Dodaj do ulubionych

Upadek Mira

IP: 134.60.10.246, 134.60.246.* 22.03.01, 17:34
Czy uwazasz, ze nalezy uczcic upadek Mira ?

a) Tak, to symbol upadku kultury sovieckiej. Nic nie
zagrozi juz
ekspanski gospodarczej Rzeczypospolitej.

b) Rzeczywiscie. Spalilem wczoraj stary podrecznik do
rosyjskiego.
Ledwo przebrnalem przez szkole z tego powodu.

c) Nie wiem. Obchodzi mnie tylko zeby nie dostal w
glowe kawalkiem
wiec jutro nie wychodze.

d) Nie
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: Upadek Mira IP: 212.244.102.215, 212.244.102.* 22.03.01, 18:20
      • Gość: Uzi Mir właśnie spadł! IP: *.mnc.pl 23.03.01, 07:25
        Oglądałem CNN pokazywali na żywo!
        Podobno niesamowity widok!!!!!!
    • Gość: grogreg 2 wyjscie IP: 212.160.165.* 29.06.01, 07:55
      2. udawac ze nic sie nie stalo i przeczekac. Jak sobe nie przypomna o tobie to masz spokoj. (nie liczac problemow z praca i kredytami)
      • Gość: JACEK Re: 2 wyjscie IP: 64.9.159.* 29.06.01, 18:45
        3 wyjscie: wyjedz za granice.....tak jak ja
        • Gość: grogreg Re: 2 wyjscie IP: *.ek.univ.szczecin.pl 02.07.01, 17:27
          Zeby zaciagnac sie do legii? :)
        • Gość: Bond Re: 2 wyjscie ha,ha,ha!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.01, 22:22
          Drogi Jacku jesteś straszną pizdą, skoro dla pół roku służenia dla ojczyzny
          uciekłeś za granicę. Chyba też jesteś Polakiem i jakies obowiązki w stosunku do
          ojczyzny Cię obowiązują.
          Ja jestem świerzo po przeszkoleniu i jestem zadowolony, poznałem wspaniałych
          kolegów i przeżyłem wiele imprez - chociaż też nie chciałem iść do syfu.
          Ale ty to pierdolisz bo myślisz że jesteś kimś bo nie zaciągnęli Cię do armii,
          niestety stary dla nas zawsz będziesz nikim !!!!!!!

pozdrawiam Cie cipko

• Gość: kaes Re: 2 wyjscie ha,ha,ha!!! IP: *.szczecin.uw.gov.pl 24.07.01, 14:08
            Tylko frajerzy idą do armii.
            Szkoda czasu i zdrowia. Np nasza armia potrzebuje informatyków - wiecie: NATO
            komputery I TE SPRAWY. zABRALI WIĘC W KAMASZE MOICH 2 ZNAJOMYCH - INFORMATYKÓW
            którzy mieli niezłą, dobrze płatną pracę. Kilku się wymknęło - tym 2 zabrakło
            szczęścia.
            Zgadnijcie na jakim sprzęcie pracowali dla naszej ojczyzny ????? D... dostali
            maszyny do pisania - jak się domyślacie niewielkie mieli pojęcie o posługiwaniu
            się tym sprzętem... Ale w sumie i tak wykształcenie im się przydało - bo w
            odróżnieniu do innych poborowych (bez studiów) umieli pisać i czytać - no i
            słyszeli o obcych językach.
            Także odpóście sobie teksty : OJCZYZNA itp. G... praca

• Gość: Kris Re: 2 wyjscie ha,ha,ha!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.01, 00:39
              Słuchaj frajerem to możesz nazwać siebie, ja też mogłem spokojnie nie iść do
              armii, ale zdecydowalem ze pójde i naprawde coraz wiecej ludzi na to sie decyduje
              ze wzgledu na to, aby poźniej dostać lepszą prace.
              Wiem ze tak jest jak piszesz - nie tylko z komputerami, ale z doslownie
              wszystkim.Uwierz mi jezeli bys to odbębnił napewno nie zalowal bys tego.
    • Gość: kasek Re: wojsko po studiach IP: 212.14.9.* 19.07.01, 14:14
      Gość portalu: wolf napisał(a):

&#62 Ukonczyłem własnie 5 letnie studia magisterskie.
      &#62 Mam kategorię A.
      &#62 Co zrobić. (legalnie)
      &#62 Rozpocząć nowy kierunek studiów???
      Nowy kierunek cię nie ratuje niestety. Zgodnie z ustawą odroczenie uzyskuje się
      tylko do ukończenia 1-go kierunku studiów. Nawet kontynuacja na studiach
      doktorskich cię nie ratuje. Wtedy odroczka to tylko dobra wola WKU. Z drugiej
      strony bym się nie przejmował na twoim miejscu. Rocznie powołanie otrzymuje 4
      tys. absolwentów, możesz zostać powołany do 1,5 roku po ukończeniu uczelni. Z
      braku funduszy pobory są ograniczane, a jak już są to skócone do trzech miesięcy.
      Co roku kończy studia kilkadziesiąt tysięcy poborowych. Jeśli cię powołają to
      jesteś wyjątkowym pechowcem. A nawet jeśli to nie martw się, to nie jets takie
      straszne. Żeby tylko twoja wątroba to przeżyła.

• Gość: lijo Re: wojsko po studiach IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.01, 19:27
    • Gość: lijo Re: wojsko po studiach IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.01, 19:34
      zapomnieliscie panowie o malenkim drobiazgu.
      mozna sie postarac o zmiane kategorii..... przedstawiam kilka propozycji ''na
      goraco'':
      1. samookaleczenie faktyczne (srednio polecane)
      2. samookaleczenie fikcyjne (trzeba sie napracowac, niekiedy bywa uciazliwe i
      bolesne)
      3. popularna lapowka dla lekarza, ktory zrobi z was kaleke i inwalide I grupy
      4. zamiana kategorii ''poborowy'' na ''denat''. powyzsza metoda charakteryzuje sie
      co prawda niemoznoscia obserwacji konsekwencji, w zamian za to -
      nieodwracalnoscia skutkow.
    • Gość: Bond Re: wojsko po studiach IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.01, 22:58
      powiem Ci jedna radę - idź do armii, szybko zleci a w przyszłości nie bedziesz
      tego żałował. Fakt, niczego tam sie nie nauczysz pożytecznego, ale nikt Ci nie
      zarzuci ze nie byles w wojsku.
      Chyba ze masz prace z którą wiązesz jakąś przyszlość, ale mimo wszystko
      ureguluj stosunek do slużby wojskowej - zobaczysz bedziesz zadowolony.
    • Gość: tom Re: wojsko po studiach IP: 212.160.165.* 03.08.01, 12:02
      Gość portalu: wolf napisał(a):

&#62 Rozpocząć nowy kierunek studiów???
      To jest najlepsze rozwiazanie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka