Gość: ja IP: *.stk.vectranet.pl 03.10.09, 20:58 :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Radzio Re: MMS jest THE BEST !!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.10.09, 21:20 Ja yy ee myślę a nawet je y sądzę, jestem przekonany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poll Re: MMS jest THE BEST !!! IP: *.stk.vectranet.pl 03.10.09, 21:33 Można się śmiać, ale ta ćwikła ma realne szanse na ponowną kadencję. Jak opozycja dalej będzie się zachowywać, jak się zachowuje, będziemy ją mieli na karku przez kolejne lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bit Re: MMS jest THE BEST !!! IP: *.stk.vectranet.pl 06.10.09, 12:06 i bardzo dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-( Re: MMS jest THE BEST !!! IP: *.stk.vectranet.pl 06.10.09, 16:21 A ja uważam, że źle. MMS słabym prezydentem jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rymek Re: MMS jest THE BEST !!! IP: *.stk.vectranet.pl 06.10.09, 16:36 Niechaj żyje i rozkwita/ MMS, Moś i Wita! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna owca Re: MMS jest THE BEST !!! IP: *.stk.vectranet.pl 06.10.09, 17:22 a Zabrze zdycha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: MMS jest THE BEST !!! IP: *.zabrze.net.pl 06.10.09, 18:40 A kto zamiast niej? Co zrobili poprzednicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: MMS jest THE BEST !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 19:38 Nie wiesz? Urbańczyk sprzedał co mógł, Sekuła Zabrał sklepy z dnia na dzień uczcjwym ludziom i tego Mu nie zapomnimy.Nie mówię o mieszkaniach pohutniczych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haz Re: MMS jest THE BEST !!! IP: *.stk.vectranet.pl 06.10.09, 20:15 Dzięki MMS i jej wickom mamy co 50 metrów mafijne punkty hazardowe, skubiące zabrzan z resztek gotówki. Rozpleniło się to za jej czasów jak dżdżownice po deszczu. Ino kasę miasta wypełniać a potem wydawać na bzdury, jak fontanny, które w kraju o zimnym klimacie generalnie są bezsensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makbet 1 Re: MMS jest THE BEST !!! IP: *.zabrze.vectranet.pl 02.12.15, 13:36 Małgorzata Mańka-Szulik, prezydent Zabrza otrzymała wczoraj odznaczenie Kawaler Orderu Zasługi, z rąk Pierre’a Buhlera, ambasadora Francji w Polsce. Wyróżnienie przyznaje prezydent Francji. Wręczając odznaczenia ambasador Francji w Polsce podkreślił zaangażowanie prezydent Zabrza w działania na rzecz budowania wspólnoty europejskiej i integracji samorządów oraz narodów. W gronie wyróżnionych znaleźli się także prof. Alojzy Z. Nowak, który otrzymał odznaczenie Oficera Palm Akademickich oraz Marek Bieńczyk, który otrzymał odznaczenie Kawalera Orderu Sztuki i Literatury. nowinyzabrzanskie.pl/aktualnosci/francuski-order-prezydent-zabrza/ Odpowiedz Link Zgłoś