rhodeisland 08.02.07, 23:03 Przyczyna narazie nieznana. Szkoda mi jej, zwlaszcza tego, co przeszla w zwiazku z nagla smiercia syna. Zycie jest kruche. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiasmom Re: Anna Nicole Smith zmarla w wieku 39 lat 08.02.07, 23:11 Tez wlasnie o tym przeczytalam; na chwilke sie zamyslilam, nie zeby swiat stracil jakas wyjatkowa jednostke, ale byla pare lat mlodsza ode mnie, wiec pomyslalam o kruchosci zycia, jak najbardziej... Odpowiedz Link
rhodeisland Re: Anna Nicole Smith zmarla w wieku 39 lat 08.02.07, 23:13 Mna smierc zawsze wstrzasa, niezaleznie od tego, czy znalam osobe, czy nie. Odpowiedz Link
rhodeisland Re: Anna Nicole Smith zmarla w wieku 39 lat 08.02.07, 23:12 Wyobrazacie sobie panike firmy produkujacej srodek odchudzajacy, ktory reklamowala? Odpowiedz Link
kashunda Re: Anna Nicole Smith zmarla w wieku 39 lat 08.02.07, 23:26 Najbardziej szkoda jej malej pieciomiesiecznej coreczki.Jezeli okaze sie ze narkotyki byly przyczyna jej smierci nie bede wcale zdziwiona. Odpowiedz Link
rhodeisland Re: Anna Nicole Smith zmarla w wieku 39 lat 08.02.07, 23:44 Coreczki mi szkoda i Anny tez niezaleznie od tego, co bylo przyczyna smierci (a prawdopodobnie bylo to polaczenie kilku rzeczy, byc moze samobojstwo, niezamierzone przedawkowanie, moze organizm nie wytrzymal roznych naduzyc) Odpowiedz Link
roza2004 Re: Anna Nicole Smith zmarla w wieku 39 lat 08.02.07, 23:44 Bardzo mi jej zal.Byla b. bogata kobieta, ale co przeszla to przeszla zwlaszcza ostatnio w zwiazku ze smiercia jej syna . Mysle , ze nie byla to zwykla smierc.Wkrotce na pewno cos sie wyjasni. A my jeszcze w okresie swiateczno- sylwestrowym chcielismy zamieszkac w jednym z jej hoteli podczas wakacji na Floridzie ,ale wszystkie pokoje byly zajete.Zalowalam ze nie mielismy farta .A teraz juz nie ma Anny Nicole Smith.Kobieta legenda. Odpowiedz Link
rhodeisland Re: Anna Nicole Smith zmarla w wieku 39 lat 08.02.07, 23:52 Na CNN wlasnie lekarz Sanjay Gupta mowil o tym, ze autopsja nie zawsze z zupelna pewnoscia jest w stanie okreslic przyczyne smierci. Mowil, ze ona miala skomplikowana medical history (operacja powiekszenia piersi i jej komplikacje, cesarskie ciecie, depresja i leki na nia). Do tego dochodzi mozliwosc genetycznej wady serca wczesniej nie wykrytej i mozliwosci blood clot. Odpowiedz Link
edytkus Re: Anna Nicole Smith zmarla w wieku 39 lat 09.02.07, 00:03 rhodeisland napisała: > Na CNN wlasnie lekarz Sanjay Gupta mowil o tym, ze autopsja nie zawsze z > zupelna pewnoscia jest w stanie okreslic przyczyne smierci. Mowil, ze ona miala > > skomplikowana medical history (operacja powiekszenia piersi i jej komplikacje, > cesarskie ciecie, depresja i leki na nia). Do tego dochodzi mozliwosc > genetycznej wady serca wczesniej nie wykrytej i mozliwosci blood clot. a nie wspomnial ze mogla jej na glowe spasc cegla albo inny samolot? i co jej teraz po fortunie? Odpowiedz Link
rhodeisland Re: Anna Nicole Smith zmarla w wieku 39 lat 09.02.07, 00:06 Zmarla wewnatrz budynku. Bawi Cie okazywanie braku empati? Czasami, gdy czytam, co napisalas, mam wrazenie, ze napisal to cyniczny mezczyzna, jest tu dwoch na forum, moze jestes jednym z nich? Smutne jest to, co robisz. Odpowiedz Link
edytkus Re: Anna Nicole Smith zmarla w wieku 39 lat 09.02.07, 00:12 rhodeisland napisała: > Zmarla wewnatrz budynku. > Bawi Cie okazywanie braku empati? a co ma jedno do drugiego? zreszta w budynku chyba najwieksze jest prawdopodobienstwo ze dostanie sie cegla? nie zdarzylo ci sie nigdy? ;) > Czasami, gdy czytam, co napisalas, mam wrazenie, ze napisal to cyniczny > mezczyzna, jest tu dwoch na forum, moze jestes jednym z nich? odbieram to jako komplement, dzieki :) > Smutne jest to, co robisz. ee tam, przesadzasz ;) Odpowiedz Link
rhodeisland Re: Anna Nicole Smith zmarla w wieku 39 lat 09.02.07, 00:04 Gupta wspomnial tez o ryzyku dla serca zwiazanego z braniem ephedry, ktora jest sladnikiem TrimSpa. Mowil, ze okresie najwiekszego spadku wagi Anny, ephedra byla legalna. A teraz nie jest? Dobrze, ze nigdy nie bralam zadnego srodka odchudzajacego. Odpowiedz Link
artremi Re: Anna Nicole Smith zmarla w wieku 39 lat 09.02.07, 00:21 Ja tez ja lubilam. W sumie dziewczyna zdobyla wielka slawe biorac pod uwage ze pochodzila z typowej rodziny "red necks" z Texasu. Na jej reality show kilka lat temu mozna bylo zapoznac jej rodzine. Wszystkie kobiety wazyly po 200 lbs lub wiecej i wiekszosci ludziom brakowalo polowy zebow. Matka Anny bardzo czesto wypowiadala sie w TV przeciwko wlasnej corce. W sumie nie dziwie sie ze dziewczyna moga brac roznego rodzaju srodki uspokajajace majac takie problemy w zyciu. Miejmy nadzieje ze teraz jest juz ze swoim zyciem, i ze Howard Stern zaopiekuje sie coreczka. Odpowiedz Link
kashunda Re: Anna Nicole Smith zmarla w wieku 39 lat 09.02.07, 00:33 Wlasnie ogladalam Insider .Przyjaciele Anny Nicole twierdz ze ojcem dziecka nie jest Stern ale ten drugi facet ktory tak zawziecie walczy o dziecko .Swoja droga temu Sternowi jakos nie moge zaufac,zle facetowi "z oczu patrzy". Odpowiedz Link
rhodeisland Re: Anna Nicole Smith zmarla w wieku 39 lat 09.02.07, 00:34 To jest Howard K. Stern prawnik, nie Howard Stern prowadzacy program radiowy. Moze ktos nie wiedzial Odpowiedz Link
edytkus Re: Anna Nicole Smith zmarla w wieku 39 lat 09.02.07, 00:34 artremi napisała: > Ja tez ja lubilam. W sumie dziewczyna zdobyla wielka slawe biorac pod uwage ze > pochodzila z typowej rodziny "red necks" z Texasu. jak sciagniesz majtki i wygladasz jak Barbie to tez mozesz taka slawe zdobyc ;)) > W sumie > nie dziwie sie ze dziewczyna moga brac roznego rodzaju srodki uspokajajace > majac takie problemy w zyciu. srodki uspokajajace - he... he... Odpowiedz Link
rhodeisland Re: Anna Nicole Smith zmarla w wieku 39 lat 09.02.07, 00:50 Uwazam, ze byla piekna. Szkoda, ze czula potrzebe powiekszenia sobie piersi, zwlaszcza do tak absurdalnych rozmiarow. Odpowiedz Link
artremi Re: Anna Nicole Smith zmarla w wieku 39 lat 09.02.07, 05:35 edytkus, czy zawsze jestes w zlym humorze? Odpowiedz Link
rhodeisland Re: Anna Nicole Smith zmarla w wieku 39 lat 09.02.07, 05:45 Szkoda mi jej. Tak cyniczna osoba nie moze byc szczesliwa. Odpowiedz Link
edytkus Re: Anna Nicole Smith zmarla w wieku 39 lat 09.02.07, 05:59 rozgryzlyscie mnie, jestem w ciaglej dperesji, ktore "srodki uspokajajace" polecacie? Odpowiedz Link
aniutek Re: Anna Nicole Smith zmarla w wieku 39 lat 09.02.07, 00:33 przykre ide czytac co sie stalo Odpowiedz Link
maruda78 Re: Anna Nicole Smith zmarla w wieku 39 lat 09.02.07, 05:19 Szkoda babki :-( Lubilam ja, byla naprawde piekna kobieta, zwlaszcza jak sie popatrzy na jej wczesne zdjecia. Miala mocno porypane zycie - jak sie popatrzy na jej rodzinke, to nawet sie czlowiek nie dziwi, ze pol zycia przejechala na antydepresantach i Bog wie czym jeszcze. Patrzac na nia zawsze myslalam, ze wyglada jakby byla na cos chora (fizycznie), ciagle kontuzje, problemy ze stawami, chronic pain, tycie; moze te sztuczne balony ja przytruly? No i dziecka szkoda - i Howard Stern i ten blondi baby daddy (zaloze sie, ze to on jest ojcem) wygladaja jak dwa chytre szczurki ostrzace zeby na jej kase. M. Odpowiedz Link
cyborgus Re: Anna Nicole Smith zmarla w wieku 39 lat 09.02.07, 19:00 dla mnie to jest jedna wielka soap opera, ktora skonczyla sie tragicznie, niestety. sorry dizewczyny, ale ja dla tej pani zadnej sympatii nie mialam, nie bardzo rozumiem czemu caly kraj sie tak tym fascynuje. Jej jedyna zaleta bylo to ze w wieku 23 lat wyszla za maz za 87-go letniego multimilionera i zostla bogata wdowka. Dla mnie ona nie przedstawiala soba wiele. mam nadzieje ze nikogo moja opinia nie urazila. Odpowiedz Link
artremi Re: Anna Nicole Smith zmarla w wieku 39 lat 09.02.07, 19:16 Chociazby tym, ze byla bardzo piekna i swoja uroda i zyciem przpominala Marylin Monroe. Nie wiem czy ze to ze wyszla za starego dziadka bylo jej najwieksza zaleta... Odpowiedz Link
edytkus Re: Anna Nicole Smith zmarla w wieku 39 lat 09.02.07, 19:41 artremi napisała: > Chociazby tym, ze byla bardzo piekna i swoja uroda i zyciem przpominala Marylin > Monroe. raczej lalke Barbie, chociaz ta druga pewnie ma bogatsze wnetrze ;) a MM nie obrazac prosze >Nie wiem czy ze to ze wyszla za starego dziadka bylo jej najwieksza > zaleta... szczeka mi opadla do poziomu IQ RI Odpowiedz Link
rhodeisland Re: Anna Nicole Smith zmarla w wieku 39 lat 10.02.07, 04:46 Nikt MM nie obraza, ale istnieja podobienstwa. Slawa Przedwczesna smierc z niewyjasnionych do konca powodow. Brak dobrych wiezi z rodzina Uzaleznienia. Platynowy blond Wahania wagi (duzo mniejsze w przypadku MM, za to samoocene miala chyba nizsza) MM przynajmniej probowala byc czyms wiecej niz symbolem seksu, Anna nie i to byl jej wybor. Moze nie byl to swiadomy wybor, bo wielokrotnie widzialam ja wyraznie odurzona roznymi srodkami. Czy obnizajac moje IQ czujesz, ze Twoje rosnie? Dla mnie zalosne sa Twoje proby wmowienia innym, ze jestem inteligentna od pewnych osob. Narazie pokazalas niska kulture. Odpowiedz Link
rhodeisland Re: Anna Nicole Smith zmarla w wieku 39 lat 10.02.07, 04:49 Nie widze podobienstwa fizycznego miedzy Anna, a Marilyn. Anna byla duzo wyzsza od MM, jej twarz miala zupelnie inny ksztalt. Inny ksztalt oczu, nosa. Podobny jest tylko kolor wlosow i dzieciecy glos. Nie wiem, czy wyjscie za maz mozna uznac za zalete. Najwyzej spryt. Odpowiedz Link
rhodeisland Re: Anna Nicole Smith zmarla w wieku 39 lat 10.02.07, 04:53 Chyba tak jest, ze nawet jesli nie czuje sie do kogos sympatii, to gdy ta osoba umiera sympatia sie pojawia, a przynajmniej litosc. Kraj sie fascynuje, bo byla to bardzo znana osoba, bo niedawno w dziwnych okolicznosciach zmarl jej syn, bo trwa walka o bardzo duze pieniadze. Mnie szkoda jej zmarnowanego zycia. Mysle, ze przyczynila sie do tego pseudo kariera w Playboyu (presja zeby powiekszyc biust i komplikacje tej operacji) i oszalamianie sie tabletkami Odpowiedz Link
kisiulak OK, i kto jeszcze w kolejce? 09.02.07, 23:09 www.cnn.com/2007/LAW/02/09/prince.paternity.ap/index.html Odpowiedz Link
artremi Re: OK, i kto jeszcze w kolejce? 09.02.07, 23:28 Dziadek nie ma nic do stracenia. Co, 90-letnia zona wezmie z nim rozwod? Dzidzius moze byc warty kilkaset milionow $$. Plus darmowa reklama w TV. Wnioskuje ze wiecej kandydatow moze sie pojawic. Odpowiedz Link
rhodeisland Inne znane blondynki, ktore zmarly mlodo 10.02.07, 17:59 Marilyn Monroe, 36 lat Jean Harlow, 26 Sharon Tate, 26 Diana, 36 Jayne Mansfield, 34(piekna kobieta, o ktorej juz chyba nikt nie pamieta, jesli znacie z TV Mariske Hargitay, to jest jej matka) Carole Lombard, 34 Dorothy Stratten, 20 Odpowiedz Link
edytkus Re: Inne znane blondynki, ktore zmarly mlodo 11.02.07, 05:03 jak juz cytujesz prase czy inne media to podawaj tytuly Odpowiedz Link
rhodeisland Re: Inne znane blondynki, ktore zmarly mlodo 12.02.07, 03:44 A skad wiesz, czy cytuje? To sa przeciez bardzo znane osoby. Nie musze cytowac, bo nie podaje niczyich pogladow, a jedynie ogolnie znane fakty. Odpowiedz Link
rhodeisland Ojcostwo dziecka Anny 12.02.07, 03:46 Wydaje mi sie, ze domyslam sie kto jest ojcem jej dziecka. To by tlumaczylo wiele rzeczy. Ciekawe, czy ktos tez o tym pomyslal. Jest to szokujaca teoria, a z drugiej strony ma duzy sens gdy sie pomysli o pewnych wydarzeniach i zachowaniach zamieszanych w to ludzi. Odpowiedz Link
rhodeisland Re: Ojcostwo dziecka Anny 12.02.07, 03:57 Domysl sie. Nie chce tego mowic wprost. Odpowiedz Link
artremi Re: Ojcostwo dziecka Anny 12.02.07, 04:15 Dlaczego nie chcesz mowic? Nie podamy Cie do sadu... :-) 1/2-siostra Anny Nicole twierdzi, ze ojcem moze byc jej zmarly ex-max. Ale trzeba pamietac ze rodzina Anny Nicole jest wyjatkowo glupia i wredna i dziewczyna nie utrzymywala z nimi kontaktu przez 10 ostatnich lat. Tak ze wszystkiego mozna sie od nich spodziewac. Ja podejrzewam ze ojcem jest jednak ten fotograf, a nie Howard Stern. Odpowiedz Link
rhodeisland Re: Ojcostwo dziecka Anny 12.02.07, 04:20 Gdy pomyslalam o tej calej sytuacji, to przyszla mi jedna osoba do glowy. To naprawde tlumaczy pare rzeczy. Zreszta pomyslcie sami. A co do pana S., to sadze, ze jest pewnej orientacji i jego zwiazek z A. byl tylko na pokaz i sluzyl pewnym celom. Ten blondyn moze myslec, ze jest ojcem (bo mial z A. kontakty intymne) ale to nie on. Jestem pewna, ze test go wykluczy. Odpowiedz Link
rhodeisland Re: Ojcostwo dziecka Anny 12.02.07, 04:29 Wlasnie zobaczylam na Internecie moja teorie. No wiec nie tylko ja na to wpadlam. Odpowiedz Link
kisiulak Re: Ojcostwo dziecka Anny 12.02.07, 04:32 To tym bardziej mozesz nam powiedziec o kim myslisz :) Odpowiedz Link
artremi Re: Ojcostwo dziecka Anny 12.02.07, 05:10 Ja bym chciala zeby ojcem byl Howard Stern. Wydawal sie byc bardzo przywiazany do Anny Nicole przez wiele lat. Owszem, byl jej pracownikiem (prawnikiem), ale zawsze wydawal sie byc bardzo na poziomie. Natomiast ten fotograf to tylko skorzystal z okazji zeby sie rozslawic i zarobic pieniadze. Natomiast dziadek-ksiaze chce udowodnic ze nadal "moze". Kilka lat temu podal firme Pfizer do sadu, ze przez Viagre stal sie impotentem. Wiec teraz jakby udawadnia, ze jednak juz odzyskal swoja witalnosc. :-) Odpowiedz Link
rhodeisland Re: Ojcostwo dziecka Anny 12.02.07, 18:20 Naprawde nikt tutaj o tym nie pomyslal? Pomysl o najbardziej szokujacej mozliwosci. Odpowiedz Link
triskell Re: Ojcostwo dziecka Anny 13.02.07, 00:48 rhodeisland napisała: > Naprawde nikt tutaj o tym nie pomyslal? Pomysl o najbardziej szokujacej > mozliwosci. Niepokalane poczęcie??? ;-) Odpowiedz Link
kisiulak Howard Stern vs. Howard K. Stern 12.02.07, 04:35 Zapewne wszyscy wiedza, ale jakby ktos nie wiedział to są dwie inne osoby. Howard Stern to jest radio DJ, Anna u niego kiedyś często bywała gościem. Howard K. Stern to ten adwokat i niby mąż Anny. :) Odpowiedz Link
artremi Re: Howard Stern vs. Howard K. Stern 12.02.07, 05:11 Ten adwokat to calkiem sympatyczny gosciu... Odpowiedz Link
rhodeisland Re: Howard Stern vs. Howard K. Stern 12.02.07, 18:19 Nie wiem, trudno powiedziec nie znajac kogos. O tym drugim Sternie nie myslalam nigdy jako o sympatycznym, ale jest bardzo inteligentny i szkoda, ze ta inteligencje marnuje tylko na rozmowy o seksie. Widzieliscie jego autobiograficzny film "Private Parts"? Dobry! Odpowiedz Link
kisiulak Re: Howard Stern vs. Howard K. Stern 12.02.07, 19:34 Sluchałam Howarda jak był na zwykłym radio, i potem przez rok na Sirius. Czasami jest za bardzo hardcore, ale lubiłam słuchać wywiady, i news'y czytane przez Robyn. Odpowiedz Link
kisiulak Re: Howard Stern vs. Howard K. Stern 12.02.07, 19:35 A film Private Parts mi sie bardzo podobał. Odpowiedz Link
rhodeisland Re: Howard Stern vs. Howard K. Stern 13.02.07, 04:05 Nie wiem, czy to dlatego, ze gral siebie, ale wypadl swietnie w tym filmie, bardzo naturalnie. Co do ojcostwa dziecka Anny, to nie sadzicie, ze jesli to bylby Howard K. Stern, to sam zaproponowal by ze podda sie testowi na ojcostwo? Odpowiedz Link
rhodeisland Re: Anna Nicole Smith zmarla w wieku 39 lat 15.02.07, 05:17 To sie robi niesmiaczne. W kolku mowia, komu wydac jej cialo. Sedzia z Florydy "popisal sie" wyjatkowa gruboskornoscia w swoich uwagach. Jak osoba na takim stanowisku moze mowic takie rzeczy?! Odpowiedz Link
rhodeisland Cyrk trwa 23.02.07, 04:20 Sedzia zachlysnal sie tym, ze jest w TV. Slyszalam, ze mysli o wlasnym show (pozazdroscil Judge Judy). Jego zachowanie jest zenujace. Szkoda mi Anny, tyle lat naduzywajacej roznych rzeczy. Przewiduje, ze cyrk dopiero sie zacznie, gdy okaze sie, kto jest ojcem jej dziecka. To, co sie z nia dzieje przekonuje mnie, ze trzeba miec testament i powiedziec, co ma sie z nami stac po smierci. Gdyby chciala kremacji nie byloby tej okropnej sytuacji gdy jej cialo zaczelo sie rozkladac, bo tak dlugo czekano z jego zabalsamowaniem. Odpowiedz Link
rhodeisland Re: Cyrk trwa 23.02.07, 04:23 Przypuszczam, ze biedne dziecko Anny ponosi skutki tego, ze jego matka w trakcie ciazy brala pewne rzeczy. Odpowiedz Link