Dodaj do ulubionych

Chór Aleksandrowa

13.10.04, 08:05
widzieliscie to ? przepiekne ! cudowne widowisko, prawda?
wydaje mi sie ze juz nigdy nie zobacze piekniejszego !!!
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Leon Re: Chór Aleksandrowa IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 13.10.04, 08:39
      Napewno.
      Ale dziwnym zrządzeniem losu wczoraj w TV nadano film WSCHÓD- ZACHÓD.
      Człowieka, który najpierw obejrzał koncert a później film, ogarnia przerażenie
      na myśl o tym, jakimi metodami dochodzono do takich efektów. Jakie mroczne
      sprawy kryły przed światem takie widowiska.
      Smutne to, bo przecież członkowie zespołu (chyba!) niczemu nie są winni. Jednak
      wrażenie zostaje tak silne, że mąci radość artystyczną.
      L.
      • quba Re: Chór Aleksandrowa 14.10.04, 07:27
        tak ale to juz bylo bardzo pozno i nie zobaczylam tego filmu chociaz usilowalam

no coz, na sukcesy i osiagniecia trzeba zapracowac
        samo nic nie przychodzi, moze z wyjatkiem chorob
        jesli masz na mysli tlo polityczne ....\ no coz w tamtych czasach wszedzie
        witrzono podstep i wrogow, co znaczy ze taki pewny i swiatly ten ustroj nie
        byl, zreszta teraz wszyscy dobrze wiemy ze kulisy polityki sa straszne, tylko
        po co do tego mieszac artystow?

pozdrawiam
        • lewa-noga Re: Chór Aleksandrowa 14.10.04, 15:53
          Jeden widział film, drugi - koncert. I powstał dylemat: ganić, czy chwalić?
          Nie oglądałem filmu i na koncercie też nie byłem, ale rozumiem nasz problem
          ogólnopolski: Jak tu przekląć to, co się przedtem chwaliło. Jak tu chwalić
          ruskich, jeżeli w dobrym tonie jest ich przeklinać.
          Ech, Wania! Ty niemnoszko namieszał...
          PS. Jedna z mądrości wschodu: Lepszy sąsiad za murem, niż brat za morzem.
          • Gość: Leon Re: Chór Aleksandrowa IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 14.10.04, 21:35
            Święta racja!
    • Gość: Meloman Re: Chór Aleksandrowa IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 17.10.04, 13:05
      A słuchacze to dlaczego przyjdą?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka