Gość: gośc IP: *.gl.digi.pl 21.01.07, 21:24 "OFFSide" club & gallery co myślicie o tym lokalu i jakie towarzystwo tam można spotkac!? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: picipolo Re: "OFFSide" club & gallery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 22:21 Lokal ładnie wystrojony ...ale klimat nie na Zabrze... Snobistyczny klub wielkich mertopolii którą nie jest Zabrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnom Re: "OFFSide" club & gallery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 23:16 wykaligrafowałeś tak poprawnie nazwe że śmierdzi z daleka drugą odsłoną reklamy drogo i nieprzyjemne towarzystwo IN-side Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gram Re: "OFFSide" club & gallery IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.07, 09:09 moze ktos wie kto jest wlascielem tego lokalu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob Re: "OFFSide" club & gallery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 11:03 no jak to kto? to oczywiste! Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-walker Re: "OFFSide" club & gallery 22.01.07, 11:38 Jak dla mnie, to chyba najlepsza knajpka w tym miescie, pod wzgledem wygladu,drinkow,obslugi (bardzo cieszy mnie selekcja na wejsciu) i innych rzeczy ktore sa standartem na zachodzie. Knajpka moze nie najtansza, ale cos za cos - wole sie czuc bezpieczenie bez dresow obok i zaplacic pare zl wiecej niz sie narazac. Szkoda tylko,ze jest malo siedzen ktore pozwolilyby porozmawiac bez przekrzykiwania sie. Jesli ide z moim Miskiem to nie ma problemu-siedzimy przytuleni,ale jesli z kumplem to vis'a'vis niestety trzeba juz uchem pracowac mocno.Ale tak czy owak fajne miejsce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NY selekcja? buahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 12:41 Dajcie sobie spokój z tą selekcją. Aby wejść do tego lokalu, musiałem z kumplem ubrać się jak zabrzański wieśniak. W ubraniu, które miałem wcześniej mnie nie wpuścili. W Berlinie, Paryżu, Warszawie czy w Krakowie wchodze bez problemu. W OFFside niestety panownie selekcjonerzy ślędza modę przez gazetki Tesco, Lidl i Real. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLA Re: selekcja? buahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 15:40 Nie wiem na czym polega ta selekcja, bo widziałam tam ludzi ubranych bardzo na luzie, zupełnie sportowo. Myślę, że nie chodzi im o buty w których jesteś, a bardziej o to czy ( ich zdaniem ) nie jesteś zagrożenie dla siedzących tam gości. I myślę , że to im się udaje. Żadnych dresów, karków, mundaminów. To co cen, to chyba przesadzacie. Czterdziestka Absolutu z sokiem 6zł. To dużo? Gdzie jest taniej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLA Re: selekcja? buahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 18:15 SORKI. Pomyliłam się 9 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawski Re: selekcja? buahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 18:56 "mundaminów" co to znaczy? Możesz mi wyjaśnić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liber Re: selekcja? buahaha IP: *.zabrze.net.pl 22.01.07, 20:20 No ale z zewnątrz lokal wymaga jeszcze dokończenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie abs Re: selekcja? buahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 20:59 Mundamin to człowiek lub zwierzę któremu niektóre narządy zastąpiono urządzeniami technicznymi....Także robot o wyglądzie człowieka lub zwierzecia.Biceps 56 cm mózgu brak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: portalu Re: "OFFSide" club & gallery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 13:44 Johnny, a standarDem jest znajomość języka, którym się posługujesz. Wszędzie. "rzeczy ktore sa standartem na zachodzie." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: "OFFSide" club & gallery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 21:36 wporzo lokal do posiedzenia do zabawy wybieram inne kluby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: "OFFSide" club & gallery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 21:42 szkoda ze nie byłeś teraz w sobotę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gram Re: "OFFSide" club & gallery IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 08:51 wiec kto jest wlascicielem?? Odpowiedz Link Zgłoś
data_file Re: "OFFSide" club & gallery 22.02.07, 23:26 i co z www klubu OFFSide? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: "OFFSide" club & gallery IP: *.za.digi.pl 03.03.07, 12:50 Seklekcja na wejsciu jest ale dość marna -wpóścili mnie w bluzie sportowej adidaskach i jokejce :) może dlatego ze jestem kobietą :)mialam fory :P . Drinki wypasione i za przystępną cene- to chyba ma być mobilizacja klientów do rezygnacji z piwa- gdyż to nie jest wcale takie tanie -7 zl. Żal mi Panów, ktorzy przychodzą na jedno piwko i musza za nie zapłacic bagatela...17zł(wstep- 10 zl obejmuje tylko Panów- plus cena piwa). Ale klubik jest bardzo dobrym pomysłem w naszym miescie- nareszcie powiew czegoś nowego i świeżego. Brakuje jeszcze klubu D'n'B:P. Ale w ostatnim roku to trzeba przyznac Zabrze poszło do przodu jeśli chodzi o klubu-jednak wciąż jest za małe urozmaicenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drillek Re: "OFFSide" club & gallery IP: *.zabrze.net.pl 04.03.07, 13:31 plus dla kelnerki,Ani(chyba) ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaa Re: "OFFSide" club & gallery IP: *.zabrze.net.pl 13.03.07, 20:48 całuski dla Anulki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klubers Re: "OFFSide" club & gallery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 09:06 karola: 1. Co Twoim zdaniem ruszyło w kwestii klubowej? 2. masz jakieś pomysły na rozwój klubowy? Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ura Re: "OFFSide" club & gallery IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 23:46 Ale to forum to śmietnik - nikt nie mówi tutaj racjonalnie!!! Pozdrowienia dla nudzących się urzędników w UM.:) Odpowiedz Link Zgłoś