chociaz cala moja grupa juz nie przychodzi do pracy, albo jak przychodzi to na
      godzinke, to ja jakos jeszcze nie jestem gotowa na opuszczenie tego miejsca.
      Nawiazuje kontakty ze wspolpracownikami ktorzy maja klientow w firmach gdzie
      bylabym bardzo zainteresowana praca..i w miedzyczasie pisze swoje resume.

Moja firma troche to niezbyt korzystnie dla nas zorganizowala, gdyz odprawe
      moja polaczyli z zasilkiem. Wiec tym wlasnie juz od poniedzialku bedzie liczyc
      sie moj okres przynaleznych mi 26ciu tygodni. I to jest tak ze bedzie troche
      placic zasilek a troche moja kompania, dlatego to jest korzystnie dla nich.
      Podobno w innych firmach jest tak, ze gdy konczy Ci sie odprawa, to dopiero
      zaczyna sie dostawac uneymployment.No, ale to w sumie nic wielkiego, mogliby
      mi przeciez nic nie dac...

Ale tez placa mi zdrowotne ubezpieczenie przez 3 miesiace bez kosztow dla mnie
      no i dali nam bardzo dobra "outplacement" firme na ktora przez 3 miesiace ma
      nam pomoc znalezc sie w tym nowym srodowisku bezrobotnych tzn. ma zrobic
      wszystko aby ten okres trwal jak najkrocej. No i juz od od wtorku mam u nich 4
      dniowy workshop gdzie beda nam sprawdzac resumes, dadza nam konsultanta ktory
      bedzie nam pomagal w szukaniu pracy.. Zobaczymy jak to bedzie, ale brzmi to
      nawet ciekawie.
      Dlatego narazie jestem bardzo zajeta i to wlasnie nie pozwala wpuszczac
      zadnych zlych mysli do mojej podswiadomosci..Mam nadzieje ze jakos to wszystko
      przetrzymam. A jak bede miala depresje, to przeciez zawsze mam te forum :-)

• jack39nyc Re: Pytanie do P. Zarządczyni 15.01.04, 18:02
        zycze powodzenia i nie zalamuj sie ... byle do wiosny....
        hmmm... sprobuj sie rozgladac za firma DBM (Drake Beam Morin)... oni sie teraz
        rozbudowuja i wydaje mi sie ze beda potzebowac ludzi...

• bozena73 Re: Pytanie do P. Zarządczyni 15.01.04, 18:07
          Jacku-
          Wlasnie to jest ta sama firma ktora jest zatrudniona przez moja jako nasza
          outplacement!! Moze tam i prace znajde :-)))
          Oni maja podobno swoje biura na calym swiecie..Ja ide do tego na Park Avenue
          kolo Grand Central.
          A skad Ty znasz ta firme?
          • jack39nyc Re: Pytanie do P. Zarządczyni 15.01.04, 20:07
            adres 100 park ave.
            znam te firme...
            firme DBM posiada Thompson i thompson chce ja sprzedac, zadzwonilem do kolegi
            aby on sie wyznal tam jesli chcesz to pozniej on wezmie Twoje resume i da "komu
            trzeba"
            to wiadomosc z ostatniej chwili wiec jak pojdziesz do nich to mozesz zablysnac
            tym ze wiesz takie rzeczy....
            ta oni sa na calym swiecie a ja kiedys im zrobilem biura na 100 park ave...
            no coz czlowiek powazny to zna powazne firmy...hehehehe
            daj znac jak poszla ta wizyta tam w DBM....
            powodzenia
            • bozena73 Re: Pytanie do P. Zarządczyni 15.01.04, 22:11
              Dziekuje Jacku..Bede Ci bardzo wdzieczna gdybys mogl przekazac moje resume
              komu trzeba..wyslij mi tylko Twoj email adres to Ci go przesle jak juz bedzie
              gotowe (ale nie z gazety, bo tego prawie nie uzywam, juz kilka razy wyslalam
              tam komus i nie doszlo) Ja tam ide w nastepnym tygodniu wiec oczywiscie dam Ci
              znac jak mi poszlo :-)
              Dzieki!!!
              • jack39nyc Re: Pytanie do P. Zarządczyni 16.01.04, 14:22
                Bozenko, slij na ten ades, do mnie wszystko dochodzi....
                jesli przyslesz dzis to jeszcze podrzuce to mojemu znajomemu... zobaczymy co z
                tego wyjdzie....
                napisz posta tez ze wyslalas...;-))
                powodzenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka