Dodaj do ulubionych

Test sprawności syren

IP: *.za.digi.pl 01.08.11, 18:59
"...1 sierpnia o godz. 17.00 zostanie przeprowadzony test sprawności syren alarmowych wykorzystywanych w systemie ostrzegania i alarmowania ludności..."
"...W ramach testu emitowany będzie dźwięk ciągły, trwający 3 minuty – oznaczający odwołanie alarmów: powietrznego i o skażeniach..."
Źródło:www.um.zabrze.pl/mieszkancy/aktualnosci/test-sprawnosci-syren-alarmowych-2

Przebywałem w tym czasie na skrzyżowaniu ulic Gdańskiej i Mikulczyciej i nic nie słyszałem. Ogłuchłem ?
Obserwuj wątek
    • Gość: ufff! Re: Test sprawności syren IP: *.unknown.vectranet.pl 01.08.11, 19:14
      uff!!! całe szczęście że test sprawności syren alarmowych, szczęśliwie zbiegł się w terminie z rocznicą wybuchu powstania i przy okazji można było to wydarzenie upamiętnić.
      • amadeo214 Re: Test sprawności syren 01.08.11, 19:45
        Nic, tylko pogratulowac.
        Teraz oczekiwac nalezy cwiczen Straży Pożarnej w czasie akcji gaszenia pożaru.
    • Gość: pawłów Re: Test sprawności syren IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.11, 23:06
      na pawłowie było słychać
      zaczęło wyć około 17:04
      • easyrider-net Re: Test sprawności syren 01.08.11, 23:10
        W centrum o tej samej godzinie było słychać syreny.
        • net.kielonek Re: Test sprawności syren 01.08.11, 23:23
          było.
    • Gość: też kierowca Re: Test sprawności syren IP: *.stk.vectranet.pl 02.08.11, 00:07
      Byłem niedaleko i słyszałem. Może słuchałeś nie tej syreny co trzeba, gościu?
    • Gość: Merry101 Re: Test sprawności syren IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.11, 07:49
      ja też nie słyszałam przebywałam w tym czasie w okolicy maciejowa i złapała mnie ta ulewa...gdzie to lato ?
      • Gość: -.- Re: Test sprawności syren IP: *.za.digi.pl 02.08.11, 08:42
        Mam nadzieję, że w razie niebezpieczeństwa UM sprawniej przeprowadzi akcję ratunkową a niżeli sprawność syren.
        • amadeo214 Re: Test sprawności syren 02.08.11, 13:38
          www.gloszabrza24.pl/wydarzenia/1729-zabrze-nie-uczcilo-bohaterow-powstania-warszawskiego
          • Gość: tak bywa Re: Test sprawności syren IP: *.215.200.167-internet.zabrze.debacom.pl 02.08.11, 16:33
            bo tu same pacany mieszkają, jakby to było uczczenie gola górnika z. to by stali, dla wielu patriotyzm to piwo w sklepie po szychcie, przykre!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka