Dodaj do ulubionych

Lekarze w przychodniach - wybierzmy najgorszych

IP: *.stk.vectranet.pl 30.12.11, 14:06
Obserwuj wątek
    • 1-smieszek Re: Lekarze w przychodniach - wybierzmy najgorszy 30.12.11, 18:18
      Pegaz, wznieś się nad poziomy i napisz pierwszy nazwisko tego wg, Ciebie najgorszego.
      • Gość: Pegaz Re: Lekarze w przychodniach - wybierzmy najgorszy IP: *.stk.vectranet.pl 30.12.11, 23:27
        Się robi kolego !
    • Gość: stachu Re: Lekarze w przychodniach - wybierzmy najgorszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.11, 21:30
      juz tu pisza o jednej przychodni na sienkiewicza pegaz napisz twoj typ.
      • Gość: Pegaz Re: Lekarze w przychodniach - wybierzmy najgorszy IP: *.stk.vectranet.pl 30.12.11, 23:26
        Mój typ jest z Trocera - niejaki Geisler J.
        • 1-smieszek Re: Lekarze w przychodniach - wybierzmy najgorszy 31.12.11, 00:11
          Gość portalu: Pegaz napisał(a):

> Mój typ jest z Trocera - niejaki Geisler J.

No, to mamy podobny typ.
          Z tym, że cała ta przychodnia jest do luftu, może jest jeden wyjątek.
          Dwa lata temu pozegnałam się z tą przychodnią i jestem zadowolona.
          Przerejestrowałam się do prywatnej przychodni, nie płacę nic za wizyty i nie mam problemów z leczeniem w razie konieczności.
          • Gość: Pegaz Re: Lekarze w przychodniach - wybierzmy najgorszy IP: *.stk.vectranet.pl 31.12.11, 08:28
            Ten człowiek nie wie co wygaduje, jest bardzo hamski a na dodatek przepisuje ludziom co tylko mu przyjdzie do głowy. Mało tego jak się dowiedziałem pełni funkcje bodajże kierownika.
            Na wizytę do tego Pana polecam zabrać włączony dyktafon.
            Zdecydowanie odradzam wizyt u tego Pana - zresztą on zawsze jest wolny i niewielu jest chętnych do niego.
          • orina25 Re: Lekarze w przychodniach - wybierzmy najgorszy 21.11.14, 08:29
            Też się stamtąd wypisałam i przeniosłam na Majnusza gdzie przyjmuje rewelacyjna dr Przytocka. Prawdziwy lekarz "starej daty". Natomiast odnośnie przychodni na Trocera -potwierdzam, dr Geisler to pomyłka.
        • bonewax Re: Lekarze w przychodniach - wybierzmy najgorszy 31.12.11, 22:30
          Jacek Gleixner
    • Gość: Topinambur Re: Lekarze w przychodniach - wybierzmy najgorszy IP: *.play-internet.pl 30.12.11, 23:42
      Kamińska-dermatolog w przychodni Hel-Med na Helence
      • Gość: dompedro Re: Lekarze w przychodniach - wybierzmy najgorszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.11, 09:28
        Lek med .J.Zatorski ortopeda Specjal -Med ul Sienkkiewicza 28 po dwóch godzinach oczekiwania jego ust wypadły słowa musi boleć i tak Panu nic nie przepiszę dodatkowo powiedział mi miłe hasełko dziś Pan przychodni z ręką a jutro przyjdzie Pan do mnie z rakiem jego ubiór świadczy o jego inteligencji .Nie polecam nikomu ani tej przychodni ani lekarzy pracujących tam większość z nich to orzecznicy ZUS.
        • Gość: Karolina Re: Lekarze w przychodniach - wybierzmy najgorszy IP: *.stk.vectranet.pl 31.12.11, 11:03
          Dompero czy to jest taki wysoki,starszy ,siwy pan??? nie pamiętam nazwiska...ale kilka lat temu też spotkało mnie wiele przykrości z jego strony ,...i też usłyszałam podobne słowa...
          • Gość: dompedro Re: Lekarze w przychodniach - wybierzmy najgorszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.11, 11:30
            karolina nie ten o chyba pan orzecznik specjalista od badania piersi-chirurg tez bez nadziejny tam wszyscy sa beznadziejnii w tej przychodni .
            • Gość: Pegaz Re: Lekarze w przychodniach - wybierzmy najgorszy IP: *.stk.vectranet.pl 31.12.11, 11:37
              Geisler jest wcale nie lepszy. Ojciec był chory poszedł do niego - zaczął kaszelć w gabinecie to zapytał go czy pali. Odpowiedział że tak na co on - to ja nie umiem Panu pomóc i nie będe lepczył.
              • Gość: sozolog Re: Lekarze w przychodniach - wybierzmy najgorszy IP: *.wieszowanet.pl 31.12.11, 19:16
                polskalokalna.pl/news/zabrze-pediatra-pedofil,646847
                • Gość: Pegaz Re: Lekarze w przychodniach - wybierzmy najgorszy IP: *.stk.vectranet.pl 31.12.11, 20:36
                  No właśnie - czy Pan Zbigniew Geisler to ktoś z rodziny od tego Geislera z Trocera ?
                  Z tego co wiem to mamusia i siostra tego typa są również lekarzami
                  • 1-smieszek Re: Lekarze w przychodniach - wybierzmy najgorszy 31.12.11, 20:43
                    To jest rodzina lekarzy.
                    Nie wiem jak rodzice? Byłam przez parę lat pacjtenką siostry i zaręczam, ze siostra jest bardzo dobrym lekarzem.
                    Też pracowała na Trocera, ale już od lat nie pracuje w tym miejscu.
                • Gość: meteor Re: Lekarze w przychodniach - wybierzmy najgorszy IP: *.zabrze.vectranet.pl 04.04.13, 19:57
                  ten lekarz uratował mi dziecko... i zawsze dam się pokroić za niego... nie wziął za to nigdy nawet złotówki i tylko uśmiechnął się... to wszystko w temacie... wcześniej biegaliśmy od lekarza do lekarza i każdy lepszy i każdy brał stawkę z kosmosu... TEN uratował je... tak po prostu i z powołania...
              • Gość: ja Re: Lekarze w przychodniach - wybierzmy najgorszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.11, 19:34
                Pegaz - 100% racji. Ta cała przychodnia to jakaś pomyłka. Chodzę tam bo najbliżej, ale zawsze wychodzę wkurzona. O dyktafonie pomyślałam też - jak byłam u Dąbrowskiej :(

Do śmieszka - gdzie się przeniosłaś? Chodzę do lekarza bardzo rzadko, ale tego Trocera znieść nie można, nawet raz na rok...
                • 1-smieszek Re: Lekarze w przychodniach - wybierzmy najgorszy 31.12.11, 20:13
                  Do ja.
                  Pl. Krakowski na terenie łazni miejskiej przychodnia "Mederis".
                  Przychodnia mieści się na drugim piętrze.
                  Rejestrujesz się zawsze telefonicznie, jesteś umówiona na godzinę, przyjęta jesteś przez lekarza bez wyczekiwania godzinami pod gabinetem.
                  Polecam Panią doktor Ploch.
                  Tel (32) 271-03-47
                  Pierwszy raz musisz pofatygować się sama, bo należy wypełnić ankietę.

• Gość: chups Re: Lekarze w przychodniach - wybierzmy najgorszy IP: *.dynamic.chello.pl 29.05.14, 08:52
                Ten geisler to cham i prostak niech wszyscy sie dowiedza jaka z niego marna lekarzyna. Powinni sprawdzac prace lekarzy a nie ze po szkole to juz wyksztalcony pan! Takiego to do fizycznej roboty .

P.s. zeby lekarz rozkladal rece na wiadomosc o chorobie...
          • bonewax Re: Lekarze w przychodniach - wybierzmy najgorszy 31.12.11, 21:44
            Dla mnie cale te pierwsze piętro Special Med na Sienkiewicza 28 beznadziejne lekarze nawet człowiek z ranami przychodzi by zmienić opatrunek mają tylko Rivanol ciekaw jestem gdzie są leki na opatrunki a jak widzę Pana doktora Jacka Z wybitnego ortopedę to dr Konica serialu na dobre i zle to super doltor ten z Special Med ubiera się jakim ciucholandzie .
            • Gość: św. Kamil Re: Lekarze w przychodniach - wybierzmy najgorszy IP: *.stk.vectranet.pl 03.01.12, 23:00
              Najgorsze sa lekarzyny w przrychodni Silesia na Wolnosci prawie Maciejów a ta kierowniczka to walnieta baba o nad przyrodzonych skłonnoscisch do baań ,?albo ma braki sexualne albo zboczona ,a moze ma klopot z orgazmem ?
              • jaspis-jaspis Re: Lekarze w przychodniach - wybierzmy najgorszy 03.01.12, 23:05
                Twój post jest prawie tak samo skomplikowany, jak opisana przez ciebie kierowniczka przychodni ;)
            • Gość: BoBo Re: Lekarze w przychodniach - wybierzmy najgorszy IP: *.stk.vectranet.pl 03.01.12, 23:03
              Baby lekarzami to ? ułomnie istoty powinny sprzątać prać i walić sie po to je Pan Bóg stworzył .
              • net.kielonek Re: Lekarze w przychodniach - wybierzmy najgorszy 03.01.12, 23:12
                Trudno to myślą nazwać.
                Wódka czystą pić należy, nie mieszać.
              • Gość: anty BO Re: Lekarze w przychodniach - wybierzmy najgorszy IP: *.stk.vectranet.pl 07.01.12, 09:50
                FUUJJJJJ!!! Co za burak!!! Trudne dzieciństwo i takie tam uuooe.....
    • Gość: am Re: Lekarze w przychodniach - wybierzmy najgorszy IP: *.dip.t-dialin.net 07.01.12, 14:38
      A moze by tak z innej strony, zamiast wylewac swoje troski na forum niech kazdy napisze skarge do odpowiedniej instytucji np. izby lekarskiej, rzecznika praw pacjeta, NFZ, moze po otrzymaniu kilkunastu lub kilkuset skarg instytucje te wezma sie do roboty. Bez oficjalnych zawiadomien mysle ze taki stan bedzie trwal nadal.
      • Gość: pacjent Re: Lekarze w przychodniach - wybierzmy najgorszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.12, 15:50
        Nic to nie da NFZ karze zmienic tylko przychodnię na tym koniec interwecji.
        • Gość: am Re: Lekarze w przychodniach - wybierzmy najgorszy IP: *.dip.t-dialin.net 08.01.12, 14:57
          jak napisze jedna osoba to tak, ale jak wiecej, to moze da im to do myslenia. oprocz tego wymienilem tez inne instytucje, o swoje trzeba walczyc. Ja przewaznie nie daje za wygrana i juz wiele razy znajomi mi mowili odpusc nie masz szans a ja i tak wygralem choc sprawa na pierwszy rzut oka wydawala sie beznadziejna.
    • Gość: Karolina moja opinia IP: 5.172.252.* 01.02.14, 13:27
      Najgorsza pediatra dr. PINDEL na trocera oczywiście
      dla dorosłych zdecydowanie jacek geisler.
      • Gość: PACJENT Re: moja opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.14, 14:47
        PAN ORTOPEDA R.LATKOWSKI DLA NIEGO LICZY SIE TYLKO KASA .KILKA ETATOW .
      • Gość: Gosia Re: moja opinia IP: *.zabrze.vectranet.pl 03.02.14, 18:30
        A ja na panią dr Pindel nie dam złego słowa powiedzieć. Prowadzi moją dwójkę dzieci od urodzenia i bardzo ją sobie chwalę, a dzieci jak to przystało na przedszkole i żłobek bardzo dużo chorują...
    • Gość: Gosia Re: Lekarze w przychodniach - wybierzmy najgorszy IP: *.dynamic.chello.pl 08.02.14, 23:56
      Dr Czech z przychodni Revitamed na Zaborzu. To konował pierwszej klasy, dla niej wszystko to zapalenie gardła albo zapalenie oskrzeli. Nic poza tym. Kaszel czy katar związany z alergią - zapalenie oskrzeli, samemu trzeba sie prosić o skierowanie do odpowiedniego specjalisty.
      • Gość: hilda Re: Lekarze w przychodniach - wybierzmy najgorszy IP: *.bnet.pl 30.05.14, 19:54
        Ludkowie mie to gorszy jak oni kozdymu dokladaja ,Dejcie pokoj,w Konczycach my mieli dra-Weigla i Mtytycha,to byli fajne doltory a my im przali,
      • Gość: Krystek 66 Re: Lekarze w przychodniach - wybierzmy najgorszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.15, 23:36
        dr MAZUR z Biskupic nie rozpoznał na ostrym dyżurze złamania teraz mam brak zrostu już 4 miesiące kierownictwo uważa że zrobił wszystko dobrze ponieważ po mojej interwencji założył mi szynę gipsową.
    • zibowa Re: Lekarze w przychodniach - wybierzmy najgorszy 09.02.14, 19:14
      Przychodnia na Zaborzu "Vademecum", Pani doktor Kuczek.
      • Gość: połamany Re: Lekarze w przychodniach - wybierzmy najgorszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.14, 09:47
        Sienkiewicza DR Latkowski
        • Gość: pytek Re: Lekarze w przychodniach - wybierzmy najgorszy IP: *.zabrze.vectranet.pl 14.02.14, 15:18
          Jaka jest Wasza opinia o lekarzach w Przychodni Rodzinnej przy ul. Dubiela.
          Chcę zmienić przychodnie. Który lekarz przyjmujacy w tej przychodni, waszym zadniem jest najlepszy ?
          • only-avianca Re: Lekarze w przychodniach - wybierzmy najgorszy 14.03.19, 00:14
            Wszyscy są dobrzy. Polecam.
    • Gość: baca Jacek Geisler IP: *.252.34.29.internetia.net.pl 29.05.14, 12:12
      Zdecydowanie najgorszy lekarz jakiego w moim długim życiu spotkałem. Nie wiem czy kogokolwiek udało mu się wyleczyć. Zawsze ma jakieś problemy, a przy tym niebotycznie zarozumiały. Szczerze radzę - omijajcie szerokim łukiem !!!!
      • Gość: gość Re: Jacek Geisler IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.14, 12:17
        Potwierdzam. Gbur nad gbury i pyta, co mi ma przepisać.
        • Gość: . Re: najdorsi IP: *.zabrze.vectranet.pl 30.05.14, 21:05
          najgorsi podpisali deklaracje wiary.
          • Gość: pacjentka Re: najdorsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.14, 22:31
            Bardzo dobre specjaliści są na Sienkiewicza.
            • Gość: sokrates Re: najdorsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.14, 21:10
              W tej przychodni na Sienkiewicza to są sami specjaliści od 7 u boleści.
      • Gość: LENA Re: Jacek Geisler IP: *.zabrze.net.pl 20.11.14, 19:01
        ZGADZAM SIĘ , NAJGORSZY KOMPLETNIE IGNORUJE LUDZI, I NIE MA POJĘCIA O LECZENIU !!!!
        • Gość: Pacjent Re: Jacek Geisler IP: *.centertel.pl 05.06.15, 23:07
          Dla mnie Jacek to nie lekarz. Byłem u niego, kaszel, gorączka 37.6 i piszczące gardło a on mnie wysłał do zabiegowego.
          Mierzyli mi cisnienie i cukier :)
          Zwolnienia mi nie dał bo moge skorzystać z urlopu.

To jest lekarz ?
      • Gość: Ewa Re: Jacek Geisler IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 03.02.19, 11:09
        Jestem przez parę lat pacjentką Doktora i zaręczam, że jest bardzo dobrym lekarzem, wiele mi pomógł.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka