Gość: URZĘDNIK IP: 212.106.128.* 28.11.05, 14:21 Może porozmawiamy na temat płci pięknej w UM, o ślicznych buziach pracownic, stażystek chadzających po korytarzach urzędu, czy znacie takowe? :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: PIĘKNOŚCI Z UM IP: 212.106.128.* 28.11.05, 14:23 Dajmy spokój z tym Urzędem...W kółko wątki o UM i aferach zabrzańskich/urzedowych. O płci pięknej jak najbardziej, ale czy trzeba o tej z UM? :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabrzanin Re: PIĘKNOŚCI Z UM IP: *.domena.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 16:00 "URZĘDNIKU" siedzisz w pracy i się nudzisz ( za pieniądze społeczne ). Nie masz co robić to wsadź sobie palec w pupę i kręć a skończ pisać pierdoły. Niniejszym wnioskuję do pana Prezydenta aby wydał polecenie odłączenia urzędasom internet. Pozdrawiam - wkurzony zabrzanin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: PIĘKNOŚCI Z UM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 11:26 > Niniejszym wnioskuję do pana Prezydenta aby wydał polecenie odłączenia > urzędasom internet. no niestety, obserwuję zjawisko spadku wydajności pracy po udostępnieniu pracownikom internetu w paru firmach, nawet nikt się specjalnie nie kryje z tym, że śmiga cały dzień po necie. A robota leży. Rp. : Odciąć na firewallu wszystko za wyjątkiem poczty, niektórym zostawić port 80 (albo też nie) i cześć pieśni. pzdr. wszystkich adminów na grupie Peter Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOLek Re: PIĘKNOŚCI Z UM IP: *.Zabrze.Net.pl 30.11.05, 13:13 dajcie na loooz,jakis informatyk mial przerwe,zaczal kulturalnie interesujacy temat,a wy go zjechaliscie,dobrze zaczal:D w UM jest kilka ladnych buzi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: PIĘKNOŚCI Z UM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 19:20 joł men, zboczenie zawodowe, ale chyba jedyne fajne laski to stażystki ;-) Peter Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOLek Re: PIĘKNOŚCI Z UM IP: *.Zabrze.Net.pl 30.11.05, 19:44 stazystki,oczywiscie,ale i pracownice,w kilku przypadkach takze:) wystarczy policzyc ile jest pracownic UMu(ja nie wiem:P)i z tego na jakichs 5% bedzie mozna oczko zawiesic,pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez to czytam Re: PIĘKNOŚCI Z UM IP: *.orange.pl 30.11.05, 23:05 Dobry i ciekawy temat.Naj Naj jest Kasia Pozdrawiam Forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitajnik Re: PIĘKNOŚCI Z UM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 23:08 a cos "z glownych tematow" temat KASI K. zostal "wywalony" .... ciekawe dlaczego ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: PIĘKNOŚCI Z UM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 23:15 a Kasia gdzie siedzi? bo jak w obsłudze interesanta to wiem o kogo chodzi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOLek Re: PIĘKNOŚCI Z UM IP: *.Zabrze.Net.pl 30.11.05, 23:27 no to ustawiliscie pierwszy typ,kimkolwiek jest Kasia:D nie wiadomo jak do niej obcy maja"trafic":P a ktos pisal,ze glupi temat,meski,ot co:D Kobiety niech zaloza alternatywny i gitara;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: PIĘKNOŚCI Z UM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 09:55 no i założyły :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: PIĘKNOŚCI Z UM IP: *.crowley.pl 01.12.05, 11:54 może Ewa - starzystka z kultury i sportu ?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lis Re: PIĘKNOŚCI Z UM IP: *.Zabrze.Net.pl 01.12.05, 22:25 czyzby taka bida? co jest? malo propozycji!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Urzędniczka Re: PIĘKNOŚCI Z UM IP: *.mironet.pl / *.mironet.pl 03.12.05, 10:26 Wiecie co, wstyd, że piszecie o takich bzdetach.Napewno jesteście zatrudnieni w naszym UM.Piszę zatrudnieni , a nie "pracujecie" bo z tych głupawych wypowiedzi widać co Was interesuje. W takiej sytuacji nie dziwie się, że wielu mieszkańców ma o urzednikach wyrobione złe zdanie. Wystarczy wejść na to "nasze Forum" . Wstyd i przykro, ponieważ jest grupa urzędników, o którytch się nie nie mówi, ponieważ są rzetelni,uczciwie pracujący i kompetentni. Napewno w Waszym odczuciu "bezpłciowi". Weźcie sie do solidnej pracy, bo nasze zarobki są ze środków publicznych (podatników) Nie psujcie dalej opini tej grupie pracowitych urzedników - chcących maksymalnie służyć mieszkańcom naszego Miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bez przesady Re: PIĘKNOŚCI Z UM IP: 82.160.79.* 03.12.05, 14:38 Ja tez pracuje w UM i PŁACĘ PODATKI! Z moich pieniedzy utrzymywani są bezrobotni i inni, którym państwo wypłaca zasiłki. Tak zbudowany jest system. Ciężko pracuję na swoją pensję i mam dość podkreślania, że to "pieniądze z podatków"!!! Opanujcie się frustraci! Poza tym lepiej mowić o pięknych kobietach (mężczyznach ;-) niż nieustannie opluwać innych! Urzędniczko, masz wolną sobotę to wyluzuj i odpocznij sobie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator_z_um Re: PIĘKNOŚCI Z UM IP: 212.106.128.* 05.12.05, 17:39 kiedys widywalem ladna stazystke bodajze z finansowego ale teraz jakos zniknela i nie widze jej a tak oczka cieszyl jej widok ale nie wiem jak sie nazywa taka mala drobna slodziutka blondyneczka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator_z_um Re: PIĘKNOŚCI Z UM IP: 212.106.128.* 05.12.05, 17:43 kiedys widywalem ladna stazystke bodajze z finansowego ale teraz jakos zniknela i nie widze jej a tak oczka cieszyl jej widok. Ale nie wiem jak sie nazywa taka mala drobna slodziutka blondyneczka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Re: PIĘKNOŚCI Z UM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 16:39 może Aga? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakotako Re: PIĘKNOŚCI Z UM IP: *.bater.net.pl / *.bater2.zabrze.pik-net.pl 07.12.05, 21:50 a to pan urzędnik taki nieśmiały?? trzeba było podejść i się zapytać jak dziewczę ma na imię :P zresztą...nie nosicie tam z UM identyfikatorów???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: killme Re: PIĘKNOŚCI Z UM IP: 212.106.128.* 14.12.05, 23:24 ja pamietam arletke ale niestety skonczyla juz staz i miejmy nadzieje ze juz niedlugo zacznie pracowac w um bedzie znow na co patrzec :) Odpowiedz Link Zgłoś