Dodaj do ulubionych

Chwilowa przerwa

26.06.10, 23:44
Jadę zobaczyć jak piją na wschodzie, chwilę mnie nie będzie.
Trzymajcie się!
Obserwuj wątek
    • kielonek-online Re: Chwilowa przerwa 26.06.10, 23:45
      Dbajcie proszę o króliki.
      • Gość: ala Re: Chwilowa przerwa IP: *.stk.vectranet.pl 27.06.10, 00:05
        Baw sie dobrze z przyjaciolmi.
        • Gość: jajakobyły Re: Chwilowa przerwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.10, 00:38
          A gdzie ten wschód jest, jo pytom.
          Na wschód od Zabrza jest Bytom.
          A co tam ciągnie kielonka?
          Dostał wezwanie od Bronka.
          Będą tam robić fotosy,
          Gorzołę stawiać z głosy.
          A kiedy Bronka wybiorą,
          Na śmierć kielonka napiorą.
    • Gość: sp Re: Chwilowa przerwa IP: *.stk.vectranet.pl 27.06.10, 09:06
      przywiez jakąś dobra flaszke :D
    • chilli-and-vanilla Re: Chwilowa przerwa 27.06.10, 21:43
      a gdzie konkretnie na wschód się wybierasz?
      • marekpiec.zabrze Re: Chwilowa przerwa 10.07.10, 20:19
        Zapewne na Ukrainę, tam wódka, papierosy i kawior są obrzydliwie tanie
        • Gość: mniam Re: Chwilowa przerwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.10, 20:49
          i obrzydliwie dobre:) Przynajmniej alkohol i kawior:)
          • kielonek-online Re: Chwilowa przerwa 10.07.10, 23:10
            Kawior to doskonała zagrycha, ale ja nie byłem na wschodzie.
            • chilli-and-vanilla Re: Chwilowa przerwa 11.07.10, 21:53
              to się pochwal gdzie balowałeś ;)
            • Gość: ala Re: Chwilowa przerwa IP: *.stk.vectranet.pl 11.07.10, 22:41
              Witaj kielonku.
              • kielonek-online Re: Chwilowa przerwa 12.07.10, 00:10
                Wszystkich serdecznie witam. Jest chłodniej, można się napić.
                • Gość: ala Re: Chwilowa przerwa IP: *.stk.vectranet.pl 12.07.10, 00:24
                  Kielonku, prosze nie pij.Szkoda marnowac zycia na picie alkoholu. No
                  moze czsami w milym towarzystwiw w trakcie nocnych rozmow rodakow,
                  ale tylko czsami.
                  • onufry-z Re: Chwilowa przerwa 12.07.10, 02:45
                    Ależ on nie marnuje życia. On je wypełnia treścią. Pijackie zawołanie "picie to
                    życie" to jego idea fiks. On rozkoszuje się swoim błogostanem i w różowych
                    kolorach widzi nieuchronne delirium tremens i marskość wątroby. Pewien problem
                    stwarza domaganie się przez organizm systematycznego zwiększania dawki. Okresy
                    zamroczenia są coraz dłuższe i coraz większe problemy z pamięcią. Oto przykład:
                    napisał, że jedzie zobaczyć jak piją na wschodzie a teraz twierdzi, że nie był
                    na wschodzie. W coraz rzadszych chwilach trzeźwości doskonale sobie zdaje sprawę
                    o rychłej śmierci ale głód alkoholowy jest silniejszy od jego woli życia...
                    Tak by mogło być, gdyby kielonek rzeczywiście był alkoholikiem ale on jest jeden
                    z najtrzeźwiejszych na tym Forum. Ma polot i przyjął pozę nieszkodliwego satyra,
                    tylko czasem jakby od niechcenia komuś przywali.
                    Jedno jest pewne - jest nietuzinkowy.
                    • Gość: ala Re: Chwilowa przerwa IP: *.stk.vectranet.pl 12.07.10, 14:43
                      Masz calkowita racje. Ja tez widze,to o czym piszesz. Moj post, to
                      tylko mala prowokacja. Bylam ciekawa reakcji kielonka.Odpowiedzi nie
                      otrzymalam od tego sympatycznego kpiarza.
                      • kielonek-online Re: Chwilowa przerwa 12.07.10, 21:54
                        Ale mi słodko, nie przesadzajcie, upał szkodzi.
                        • Gość: Janek Re: Chwilowa przerwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.10, 08:50
                          Pisz kielonek jak najwięcej, dosyć już gadki o Szulikowej na tym
                          forum.
                          • chilli-and-vanilla Re: Chwilowa przerwa 14.07.10, 22:04
                            no kielonku napisz jakie to ciekawe trunki degustowałeś na urlopie ...
                            • kielonek-online Re: Chwilowa przerwa 14.07.10, 23:35
                              Nie degustuję, normalnie piję i nie nazwałbym jednak tego urlopem.
                              • Gość: zocha Re: Chwilowa przerwa IP: *.stk.vectranet.pl 19.07.10, 21:00
                                Jeronie, Kielonek, jo sie chyba normalnie w tobie zakochuja, tak mie urzekają
                                twoje bajeranckie teksty. Taki chopek to by mi sie w doma przydoł. Dyć ciebie aż
                                żol bydzie pochować
                                • kielonek-online Re: Chwilowa przerwa 19.07.10, 22:38
                                  Myślisz, że znajdzie się ktoś chętny do pochowania mnie?
                                  W chwili obecnej liczę jedynie na litość magistratu.
                                  Dzięki za dobre słowo, Twoje zdrowie!
                                  • marekpiec.zabrze Kielonek nie pije! 27.07.10, 20:57
                                    Czytam te posty i dochodzę do wniosku, że Kielonek jest... abstynentem!
                                    • kielonek-online Re: Kielonek nie pije! 27.07.10, 21:45
                                      Ja też tak twierdzę, a pomoc społeczna ciągle twierdzi, że jestem
                                      alkoholikiem i nie chce pieniędzy dawać do łapy.
                                      Jesteś sprawiedliwym i mądrym człowiekiem.
                                      Twoje zdrowie!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka