Dodaj do ulubionych

"OFFSide" club & gallery

IP: *.gl.digi.pl 21.01.07, 21:24
"OFFSide" club & gallery co myślicie o tym lokalu i jakie towarzystwo tam
można spotkac!?
Obserwuj wątek
    • Gość: picipolo Re: "OFFSide" club & gallery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 22:21
      Lokal ładnie wystrojony ...ale klimat nie na Zabrze... Snobistyczny klub
      wielkich mertopolii którą nie jest Zabrze
    • Gość: gnom Re: "OFFSide" club & gallery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 23:16
      wykaligrafowałeś tak poprawnie nazwe że śmierdzi z daleka drugą odsłoną reklamy

drogo i nieprzyjemne towarzystwo IN-side
      • Gość: gram Re: "OFFSide" club & gallery IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.07, 09:09
        moze ktos wie kto jest wlascielem tego lokalu?
        • Gość: bob Re: "OFFSide" club & gallery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 11:03
          no jak to kto? to oczywiste!
    • johnny-walker Re: "OFFSide" club & gallery 22.01.07, 11:38
      Jak dla mnie, to chyba najlepsza knajpka w tym miescie, pod wzgledem
      wygladu,drinkow,obslugi (bardzo cieszy mnie selekcja na wejsciu) i innych
      rzeczy ktore sa standartem na zachodzie. Knajpka moze nie najtansza, ale cos za
      cos - wole sie czuc bezpieczenie bez dresow obok i zaplacic pare zl wiecej niz
      sie narazac. Szkoda tylko,ze jest malo siedzen ktore pozwolilyby porozmawiac
      bez przekrzykiwania sie. Jesli ide z moim Miskiem to nie ma problemu-siedzimy
      przytuleni,ale jesli z kumplem to vis'a'vis niestety trzeba juz uchem pracowac
      mocno.Ale tak czy owak fajne miejsce!
      • Gość: NY selekcja? buahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 12:41
        Dajcie sobie spokój z tą selekcją.
        Aby wejść do tego lokalu, musiałem z kumplem ubrać się jak zabrzański wieśniak.
        W ubraniu, które miałem wcześniej mnie nie wpuścili. W Berlinie, Paryżu,
        Warszawie czy w Krakowie wchodze bez problemu.
        W OFFside niestety panownie selekcjonerzy ślędza modę przez gazetki Tesco, Lidl
        i Real.
        • Gość: OLA Re: selekcja? buahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 15:40
          Nie wiem na czym polega ta selekcja, bo widziałam tam ludzi ubranych bardzo na
          luzie, zupełnie sportowo. Myślę, że nie chodzi im o buty w których jesteś, a
          bardziej o to czy ( ich zdaniem ) nie jesteś zagrożenie dla siedzących tam
          gości. I myślę , że to im się udaje. Żadnych dresów, karków, mundaminów. To co
          cen, to chyba przesadzacie. Czterdziestka Absolutu z sokiem 6zł. To dużo? Gdzie
          jest taniej?
          • Gość: OLA Re: selekcja? buahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 18:15
            SORKI. Pomyliłam się 9 zł.
          • Gość: Ciekawski Re: selekcja? buahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 18:56
            "mundaminów" co to znaczy? Możesz mi wyjaśnić?
            • Gość: Liber Re: selekcja? buahaha IP: *.zabrze.net.pl 22.01.07, 20:20
              No ale z zewnątrz lokal wymaga jeszcze dokończenia.
              • Gość: Nie abs Re: selekcja? buahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 20:59
                Mundamin to człowiek lub zwierzę któremu niektóre narządy zastąpiono
                urządzeniami technicznymi....Także robot o wyglądzie człowieka lub
                zwierzecia.Biceps 56 cm mózgu brak.
      • Gość: portalu Re: "OFFSide" club & gallery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 13:44
        Johnny, a standarDem jest znajomość języka, którym się posługujesz.
        Wszędzie.

"rzeczy ktore sa standartem na zachodzie."
    • Gość: xxx Re: "OFFSide" club & gallery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 21:36
      wporzo lokal do posiedzenia
      do zabawy wybieram inne kluby
      • Gość: widz Re: "OFFSide" club & gallery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 21:42
        szkoda ze nie byłeś teraz w sobotę.
        • Gość: gram Re: "OFFSide" club & gallery IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 08:51
          wiec kto jest wlascicielem??
          • data_file Re: "OFFSide" club & gallery 22.02.07, 23:26
            i co z www klubu OFFSide?
            • Gość: karola Re: "OFFSide" club & gallery IP: *.za.digi.pl 03.03.07, 12:50
              Seklekcja na wejsciu jest ale dość marna -wpóścili mnie w bluzie sportowej
              adidaskach i jokejce :) może dlatego ze jestem kobietą :)mialam fory :P .
              Drinki wypasione i za przystępną cene- to chyba ma być mobilizacja klientów do
              rezygnacji z piwa- gdyż to nie jest wcale takie tanie -7 zl. Żal mi Panów,
              ktorzy przychodzą na jedno piwko i musza za nie zapłacic bagatela...17zł(wstep-
              10 zl obejmuje tylko Panów- plus cena piwa). Ale klubik jest bardzo dobrym
              pomysłem w naszym miescie- nareszcie powiew czegoś nowego i świeżego. Brakuje
              jeszcze klubu D'n'B:P. Ale w ostatnim roku to trzeba przyznac Zabrze poszło do
              przodu jeśli chodzi o klubu-jednak wciąż jest za małe urozmaicenie.
              • Gość: drillek Re: "OFFSide" club & gallery IP: *.zabrze.net.pl 04.03.07, 13:31
                plus dla kelnerki,Ani(chyba) ;)))
                • Gość: aaaaa Re: "OFFSide" club & gallery IP: *.zabrze.net.pl 13.03.07, 20:48
                  całuski dla Anulki
              • Gość: klubers Re: "OFFSide" club & gallery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 09:06
                karola:
                1. Co Twoim zdaniem ruszyło w kwestii klubowej?
                2. masz jakieś pomysły na rozwój klubowy?

Pozdro
    • Gość: ura Re: "OFFSide" club & gallery IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 23:46
      Ale to forum to śmietnik - nikt nie mówi tutaj racjonalnie!!!
      Pozdrowienia dla nudzących się urzędników w UM.:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka