Dodaj do ulubionych

Wygląd Policjanta

30.11.11, 11:37
Witam.
Nie chcę się czepiać, ale moda, trendy itd powinny mieć jakieś granice.
Przed chwilą widziałem młodego policjanta , który wraz z kolegą po fachu wysiadł na interwencję z peugeota partnera.
Bez czapki, z BARDZO WYRAŹNYM irokezem na głowie, takim , ktory kiedyś był zarezerwowanym dla Punków.
Wygląda bardziej na serbskiego najemnika niż funkcjonariusza publicznego.
Może jeszcze guma do żucia i kałach niedbale przez ramię przerzucony?
Co to za komedia?
Jakoś nie wyobrażam sobie, abym bez oporów poddał się kontroli takiego "modnego" małolata.
Gdzie szacunek do munduru?
Jak on sam go nie szanuje, to ja tym bardziej...
Obserwuj wątek
    • Gość: agent Błond Re: Wygląd Policjanta IP: *.play-internet.pl 30.11.11, 12:02
      Kolego, to kamuflaż. Dzięki temu pewne środowiska są rozpracowywane od wewnątrz. Nikt nie pomyśli, że facio czy laska z kolczykami, tatuażami lub dredami to glina. Dzielnicowy to inna, oficjalna sfera.
      • rober-6666 Re: Wygląd Policjanta 30.11.11, 15:19
        Ale ja mówię o MUNDUROWYM policjancie z prewencji.
        Nie o tzw "wywiadowcach" czy też "kryminalnych"
        • Gość: Były Re: Wygląd Policjanta IP: *.adsl.inetia.pl 30.11.11, 16:46
          Niestety, wygląd policjanta zależy od jego przełożonego. Ktoś owego policjanta do służby odprawiał
    • Gość: ffff Re: Wygląd Policjanta IP: *.stk.vectranet.pl 30.11.11, 20:08
      ggg
      • Gość: xyz Re: Wygląd Policjanta IP: *.stk.vectranet.pl 30.11.11, 20:12
        ciulu baniaty to nie był peugeot partner tylko opel combo
        • Gość: entuzjasta Re: Wygląd Policjanta IP: *.stk.vectranet.pl 30.11.11, 21:23
          Przykład idzie z góry. Brak starej kadry i mamy ersatzpolicję. Popatrzcie na policyjnych rzeczników prasowych. Ktoś lansuje tą modę.
          • pazdziochzabrze Re: Wygląd Policjanta 30.11.11, 22:05
            ktorzy lepsi ci starzy czy mlodsi ?
            czytajcie o mundurowych
            forum.gazeta.pl/forum/w,120,120665300,,mundurowi_emeryci.html?v=2
    • Gość: spooko! Re: Wygląd Policjanta IP: *.unknown.vectranet.pl 01.12.11, 11:12
      To był stripteaser zamówiony na panieński, a nie prawdziwy policjant!
      Możesz spać spokojnie, szacunek do munduru w narodzie nie zginął!
      • Gość: Papa jajo Re: Wygląd Policjanta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.11, 12:08
        rober-6666 trzeba było mu zwrócić uwagę a nie kozaka na forum strugać
        • Gość: ko do ruber-666 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.11, 17:30
          Jesli chcesz to moze do ciebie wpasc dwoch policjantow, ubranych w mundury lat 90tych, grzecznie uczesanych i z bialymi pałami, moze unowoczesnia twoje myslenie ty zacofany buraku.
          • rober-6666 Re: do ruber-666 01.12.11, 18:18
            Chce
            Czekam na ciebie , debilu
            • rober-6666 Re: do ruber-666 01.12.11, 18:22
              .aaaaaaaaa i weź koniecznie ze sobą papa jajo-będzie niezły duet-debilek i PanDobraRada
              • Gość: Listonosz Re: do ruber-666 IP: *.dip.t-dialin.net 01.12.11, 19:05
                Czego sie kutasy czepiacie milicjantow z lat 90 -tych byli zawsze czysto ubrani i conajmniej byl porzadek , a co teraz? Kibole robia co chca ,ty sikasz po bramach i walisz piwsko w miejscu publicznym, i uwazasz sie za kozaka . Brak tych Chlopakow z lat 90-tych bo by nie jednemu dupsko skopali , a powinni.
                • Gość: ooo Re: do ruber-666 IP: *.stk.vectranet.pl 01.12.11, 22:05
                  trzeba było podejść i powiedzieć że ci coś nie pasuje jak dostaniesz wjebano na ulicy to nie będzie cie interesowało czy przyjedzie policjant z irokezem czy nie
                  • Gość: gfhgfhgfhgf Re: do ruber-666 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.11, 22:13
                    nie wiem czemu jakiś dupek czepia sie fryzur policjantów ?! to chyba nie o to chodzi, to chyba dobrze że chłopak o siebie dba i ciekawa jestem jak zakompleksiony musi być gościu który jest autorem tego wątku :) Może Ty sie wybierz do fryzjera i bierz przykład z policjanta? :)
              • Gość: Papa jajo Re: do ruber-666 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.11, 23:48
                Ciulu baniaty, życzę Ci żebyś chociaż choć troszkę tak wyglądał jak ten z irokezem, btw daj namiar to wpadnę . Nie rozumiem dlaczego tak komuś przeszkadza fryzura Policjanta eh... brak słów ... no ale nasze społeczeństwo czepia się tego co nie ma...
                • rober-6666 Re: do ruber-666 02.12.11, 09:00
                  Sobota, w samo południe ,brama koło Macdonalda.
                  Czekam
    • Gość: A.W. Re: Wygląd Policjanta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.11, 11:41
      To smutne, że istnieją ludzie jak rober-6666. Bardzo zakompleksieni, znudzeni, zawistni i samotni ...... Szanuj innych aby cię szanowali. Nie widzę sprzeczności między irokezem a mundurem. Widzę sprzeczność między bluzgami a ukrywanie się w anonimowości netu. Widziałam serbskich najemników w filmach i na tej podstawie domyślam się, że policjant musiał być bardzo przystojny.
      rober-6666 - a może to zazdrość z ciebie wypływa?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka