Dodaj do ulubionych

MMS jest THE BEST !!!

IP: *.stk.vectranet.pl 03.10.09, 20:58
:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Radzio Re: MMS jest THE BEST !!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.10.09, 21:20
      Ja yy ee myślę a nawet je y sądzę, jestem przekonany
      • Gość: poll Re: MMS jest THE BEST !!! IP: *.stk.vectranet.pl 03.10.09, 21:33
        Można się śmiać, ale ta ćwikła ma realne szanse na ponowną kadencję. Jak
        opozycja dalej będzie się zachowywać, jak się zachowuje, będziemy ją mieli na
        karku przez kolejne lata.
        • Gość: bit Re: MMS jest THE BEST !!! IP: *.stk.vectranet.pl 06.10.09, 12:06
          i bardzo dobrze!
          • Gość: ;-( Re: MMS jest THE BEST !!! IP: *.stk.vectranet.pl 06.10.09, 16:21
            A ja uważam, że źle. MMS słabym prezydentem jest.
            • Gość: rymek Re: MMS jest THE BEST !!! IP: *.stk.vectranet.pl 06.10.09, 16:36
              Niechaj żyje i rozkwita/
              MMS, Moś i Wita!
    • Gość: czarna owca Re: MMS jest THE BEST !!! IP: *.stk.vectranet.pl 06.10.09, 17:22
      a Zabrze zdycha...
      • Gość: M Re: MMS jest THE BEST !!! IP: *.zabrze.net.pl 06.10.09, 18:40
        A kto zamiast niej? Co zrobili poprzednicy?
        • Gość: ... Re: MMS jest THE BEST !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 19:38
          Nie wiesz? Urbańczyk sprzedał co mógł, Sekuła Zabrał sklepy z dnia na dzień
          uczcjwym ludziom i tego Mu nie zapomnimy.Nie mówię o mieszkaniach pohutniczych.
          • Gość: haz Re: MMS jest THE BEST !!! IP: *.stk.vectranet.pl 06.10.09, 20:15
            Dzięki MMS i jej wickom mamy co 50 metrów mafijne punkty hazardowe, skubiące zabrzan z resztek gotówki. Rozpleniło się to za jej czasów jak dżdżownice po deszczu. Ino kasę miasta wypełniać a potem wydawać na bzdury, jak fontanny, które w kraju o zimnym klimacie generalnie są bezsensu.
            • Gość: makbet 1 Re: MMS jest THE BEST !!! IP: *.zabrze.vectranet.pl 02.12.15, 13:36
              Małgorzata Mańka-Szulik, prezydent Zabrza otrzymała wczoraj odznaczenie Kawaler Orderu Zasługi, z rąk Pierre’a Buhlera, ambasadora Francji w Polsce. Wyróżnienie przyznaje prezydent Francji.

Wręczając odznaczenia ambasador Francji w Polsce podkreślił zaangażowanie prezydent Zabrza w działania na rzecz budowania wspólnoty europejskiej i integracji samorządów oraz narodów. W gronie wyróżnionych znaleźli się także prof. Alojzy Z. Nowak, który otrzymał odznaczenie Oficera Palm Akademickich oraz Marek Bieńczyk, który otrzymał odznaczenie Kawalera Orderu Sztuki i Literatury.
              nowinyzabrzanskie.pl/aktualnosci/francuski-order-prezydent-zabrza/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka