Dodaj do ulubionych

LUBLINIEC TO NIE ŻADEN "ŚLĄSK" !!!

03.08.06, 14:43
My chcemy do Jurajskiego!! Albo Opolskiego, chociaz Jurajskie lepsze!! Jak
najdalej od śląska.
Obserwuj wątek
    • miska_co Re: LUBLINIEC TO NIE ŻADEN "ŚLĄSK" !!! 03.08.06, 14:46
      Zapewne wszyscy sie ze mną zgodzą:)
      • g_labedy Re: LUBLINIEC TO NIE ŻADEN "ŚLĄSK" !!! 03.08.06, 15:46
        Tak, ja się zgadzam. Najlepszy byłby dla was Park Jurajski.
    • lublinitz Re: LUBLINIEC TO NIE ŻADEN "ŚLĄSK" !!! 03.08.06, 20:43
      wejdź na najbliższą skałkę wapieną i skocz na głowę- będziesz mieć JURE!!!
      • mlodykalisz Re: LUBLINIEC TO NIE ŻADEN "ŚLĄSK" !!! 03.08.06, 21:28
        Kopia z forum Czestochowy?:)...
        Wymyślcie coś oryginalniejszego...

Ps: Proponuje żeby wasz Lubliniec jako że ma taką "wielką" powierzchnie miasta
        i taką "ładną" panią burmistrz został stolicą osobnego województwa.

heheh :D
        • mlodykalisz Województwo Lublinieckie! 03.08.06, 21:28
          :D:D:D
          • promin Re: Województwo Lublinieckie! 04.08.06, 07:01
            Lubliniec miał być stolicą województwa podczas reformy gierkowskiej, ale
            Częstochowa nas wyrolowałoa:( Lubliniec tez wtedy sie starał o województwo.
            To po pierwsze a po drugiemy nie mamy pani burmistrz:)
            • eska47 Re: Województwo Lublinieckie! 04.08.06, 14:52
              Sluchaj miska_co. Wez dupny mlotek, jebnij sie w leb i przestan w koncu
              bredzic. Jezeli tak ci nieodpowiada Lubliniec i Slask, to wypierdalaj stad i
              przestan macic.
            • mlodykalisz Re: Województwo Lublinieckie! 04.08.06, 17:09
              promin napisał:

> a po drugiemy nie mamy pani burmistrz:)

A to sorry.... no więc pozdrowienia dla pani Sołtysowej =]
              • promin Re: Województwo Lublinieckie! 04.08.06, 20:14
                Mamy Pana burmistrza:P A wy co macie w tym Kalisz Pomorskim? <sicc> wójta?:))
                pzdr
                • miska_co Re: Województwo Lublinieckie! 04.08.06, 20:15
                  Esko mi wszystko pasi:))) Pasi mi Lubliniec to moje ukochane miasto, śląsk mi
                  nie pasi, ale do śląska z Lublińca mam daleko:) Lubliniec to "ą" "ę" wystarczy
                  posłuchać gadaniny na mieście:=)
            • intermasterkalisz Re: Województwo Lublinieckie! 07.08.06, 12:30
              Na szczęście powierzchnia miasta nie decyduje o jego statusie, tylko to KTO i CO
              się na niej znajduje :D
    • szkazu do "modykalisz" 04.08.06, 20:17
      no powierzchnie mamy dużą, większą niz Kalisz :)
    • mlodykalisz Re: LUBLINIEC TO NIE ŻADEN "ŚLĄSK" !!! 04.08.06, 22:00
      No to niech zgadne...

Liczba mieszkańców Lublinca odpowiada liczbie mieszkańców Wsi a powierzchnia
      miasta średniemu miastu... więc pewnie na tej "dużej" powierzchni pasą się
      krowy... :) zgadłem! :)
      • szkazu Re: LUBLINIEC TO NIE ŻADEN "ŚLĄSK" !!! 05.08.06, 09:53
        Jeśłi mówisz o Kaliszu to tak... wystarczy ppoczytać wasze wsiurskie forum:P Co
        chwile teksty zakompleksionych ludków typu: "Kalisz vs Kraków" "kiedy bedzie
        U.kaliski" "woj. kaliskie" buahahaha... w takie dziurze... predzej Czenstochowa
        bedzie mieć to wszycho niż wy... w jestescie małym miastem mającym 100. mieszk
        to bardzo mało:P

zjeżdżaj stąd:P narax.... a powierzchniowo jestestescie mniejsi od nas... i czy
        wy wiecie co to pociąg? Bo czegoś takiego na waszym zadupiu chyba nie ma:)
        • zielonkaa Re: LUBLINIEC TO NIE ŻADEN "ŚLĄSK" !!! 05.08.06, 13:46
          Pociąg - Przestarzały środek transpotru zbiorowego, w okolicach lublińca rozwija zawrotną prędkość do 40 km/h :)
          • mlodykalisz Re: LUBLINIEC TO NIE ŻADEN "ŚLĄSK" !!! 05.08.06, 16:30
            Przynajmniej w miastach są autobusy:) u was tylko PKS-y:)

Ps: jak tam dojenie krów ? :D
            • szkazu Re: LUBLINIEC TO NIE ŻADEN "ŚLĄSK" !!! 05.08.06, 16:32
              Spoko spoko, lekko sie doi.. a jak u ciebie?:)

U nas są autobusy:P I PKS i miejskie:)
              • miska_co Re: LUBLINIEC TO NIE ŻADEN "ŚLĄSK" !!! 05.08.06, 16:33
                Dobra dobra juz sie nie sprzeczajcie bo nam wystarczy czenstochowa a Kaliszowi
                wystarczy Ostrów :)
                • mlodykalisz Re: LUBLINIEC TO NIE ŻADEN "ŚLĄSK" !!! 05.08.06, 19:30
                  Tyle tylko że Lubliniec nie jest żadną konkurencją dla Częstochowy a Ostrów dla
                  Kalisza ...:)

bez sensu że porównujecie miasta o zupełnie innym charakterze i zupełnie innym
                  znaczeniu... =]

Pozdro...

jaka pogoda w Lublińcu?
                  • miska_co Re: LUBLINIEC TO NIE ŻADEN "ŚLĄSK" !!! 05.08.06, 19:33
                    A właśnie ze jest, jest:)) I tu wielkośc nie jest najwazniejsza (bo tylko pod
                    tym względem L-c ustępuje Cz-wie), Nie jestes z tych okolic więc nie wiesz:))

Ja nie wiem jak jest między Ostrowem a Kaliszem więc sie nie wypowiadam, wiem
                    tylko ze sie nie lubie... ale jakos o Ostrowie cześciej sie słyszy (PKP itp)
                    • mlodykalisz Re: LUBLINIEC TO NIE ŻADEN "ŚLĄSK" !!! 05.08.06, 19:35
                      co wy macie jakiś kompleks z tym PKP?... przecież to przestarzały środek
                      transportu... :)
                      • miska_co Re: LUBLINIEC TO NIE ŻADEN "ŚLĄSK" !!! 05.08.06, 19:37
                        No co ty:P Cały zachód przerzuca sie na pociągi:P Miasto bez pociągów to jak
                        jabłko bez robaka, ja lubie jeździć pociągiem:) A co wg ciebie jest nowoczesne?
                        • mlodykalisz Re: LUBLINIEC TO NIE ŻADEN "ŚLĄSK" !!! 05.08.06, 19:38
                          np. Metro (choć nie ta śmieszna jedna nitka w Warszawie)...

no i oczywiście Samoloty

Przyszłosc naszego świata
                          • miska_co Re: LUBLINIEC TO NIE ŻADEN "ŚLĄSK" !!! 05.08.06, 19:39
                            Aaaa tam samoloty... pod Lublińcem jest lotnisko:P 40 km od nas:)

• mlodykalisz Re: LUBLINIEC TO NIE ŻADEN "ŚLĄSK" !!! 05.08.06, 19:40
                              W Pyrzowicach koło Katowic? czy jakieś inne?
                              • miska_co Re: LUBLINIEC TO NIE ŻADEN "ŚLĄSK" !!! 05.08.06, 19:42
                                W Pyrzowicach, Rudnikach i airklub lubliniecki:)
                                • miska_co Re: LUBLINIEC TO NIE ŻADEN "ŚLĄSK" !!! 05.08.06, 19:42
                                  Acha i Pyrzowice wcale nie są koło Katowic:) od tego trzeba zaczac:)
                                  • mlodykalisz Re: LUBLINIEC TO NIE ŻADEN "ŚLĄSK" !!! 05.08.06, 19:43
                                    a gdzie są Pyrzowice??

wiem że jest port lotniczy Katowice-Pyrzowice, ale przecież chyba Pyrzowice nie
                                    leżą w granicach administracyjnych Katowic?
                                    • miska_co Re: LUBLINIEC TO NIE ŻADEN "ŚLĄSK" !!! 05.08.06, 19:45
                                      No pewnie ze nie lezą, do Pyrzowic jest bliżej z Lublińca czy czenstohowy niż z
                                      Katowic.
                                      • eska47 Re: LUBLINIEC TO NIE ŻADEN "ŚLĄSK" !!! 09.08.06, 21:26
                                        No i znowu bredzisz. Gdybym nie krzystal z tego lotniska, to wzialbym mape i
                                        sprawdzil, ale nie potrzebuje. Sprawdzaj , to co piszesz, bo robisz gafe, za
                                        gafa.
                                        • miska_co Re: LUBLINIEC TO NIE ŻADEN "ŚLĄSK" !!! 10.08.06, 07:42
                                          Sama korzystam z tego lotniska, taka prawda, do Pyrzowic jest bliżej z L-ca i
                                          Cz-wy niż z Katowic.
                                          • eska47 Re: LUBLINIEC TO NIE ŻADEN "ŚLĄSK" !!! 10.08.06, 13:59
                                            Nie wiem juz co Ty za osoba jestes. Specialnej troski chyba. Nic do ciebie nie
                                            dociera. Zanim cos glupiego ( jak zwykle ) napiszesz , to sprawdz
                                            wczesniej.Sama sie tylko blamujesz wypisujac takie bzdety.
                                            Masz tu adres i szukaj tras
                                            www.mapki.pl
                                            Podaje odleglosci:
                                            Lotnisko Katowice w Pyrzowicach - Lubliniec 49,54 km.
                                            Lotnisko Katowice w Pyrzowicach - Czestochowa 59,62 km
                                            Lotnisko Katowice W Pyrzowicach - Katowice 30,99 km

• miska_co Re: LUBLINIEC TO NIE ŻADEN "ŚLĄSK" !!! 10.08.06, 14:09
                                              Z Lublińca jest bliżej do Pyrzowic niż z Katowic:))
                                              • eska47 Re: LUBLINIEC TO NIE ŻADEN "ŚLĄSK" !!! 10.08.06, 14:21
                                                Chcesz sie teraz jakos wykrecic ? Stary numer stosujecz. Dalas i dalej dajesz
                                                swiadectwo o sobie.
                                                • miska_co Re: LUBLINIEC TO NIE ŻADEN "ŚLĄSK" !!! 10.08.06, 14:27
                                                  Z L-ca jest bliżej do Pyrzowic niż z Katowic.
                                                  Po co mam sie wykręcać? jeszcze sie nie wkręciłam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka