quba 13.10.04, 08:05 widzieliscie to ? przepiekne ! cudowne widowisko, prawda? wydaje mi sie ze juz nigdy nie zobacze piekniejszego !!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Leon Re: Chór Aleksandrowa IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 13.10.04, 08:39 Napewno. Ale dziwnym zrządzeniem losu wczoraj w TV nadano film WSCHÓD- ZACHÓD. Człowieka, który najpierw obejrzał koncert a później film, ogarnia przerażenie na myśl o tym, jakimi metodami dochodzono do takich efektów. Jakie mroczne sprawy kryły przed światem takie widowiska. Smutne to, bo przecież członkowie zespołu (chyba!) niczemu nie są winni. Jednak wrażenie zostaje tak silne, że mąci radość artystyczną. L. Odpowiedz Link Zgłoś
quba Re: Chór Aleksandrowa 14.10.04, 07:27 tak ale to juz bylo bardzo pozno i nie zobaczylam tego filmu chociaz usilowalam no coz, na sukcesy i osiagniecia trzeba zapracowac samo nic nie przychodzi, moze z wyjatkiem chorob jesli masz na mysli tlo polityczne ....\ no coz w tamtych czasach wszedzie witrzono podstep i wrogow, co znaczy ze taki pewny i swiatly ten ustroj nie byl, zreszta teraz wszyscy dobrze wiemy ze kulisy polityki sa straszne, tylko po co do tego mieszac artystow? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lewa-noga Re: Chór Aleksandrowa 14.10.04, 15:53 Jeden widział film, drugi - koncert. I powstał dylemat: ganić, czy chwalić? Nie oglądałem filmu i na koncercie też nie byłem, ale rozumiem nasz problem ogólnopolski: Jak tu przekląć to, co się przedtem chwaliło. Jak tu chwalić ruskich, jeżeli w dobrym tonie jest ich przeklinać. Ech, Wania! Ty niemnoszko namieszał... PS. Jedna z mądrości wschodu: Lepszy sąsiad za murem, niż brat za morzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Chór Aleksandrowa IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 14.10.04, 21:35 Święta racja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meloman Re: Chór Aleksandrowa IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 17.10.04, 13:05 A słuchacze to dlaczego przyjdą? Odpowiedz Link Zgłoś