omarcin31 30.11.03, 18:27 bylem w piatek na imprezie i pewna amerykanka zaczela wantek jak to ma byc w zwiazku, stwierdzajac ze lepiej jak gosc kocha bardziej. co wy na to?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_1 Re: jak mam byc 30.11.03, 19:00 Moim zdaniem powinna byc rownowaga. Jak ktos kocha mniej, to cos jest nie tak i lepiej dac sobie spokoj i nie tracic czasu... Odpowiedz Link
klara_klara Re: jak mam byc 30.11.03, 21:24 mika_1 napisała: > Moim zdaniem powinna byc rownowaga. Jak ktos kocha mniej, to cos jest nie tak i > > lepiej dac sobie spokoj i nie tracic czasu... A mozna kochac bardziej albo mniej? Moze komus zalezec mniej lub bardziej, ktos sie stara mniej lub bardziej... Albo sie kocha albo nie. Odpowiedz Link
anyaw73 Re: jak mam byc 01.12.03, 20:01 Chyba wiem o co jej chodzilo i z punktu widzenia kobiety to chyba sie zgadzam :) Odpowiedz Link
marxx Re: jak mam byc 01.12.03, 20:38 ja tez sadze z punktu widzenia mezczyzny, ze kobieta powinna zawsze kochac mocniej i wiecej, powinna byc usluzna, i byc dobra kuchta, powinna tez opowiadac dobre swinskie kawaly , oczywiscie powinna tez reagowac na najmniejsze gesty swojego pana, np aby w ciagu sekundy znalezdz swoje miejsce w skladziku na cokolwiek, kiedy przyjda koledzy i kolezanki na zabawe:) Odpowiedz Link
anyaw73 Re: jak mam byc 01.12.03, 20:54 Oh Maraxx, ty nic nie rozumiesz, kobiety poprostu lubia byc uwielbiane a nie ma nic lepszego jak zakochany po uszy facet, co wcale nie wyklucza za my (kobiety) tez go (meszczyzne)tez kochamy. Przyznam sie ze troche uplycilam temat, ale cos w tym jest. Z mojego doswiadczenia facet ktory ma taka poslusza i oddana kobieta czesto jej nie szanuje a z kobietami coz bywa roznie, znam takie ktore to doceniaja i takie ktore wykorzystuja. Tak naprawde nie ma reguly. Odpowiedz Link
marxx Re: jak mam byc 01.12.03, 21:04 ja chce byc wielbiony i uwielbiany !!!! chce aby kazdy dzien byl jak poemat pisany przez kobiete (lub kobiety) o nieskonczonej milosci do mnie. jestem tez pewien ze my wszyscy , chcemy tego samego, MY MESZCZYZNI!!! i zeby mi tu nie bylo zbednego pisania bo zdeletuje!:) Odpowiedz Link
klara_klara Re: jak mam byc 01.12.03, 21:40 marxx napisał: > ja chce byc wielbiony i uwielbiany !!!! > chce aby kazdy dzien byl jak poemat pisany przez kobiete (lub kobiety) o > nieskonczonej milosci do mnie. > jestem tez pewien ze my wszyscy , chcemy tego samego, > MY > MESZCZYZNI!!! Ciemnosc, widze ciemnosc! Ciemnosc widze!;-) > i zeby mi tu nie bylo zbednego pisania > bo zdeletuje!:) Odpowiedz Link
klara_klara Re: jak mam byc 01.12.03, 21:44 Marxx, "pani, zdaje sie jest tu jakas fisza, co?":)) tylko mnie nie deletuj!:);-) Odpowiedz Link