Gość: Wyborca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 19:57 Brawo, wreszcie jestem przekonany na kogo będę głosować Mariusz Wójtowicz najbardziej przekonujący człowiek w trakcie debaty a inni daleko z tyłu Pozdrawiam Wyborca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Arek... Re: Debata IP: *.zabrze.net.pl 03.11.06, 20:07 Ja wiem i bez debaty, że głosuję na Nawrata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankiel Re: Debata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 20:17 To że dobrze mówi nie znaczy o tym że jest konkretny i że wie o czym mówi, myli się w wielu sprawach i nie potrafi się do tego przyznać. Na prezydenta Napewno nie Wójtowicz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ticzax Re: Debata IP: *.elsat.net.pl 03.11.06, 20:24 Każdy z nas popełnia błędy i nie zważajmy na to kto będzie rządził naszym małym miastem Zabrzem. Nie mniej jednak ważne jest aby Mariusz Wójtowicz wypełnił sumiennie te swoje "obiecanki" a my mu stwórzmy taką możliwość poprzez oddanie na niego głosu podczas wyborów. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wit Re: Debata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 20:22 Ty wyborca..Skoro tak piszesz to musisz być chyba jego żoną.Był beznadziejny wręcz. Ale skoro byłaś na debacie to napewno słyszałaś komu brawo kilka razy bili ? Tyłko Werecie ! No przepraszam raz wynajęci klakierzy po prawej stronie też mu bili. Słyszałaś też napewno jak Wereta na początku powiedział że kandydaci na prezydentów nie zgodzili się na to żeby pytania mogli również zadawać ludzie siedzący na sali. Wereta to powiedział głośno i wyrażnie że przed chwilą się o tym dowiedział.Normalnie się go boją.Wereta jest jedynym powżnym kandydatem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gOść: Wit 2 Re: Debata IP: *.elsat.net.pl 03.11.06, 20:49 To chyba ty chciałbyś/chciałabyś żebym był/była twoją drugą żoną To nie o to chodzi jesteś chory pisząc takie bzdury.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wit Re: Debata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 20:54 Może bym chciał, ale najpierw przyślij fotkę. Bez retuszu i fotomontażu jak u Wójtowicza, któremu na plakacie uszy nie odstają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majster Re: Debata IP: *.elsat.net.pl 03.11.06, 21:06 A kogo proszę pana interesują debaty polityczne?! Debatę prowadzicie między sobą. Tak naprawdę wszyscy możemy liczyć na siebie. Zastanów się naprawdę i oddaj głos na niego...? P.S. Na pana dr Wójtowicza Pytanie : A dlaczego na niego jak go nie popieram? P.S. Bo jest jedyną szansą, uwierz wyborco w siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psycholog Re: Debata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 21:08 byłem tez na debacie, jestem pychologiem i nie mając jeszcze swojego kandydata moim zdaniem róno wypadli Marek, Wojtowicz i Wita. Bez przesady z Wereta, wypadł słabo choć glośno. Ale nie o to chyba chodzi. Zaskoczony jestem słabymi wystapieniami szulikowej, chyba tylko trema ją usprawiedliwia. Odpowiedz Link Zgłoś