kielonek-online 26.06.10, 23:44 Jadę zobaczyć jak piją na wschodzie, chwilę mnie nie będzie. Trzymajcie się! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ala Re: Chwilowa przerwa IP: *.stk.vectranet.pl 27.06.10, 00:05 Baw sie dobrze z przyjaciolmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajakobyły Re: Chwilowa przerwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.10, 00:38 A gdzie ten wschód jest, jo pytom. Na wschód od Zabrza jest Bytom. A co tam ciągnie kielonka? Dostał wezwanie od Bronka. Będą tam robić fotosy, Gorzołę stawiać z głosy. A kiedy Bronka wybiorą, Na śmierć kielonka napiorą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp Re: Chwilowa przerwa IP: *.stk.vectranet.pl 27.06.10, 09:06 przywiez jakąś dobra flaszke :D Odpowiedz Link Zgłoś
chilli-and-vanilla Re: Chwilowa przerwa 27.06.10, 21:43 a gdzie konkretnie na wschód się wybierasz? Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re: Chwilowa przerwa 10.07.10, 20:19 Zapewne na Ukrainę, tam wódka, papierosy i kawior są obrzydliwie tanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mniam Re: Chwilowa przerwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.10, 20:49 i obrzydliwie dobre:) Przynajmniej alkohol i kawior:) Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: Chwilowa przerwa 10.07.10, 23:10 Kawior to doskonała zagrycha, ale ja nie byłem na wschodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
chilli-and-vanilla Re: Chwilowa przerwa 11.07.10, 21:53 to się pochwal gdzie balowałeś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Chwilowa przerwa IP: *.stk.vectranet.pl 11.07.10, 22:41 Witaj kielonku. Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: Chwilowa przerwa 12.07.10, 00:10 Wszystkich serdecznie witam. Jest chłodniej, można się napić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Chwilowa przerwa IP: *.stk.vectranet.pl 12.07.10, 00:24 Kielonku, prosze nie pij.Szkoda marnowac zycia na picie alkoholu. No moze czsami w milym towarzystwiw w trakcie nocnych rozmow rodakow, ale tylko czsami. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry-z Re: Chwilowa przerwa 12.07.10, 02:45 Ależ on nie marnuje życia. On je wypełnia treścią. Pijackie zawołanie "picie to życie" to jego idea fiks. On rozkoszuje się swoim błogostanem i w różowych kolorach widzi nieuchronne delirium tremens i marskość wątroby. Pewien problem stwarza domaganie się przez organizm systematycznego zwiększania dawki. Okresy zamroczenia są coraz dłuższe i coraz większe problemy z pamięcią. Oto przykład: napisał, że jedzie zobaczyć jak piją na wschodzie a teraz twierdzi, że nie był na wschodzie. W coraz rzadszych chwilach trzeźwości doskonale sobie zdaje sprawę o rychłej śmierci ale głód alkoholowy jest silniejszy od jego woli życia... Tak by mogło być, gdyby kielonek rzeczywiście był alkoholikiem ale on jest jeden z najtrzeźwiejszych na tym Forum. Ma polot i przyjął pozę nieszkodliwego satyra, tylko czasem jakby od niechcenia komuś przywali. Jedno jest pewne - jest nietuzinkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Chwilowa przerwa IP: *.stk.vectranet.pl 12.07.10, 14:43 Masz calkowita racje. Ja tez widze,to o czym piszesz. Moj post, to tylko mala prowokacja. Bylam ciekawa reakcji kielonka.Odpowiedzi nie otrzymalam od tego sympatycznego kpiarza. Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: Chwilowa przerwa 12.07.10, 21:54 Ale mi słodko, nie przesadzajcie, upał szkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Chwilowa przerwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.10, 08:50 Pisz kielonek jak najwięcej, dosyć już gadki o Szulikowej na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
chilli-and-vanilla Re: Chwilowa przerwa 14.07.10, 22:04 no kielonku napisz jakie to ciekawe trunki degustowałeś na urlopie ... Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: Chwilowa przerwa 14.07.10, 23:35 Nie degustuję, normalnie piję i nie nazwałbym jednak tego urlopem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zocha Re: Chwilowa przerwa IP: *.stk.vectranet.pl 19.07.10, 21:00 Jeronie, Kielonek, jo sie chyba normalnie w tobie zakochuja, tak mie urzekają twoje bajeranckie teksty. Taki chopek to by mi sie w doma przydoł. Dyć ciebie aż żol bydzie pochować Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: Chwilowa przerwa 19.07.10, 22:38 Myślisz, że znajdzie się ktoś chętny do pochowania mnie? W chwili obecnej liczę jedynie na litość magistratu. Dzięki za dobre słowo, Twoje zdrowie! Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Kielonek nie pije! 27.07.10, 20:57 Czytam te posty i dochodzę do wniosku, że Kielonek jest... abstynentem! Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: Kielonek nie pije! 27.07.10, 21:45 Ja też tak twierdzę, a pomoc społeczna ciągle twierdzi, że jestem alkoholikiem i nie chce pieniędzy dawać do łapy. Jesteś sprawiedliwym i mądrym człowiekiem. Twoje zdrowie!!! Odpowiedz Link Zgłoś