Dodaj do ulubionych

Kto wygra wybory?

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.02, 23:27
Zrobilismy sondaze. W pierwszej turze Gołubowicz 33%, Szulik 25%, Urbańczyk 19%, Kozłowska 7%. W drugiej
turze znajdzie się Gołubowicz i Szulik. Sznase sa wyrównane. Gołubowicz 51 %, Szulik 49%. Zadecydują
ostatnie debaty.
Sondaż przeprowadzono 6-9. 10. na losowej grupie 300 osób, metodą telefoniczną
Obserwuj wątek
    • Gość: vot Re: Kto wygra wybory? IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 09.10.02, 00:08
      moje obserwacje są identyczne - do drugiej tury wejdą Gołubowicz i Szulik
      • adamus41 Re: Kto wygra wybory? 09.10.02, 08:34
        Gość portalu: vot napisał(a):

> moje obserwacje są identyczne - do drugiej tury wejdą Gołubowicz i Szulik

ciekawe ,a na czym polegają twoje obserwacje?
        • Gość: feliks Re: Kto wygra wybory? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.02, 11:13
          Nie wierzę w te sondaże? Kogo pytaliście i gdzie dzwoniliście. Nie wierzę w
          takie poparcie dla pani Szulik (z całym szacunkiem). Do drugiej tury wejdzie
          Gołubowicz i Urbańczyk. Urbańczyk ma duże poparcie, ale może ludziom wstyd się
          przyznać w sobndażach, że po 11 latach beznadziei jeszcze chcą na niego
          głosować. Ale cóż zrobić Klecha każe, sługa musi.
          • Gość: roczniok Re: Kto wygra wybory? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.02, 20:47
            Kłamstwo poparte nienaukowymi argumentami
            • krzysztof73 Re: Kto wygra wybory? Szulik! 11.10.02, 21:47
              Sondaże przypominają te ze strony oficjalnej Urzędu Miasta - www.um.zabrze.pl / aktualnosci. Wyborcy nie chcą już
              Urbańczyka i chcą go także księża (poza kilkoma wyjątkami). To odpowiedź na to dlaczego "Rodziny" nie są już
              katolickie.
    • ekspert6 Re: Kto wygra wybory? 12.10.02, 23:25
      Kto wygra, nie wiem, ale wiem, kto chciałbym by wygrał. Gosia Szulik!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka