Gość: potrzebujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 15:48 Podajcie dobrych i rzetelnych Waszym zdaniem producentów okien pcv. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MarCela Re: Okna z pcv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 18:38 Dobry wątek, sama jestem ciekawa, interesuje mnie tez cena, kto zna i moze pomoc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Okna z pcv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 13:47 Jest taki sprzedawca okien na ul. Sobieskiego blisko Lidla. Firma sie nazywa EuroColor czy jakoś tak. Oczywiście to nie producent okien :) Mają dość tanie i dobre okna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robak Ale terminy to .... IP: *.demo.pl / *.demo.pl 17.12.04, 08:55 Na sobieskiego obok Lidla. Co do roboty i ceny to sie przyczepic nie moge ale ustalanie terminow realizacji to jedno wielkie nieporozumienie. Jak masz cierpliwosc i nie zalezy ci na konkretnym terminie to mozesz czekac - u mnie z 2 tygodni zrobilo sie 6 i nikt mnie nie informowal ze postanowili sobie termin przelozyc na "nie wiemy kiedy, pytaj sie pan co tydzien, moze my zadzwonimy (MOZE)". Chodzilo o zwykle okno - nie zaden extra dziw. Ja juz u nich nie kupie. Najgorsze ze zdaje sie wszyscy (prawie?) robia w balona klientow z terminami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Ale terminy to .... IP: *.debacom.pl / *.za.digi.pl 18.12.04, 11:45 Ja u nich zamawiałem dokładnie rok temu i od razu powiedzieli termin będzie w lutym. Wtedy był bum na okna bo ludzie chcieli zrobić odpis podatkowy dlatego takie odległe terminy. Zadzwonili do mnie i umówili się. Spóźnili sie 30 minut ale sam montaż przebiegł szybko i w miare szybko. Po małej interwencji zabrali stare okna. Ja jestem zadowolony z tej firmy. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Okna z pcv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 15:52 Ja tez nie wiem czy interesuja ciebie tylko producenci okien czy mamy ci polecic gdzie mozna wstawic okna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potrzebujący Re: Okna z pcv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 17:53 Do Kasi. Interesują mnie okna dobrych producentów i firmy montażowe. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Okna z pcv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 09:15 Ja wstawiałam okna w firmie znajdującej sie przy ul. Krasińskiego, polecam...podobno najtańcze ceny okien, dobrej firmy , i porządnie wykonana robota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mary Re: Okna z pcv IP: *.zabrze.net.pl 16.12.04, 13:58 Polecam firmę Okno Plus z Mikołowa solidne okna i porządna robota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potrzebujący Re: Okna z pcv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 10:58 Pytanie do Mary. Polecana przez Ciebie firma Okno Plus z Mikołowa która wykonuje solidne okna i porządną robote zechce wykonać taką usługę w Zabrzu?. A ile weźmie za dojazd z Mikołowa do Zabrza?. Takich wizyt jest kilka. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Okna z pcv IP: *.debacom.pl / *.za.digi.pl 18.12.04, 11:39 Okno Plus to firma z Krakowa chyba że są 2 o tych samych nazwach. Mają Biuro Handlowe w Zabrzu, ul. Sienkiewicza 36 tu link do stronki www.oknoplus.com.pl Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś