Dodaj do ulubionych

Jutro Spodek odleci!!!

IP: *.bater.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 22:09
Kochani ale będzie sie działo!jutro o 19.00 w Spodku zaczyna sie!koncert
DEPECHE MODE!!!KTO z Zabrza tam będzie?bo ja na pewno ,czekam na TO
wydarzenie z niecierpliwościa od ponad 1/2 roku!!!
Obserwuj wątek
    • lothian Re: Jutro Spodek odleci!!! 14.03.06, 10:12
      No jasne, że ja tez tam będę. Byłem w 2001 roku na koncercie w Warszawie (choć
      byłem cały mokry, było warto) i byłem na koncercie Davida Gahana 2 lata temu. I
      pójde pewnie na kolejne, bo warto to przeżywac wiele razy. Ja też nie mogę się
      doczekać, ale koncert zaczyna się o 20 a nie o 19. I najpierw wystąpi jeszcze
      support, więc Gahan, Gore i Fletcher pojawią się na scenie koło 21. Jeszcze
      tylko 11 godzin do odlotu :)
      • Gość: iska Re: Jutro Spodek odleci!!! IP: *.bater.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.06, 11:44
        masz rację! bo ja tak w skrócie dla wtajemniczonych!też byłam na Służewczu 2.09
        września 2001 oraz 7.11. 2003 to są niepowtarzalne chwile!!! a pamiętasz może
        lipiec 1985 Warszawa!(bo ja tak to by było na tyle )pozdrawiam Wszystkich
        depeszomaniaków i dozobaczenia w Spodku!Fanka Weteranka !
    • Gość: iska Re: Jutro Spodek odleci!!! IP: *.bater.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.06, 14:18
      jeszcze parę godzin (4,30)i sie ZACZNIE.....dozobaczenia !!!
      • lothian Re: Jutro Spodek odleci!!! 15.03.06, 10:39
        No i było cudownie, szkoda że spodek odfrunął na tak krótko. Ale atmosfera i to
        wszystko co się działo, nie do opisania. Pozdrawiam wszystkich obecnych na
        koncercie i dzięki za to wszystko dla chłopaków na scenie.
        Niestety roku 1985 to nie pamiętam, bo wtedy to dopiero do podstawówki
        zaczynałem chodzić, no i nawet przygody z DM jeszcze nie zaczynałem, bo to
        dopiero rok 1989.
        Ale od tej chwili jestem cały czas pod wrażeniem ich muzyki. Oby grali wiecznie...
        • lothian Re: Jutro Spodek odleci!!! 15.03.06, 10:40
          Dobrze ze mogę przynajmniej napisać o wrażeniach, bo niestety gardło odmawia
          dzisiaj posłuszeństwa;)
          • Gość: isia Re: Jutro Spodek odleci!!! IP: *.bater.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 14:53
            tak trzymaj lothian!oby ta przygoda nigdy sie nie skończyła!Ja tak mam od25 lat
            ale nie odpuszczę bo z NIMI dorastałam a i starzeć mi łatwiej bo Oni są i
            będą ! Jeszcze cały czas to przeżywam ,choć wczoraj był dla mnie koszmarny
            dzień że to już ..historia! Ale się działo prawda? Był to dla mnie najlepszy
            koncert!Uważam ze "chłopcy" pokazali podsumowanie swojej kariery !Przecież ONI
            są NAJLEPSI!pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka