Dodaj do ulubionych

Krytyka na forum

IP: *.stk.vectranet.pl 19.09.10, 21:30
Czy tylko mi sie wydaje,czy faktycznie jest tak,że na każdego o którym sie tutaj piszę nie zostawia sie suchej nitki, wszystkich się krytykuje,gnoi, poniża...czy na forach innych miast również tak jest? Czy tylko my,zabrzanie jesteśmy tacy idealni i doskonali,że pozwalamy sobie na takie komentarze w stosunku do innych,często wartościowych ludzi. Ludzi,których nie rzadko w ogóle nie znamy. Zazdrościmy władzy,pozycji, wydaje nam się,że my sprawdzilibyśmy się w roli prezydenta, radnego, szefa, aktora itp.itd. lepiej.....Przeraża mnie ta krytyka,czepialstwo. W każdym wątku przebija kpina, jad...Czemu tak się dzieje??? Bardzo łatwo poza tym jest pisać obelgi pod pseudonimami. Ja również nie podpisuję się nazwiskiem,bo pewnie usłyszałabym to i owo o sobie,a mimo wszystko takie wpisy mogą dotknąć. Wiem pewnie,że nic z tego nie wyjdzie,ale apeluję o nieco więcej miłosierdzia,zastanowienia nad sobą i swoimi słabościami wadami, a nie takie wypisywanie często krzywdzących opinii. I nie chodzi o to,że ktoś tutaj obraził mnie,moich bliskich.Nie,nic z tych rzeczy. Zgadza się ktoś ze mną,czy poniżej znajdą się jedynie kpiące komentarze? Pozdrawiam i więcej życzliwości nam wszystkim
Obserwuj wątek
    • kielonek-online Re: Krytyka na forum 19.09.10, 22:49
      Ja ciągle zastanawiam się nad swoimi slabościami i wadami.
      Zadałeś pytanie "Czy tylko mi się wydaje....."
      Tak, tylko się tobie wydaje.
      Napij się, nie będzie się tobie wydawało, będziesz wiedział(wiedziała)
      • chilli-and-vanilla Re: Krytyka na forum 20.09.10, 20:59
        to nie tylko na tym forum, to nasza polska specjalność - zazdrość i krytykanctwo... patrzenie na to że sąsiad ma lepsze auto itp. itd. nie wiem z czego to wynika, niestety, może jakiś socjolog się znajdzie na tyn forum i odpowie na to pytanie. w każdym razie wystarczy sobie włączyc tv na moment, jakikolwiek program publicystyczny i tam co? tylko wzajemne "opluwanie". a na forach jest jeszcze łatwiej bo tu nikt nie zn twojej prawdziwej tożsamości
        • piaf-onli Re: Krytyka na forum 21.09.10, 00:29
          Polak nigdy nie krytykuje. Polak, zawsze strzyka jadem. Taka nasza narodowa przypadlosc
          • Gość: tak Re: Krytyka na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.10, 16:16
            A jak zglasza przestepstwo policji to donosi...
            • kielonek-online Re: Krytyka na forum 21.09.10, 18:30
              I grzeszy nawet wtedy, kiedy śpi.
              • piaf-onli Re: Krytyka na forum 21.09.10, 18:42
                Niech sobie troche pogrzeszy jak lubi.
    • Gość: gośc Re: Krytyka na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 23:27
      przeciez na tym forum piszą tylko pajace które nic nie robia i mają czas żeby wypisywać te bzury(często nie czytając tego co opluwają)
    • Gość: Ala Re: Krytyka na forum IP: *.stk.vectranet.pl 07.10.10, 07:48
      Nazywanie kogoś prostytutką,pedałem,złodziejem,nierobem,kłamcą itp.itd. oczywiście anonimowo - powinno być jakoś "rozliczane", usuwane....Przecież takie często oszczerstwa mogą zrobić komuś krzywdę. Was naprawdę to bawi??!!!
      • magdalena33m Re: Krytyka na forum 09.10.10, 23:55
        Nie każdy tylko krytykuje na tym forum. Spokojnie, emocje ponoszą widzę, zauważacie tylko skrajności.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka