Dodaj do ulubionych

Salon Rege w zabrzu ( gruppon )

IP: *.proxnet.pl 10.08.11, 17:18
Ludzie nie kupujcie tych grupponów !!

Przyjechalam do zabrza z daleka, jak zobaczyłam z zewnatrz ten komunistyczny szyld bałam się wejsc. W środku nie było lepiej, muchy latały mi koło twarzy, czekałam na swoją kolej jakies pół godziny mimo ze bylam umowiona na tą , co przyszłam. Fryzjerka bez kompetencji, chyba uczyła się fryzjerstwa na lalkach. Chciałam zrobić blond, ale ona uparła się że nie wyjdą mi na tym kolorze co mam. Zrobiła pasemko probne i po 3 minutach stwerdzila ze nie łapie. Namowila mnie na kolor "naturalny", ktory w efekcie wyszedł RUDY! do tego zrobiła mi blond refleksy od POŁOWY głowy, gdzie okazalo się ze blond ładnie łapie. Zostałam oszukana, widocznie szkoda im bylo rozjasniacza bo mam bardzo dlugie i gęste wlosy. Pozniej modelowała mi je jakas praktykantka, ktora miala skarpetki w japonkach i super zajebiste włosy. Istna antyreklama tego "salonu" . Teraz muszę zapłacić bardzo duzo w profesjonalnym studiu na poprawienie tego !! NIE POLECAM
Obserwuj wątek
    • Gość: -.- Re: Salon Rege w zabrzu ( gruppon ) IP: *.za.digi.pl 10.08.11, 18:32
      Lżej ci na sercu ?
      • Gość: portalu Re: Salon Rege w zabrzu ( gruppon ) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.11, 21:38
        No i groupon, nie gruppon.
      • Gość: ... Re: Salon Rege w zabrzu ( gruppon ) IP: *.stk.vectranet.pl 10.08.11, 22:03
        I dobrze, że ostrzegla przed partaczmi.
        • net.kielonek Re: Salon Rege w zabrzu ( gruppon ) 10.08.11, 22:50
          konkurencja zapewne.
    • Gość: Martyna Re: Salon Rege w zabrzu ( gruppon ) IP: *.proxnet.pl 11.08.11, 08:34
      Tak, lżej mi na sercu...
      i nie żadna konkurencja, to co mi zrobila ta fryzjerka woła o pomstę do Boga.
      Płakałam cały dzień, nie chce zeby ludzie dali sie nabrać ze to profesjonalne studio ... bo ze studiem nie ma nic do czynienia. !
      Na gruponie wszystko pięknie wygląda. w gruncie rzeczy NAWET DOPŁACAĆ MUSIAŁAM. sama nie wiem za co O.o
    • Gość: martyna Re: Salon Rege w zabrzu ( gruppon ) IP: *.proxnet.pl 11.08.11, 08:35
      Do tego widzę, że wszystkie odpowiedzi sa z jednego IP ^^ i do tego w miejwiecej w tej samej godzinie ^^ o ludzie, niestety ten alon ma juz tak wiele złych opinii, ze nie wiem jak sie z tego wygrzebiecie, ale na pewno nie takimi kmentarzami ktore dodaja wlasciciele salonu !
    • Gość: gość Re: Salon Rege w zabrzu ( gruppon ) IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.11, 10:20
      Podzielam zdanie tej Pani- niestety. Ja wykupiłam manicure i pedicure, musiałam dopłacic do malowania paznokci gdyż w usłudze był lakier bezbarwny o czym nie ma mowy w ofercie na grupponie - ŻENADA!!! Czuje się z lekka oszukana. Ps. Nie jestem z konkurencji
      • Gość: rozczarowana Re: Salon Rege w zabrzu ( gruppon ) IP: *.play-internet.pl 14.08.11, 13:06
        Nie polecam tego "saloniku"nikomu!!!!!To chyba nawet koło salonu nie stało..z zewnątrz i wewnątrz jak w minionej epoce-nawet osiedlowe zakłady w najgorszej dzielnicy mojego miasta na pewno prezentują się lepiej.co do obsługi niestety nie jest lepiej..pani właścicielka bardzo nieuprzejma kobieta,ma pretensje,że w ogóle pojawił się klient.Po tym jak zostałam "przywitana' przez nią z papierosem w buzi i spojrzeniem spode łba na pewno nie wykupie już żadnego gruponu. przychodząc do salonu kosmetycznego chciałabym się odprężyć niestety w tym zakładzie nie jest to możliwe a kompetencje kosmetyczek i fryzjerek pozwalają na malowanie paznokci ale chyba tylko u świni.Nie polecam...upadająca ruina..Po wizycie byłam lekko w szoku,że takie miejsca jeszcze istnieją.Grupon to chyba jedyna szansa na złapanie klienta przez ten zakład,choć pani recepcjonista przekonywała, że klientów ma ponad 400-będąc tam ponad 2 godziny nie widziałam nikogo...
        • Gość: jolka Re: Salon Rege w zabrzu ( gruppon ) IP: *.stk.vectranet.pl 16.08.11, 11:57
          Zgadza się.
          • Gość: mma Re: Salon Rege w zabrzu ( gruppon ) IP: *.kliknet.pl 16.08.11, 13:17
            Chciałaś tanio to masz tanio ;)
            • Gość: ja Re: Salon Rege w zabrzu ( gruppon ) IP: *.146.233.32.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.08.11, 21:23
              Dobrze że takie opinie pojawiają się na forum, choćby ku przestrodze. Lepiej uczyć się na czyichś błędach. A promocja nie zawsze = poziom
              • Gość: klientka Re: Salon Rege w zabrzu ( gruppon ) IP: *.kwsa.pl 26.08.11, 07:38
                Byłam ostatnio i nie było tak źle jak piszecie, ale niektóre wątki zgadzają się co do wyglądu na zewnątrz i wewnątrz budynku. Zostałam poczęstowana nawet kawą i nie tylko ja, a paznokcie miałam ładnie pomalowane i tak- dopłacałam 5 zł za kolor który wybrałam. Za taką ceną cóż wymagać innego, obudzcie się to nie jest salon gdzie płaci się po 200 zł za wizytę.
                • Gość: Gosia Re: Salon Rege w zabrzu ( gruppon ) IP: *.play-internet.pl 28.08.11, 13:54
                  No właśnie ten groupon był wart 200zł. przynajmniej tak pisało jeżeli chodzi o "salon" a raczej chlewik fryzjerski!!! Za co te 200zł. nie mam zielonego pojęcia!!! Horror dziewczyny zróbmy coś z tym, żeby inne kobiety nie doznały tam krzywdy.
    • Gość: Gosia Re: Salon Rege w zabrzu ( gruppon ) IP: *.play-internet.pl 28.08.11, 13:47
      Dziewczyny czy można coś zrobić z tym ala salonem i właścicielką oszustką? to co mi tam zrobili z włosami do dzisiaj nie mogę się pozbierać, nawet w ten sam dzień musiałam jechać do innego sprawdzonego salonu, aby mi poprawili i uratowali moje włosy. Płacze do dzisiaj!!! zróbmy coś. Jestem wściekła na tych oszustów!!!! dajcie znać co można zrobic
      • Gość: Basia Re: Salon Rege w zabrzu ( gruppon ) IP: *.proxnet.pl 28.08.11, 15:56
        Gosiu bylam w tej samej sytuacji, fryzjerka idiotka zrobila mi takie cos z wlosami zew ten sam dzien begłam do innego fryzjera prosząc o ratunek dla włosow. Chyba sie nic nie da zrobić z tym. Jedynie moze napisac do grupona o jakies wykroczenie czy oszustwa... ja podałam swoja opinie wszedzie gdzie mogłam dot. tego ów zapiździalego studia. Sprobuje cos napisac do grupona, sprobuj tez, moze jezeli dostana duzo wiaodmosci zainsteresuja sie tym OSZUSTWEM!
        • Gość: B. Re: Salon Rege w zabrzu ( gruppon ) IP: *.proxnet.pl 28.08.11, 16:17
          własnie napisałam do gruponu, ciekawe co mi odpiszą...
    • Gość: klientka Re: Salon Rege w zabrzu ( gruppon ) IP: *.scom.za.digi.pl 30.08.11, 20:20
      Ja niestety muszę dołączyć do negatywnych opinii o pseudo "salonie" REGE. Skorzystałam z usługi fryzjerskiej i również musiałam dopłacać. Ale nie to było powodem mojego niezadowolenia. Obsługa fatalna, zachowanie szefowej skandalicznie - ciągle upominała fryzjerki w obecności klientów, że za wolno się ruszają, że nie sprzątają po sobie, że jak źle zafarbują włosy to będą pokrywać straty ze swojej kieszeni - czegoś takiego nie było chyba nawet w PRL-u. Po wejściu do salonu , już chciałam stamtąd uciekać jak zorientowałam się co tam się dzieje ale zostałam bo potrzebowałam fryzry na kolejny dzień. Fryzjerka zapomniała ufarbować mi włosów z jednego bok i gdybym jej nie upomniała to tak by mnie zostawiła - szok. Reklama , że ta usługa jest warta 200 zł w Gruponie to oszustwo. Omijajcie tą norę z daleka.
      • ewa_z Re: Salon Rege w zabrzu ( gruppon ) 31.08.11, 15:53
        Zgadzam się w 100 % z negatywnymi opiniami. Ten przybytek nie zasługuje na nazwę "SALON" . Nie miałam na czym siedzieć po nałożeniu farby. Pani z paiperosem to nie jest włascicielka tylko kierowniczka. Za to co dostałam w salonach, naprawde salonach - nowoczesnych, schludnych, czystych, z dobrym sprzętem i materiałami, no i bliżej mojego miejsca zamieszkania zapłaciłabym tyle samo. NIE POLECAM SALONU REGE. Już po zobaczeniu samego szyldu moja pierwsza myśl to " Ja pierd..... ale wtopiłam" Pozdrawiam.
        • Gość: Basia Re: Salon Rege w zabrzu ( gruppon ) IP: *.proxnet.pl 04.09.11, 22:17
          Dziewczyny słuchajcie, jeżeli jesteście nie zadowolone z usług, zgłoście to gruponowi. Rozpatrują moją reklamację. Może uda się coś odzyskać lub zlikwidują salon z strony gruponu. !
          • Gość: Gosia Re: Salon Rege w zabrzu ( gruppon ) IP: *.play-internet.pl 06.11.11, 19:53
            Basiu nie wiem czy jeszcze tu zaglądasz, ale jeżeli tak to daj znać czy coś odpisali w sprawie Twojej reklamacji na ten ala salon z grouponu
            • Gość: Basia Re: Salon Rege w zabrzu ( gruppon ) IP: *.proxnet.pl 06.11.11, 20:27
              Powiedzieli mi, ze nie mieli tego typu zgłoszeń i na podstawie jednego nic nie mogą zrobić...
              • Gość: kulturalna Re: Salon Rege w zabrzu ( gruppon ) IP: *.dynamic.chello.pl 04.03.12, 23:45
                Ale jesteście wredne pseudo PANIUSie mało płacić a żądać nie wiadomo czego....naiwne idiotki
                ten Grupon to na każdej promocji jest oszustwem.Myślicie że ten wasz grupon to nic z tego niema hahaha.Ja w tym zakładzie 5 lat farbowałam włosy,obcinałam,robiłam sobie tipsy,żele i byłam bardzo zadowolona a jestem osobą bardzo wymagającą.Z żadnych promocji nie korzystałam.Może i salon luksusowy to nie był ale byłam tam traktowana jak dama.Bo taka jestem i nie wierze że właścicielka obsługiwała Was z papierosem w zębach.
                Zawsze tak jest że ludzią bez kultury osobistej nic nie pasuje nawet jak by było za darmo to i tak byście obsmarowali każdy salon.
                • Gość: anna Re: Ty "kulturalna" IP: *.212.46.169-internet.zabrze.debacom.pl 05.03.12, 08:09
                  Ty "kulturalna" ,z kulturą to nie masz dużo wspólnego. Sama będąc idiotką przypinasz tą łatkę innym. A twoją kulturę osobistą widać po wpisie i wcale mnie nie dziwi że byłaś zadowolona z byle jakiej usługi. Jeśli firma dba o swoją renomę to nie ważne czy z gropponem czy bez usługę wykona jednakowo dobrze.Ponadto gruppon jest promocją takiej firmy.Bardzo dobrze że jest wątek gdzie można dowiedzieć się o patałachach .Ja korzystałam z gruppona na usługi fryzjerskie w salonie na Wolności tuż za knajpką Tukan. Chyba "Krystyna" się nazywa. Byłam bardzo zadowolona i do dziś tam chodzę z włosami.Polecam.
                  • Gość: gość Re: ewa IP: *.dynamic.chello.pl 14.03.12, 02:46
                    nie zawsze zadowolona ale nie było aż tak źle....nie przesadzajcie.Przyznajcie czy zawsze bylyscie zadowolone z usług salonu do którego chodzicie???
                    • Gość: irena Re: IP: *.dynamic.chello.pl 14.03.12, 02:51
                      Do wiadomości ku Waszemu zadowoleniu!!!!!salon REGE nie istnieje od 1 lutego.
                      Zadowolone?????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka