Gość: Gość portalu
IP: *.stk.vectranet.pl
19.09.10, 21:30
Czy tylko mi sie wydaje,czy faktycznie jest tak,że na każdego o którym sie tutaj piszę nie zostawia sie suchej nitki, wszystkich się krytykuje,gnoi, poniża...czy na forach innych miast również tak jest? Czy tylko my,zabrzanie jesteśmy tacy idealni i doskonali,że pozwalamy sobie na takie komentarze w stosunku do innych,często wartościowych ludzi. Ludzi,których nie rzadko w ogóle nie znamy. Zazdrościmy władzy,pozycji, wydaje nam się,że my sprawdzilibyśmy się w roli prezydenta, radnego, szefa, aktora itp.itd. lepiej.....Przeraża mnie ta krytyka,czepialstwo. W każdym wątku przebija kpina, jad...Czemu tak się dzieje??? Bardzo łatwo poza tym jest pisać obelgi pod pseudonimami. Ja również nie podpisuję się nazwiskiem,bo pewnie usłyszałabym to i owo o sobie,a mimo wszystko takie wpisy mogą dotknąć. Wiem pewnie,że nic z tego nie wyjdzie,ale apeluję o nieco więcej miłosierdzia,zastanowienia nad sobą i swoimi słabościami wadami, a nie takie wypisywanie często krzywdzących opinii. I nie chodzi o to,że ktoś tutaj obraził mnie,moich bliskich.Nie,nic z tych rzeczy. Zgadza się ktoś ze mną,czy poniżej znajdą się jedynie kpiące komentarze? Pozdrawiam i więcej życzliwości nam wszystkim