Dodaj do ulubionych

Dobra restauracja

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 09:38
Poszukuję dobrej, niedużej restauracji w centrum Zabrza na zorganizowanie
chrzcin dla 15 osób. Mieszkanie mam malutkie i w nim takiej liczby osób nie
pomieszczę.
Obserwuj wątek
    • Gość: gram Re: Dobra restauracja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 09:45
      w mikrusie robią takie imprezy
      • Gość: re Re: Dobra restauracja IP: *.zabrze.net.pl 13.03.07, 20:21
        jak masz kasę-to Pod Kasztanami
    • Gość: Zośka Re: Dobra restauracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 09:53
      Tylko nie w Menagerze. Robiłam tam w ubiegłym roku Komunię, zaserwowali nam
      zimny rosół, a wszystko podawali w takim tempie, żeby tylko szybko się nas
      pozbyć. Ceny podobne, jak "Pod Kasztanami", a jakość zupełnie inna.
    • Gość: Ewa Re: Dobra restauracja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.07, 10:33
      Pod Kasztanami!!!
    • Gość: Kaja Re: Dobra restauracja IP: *.stk.vectranet.pl 14.03.07, 11:01
      Ja organizowałam komunię w Hotelu Ambasador-i mogę naprawdę polecić.Pyszne
      jedzenie,przemiła obsługa,klimatyzacja,muzyczka..,,Nadmiar'' zapakowano nam do
      domu po skończonej uroczystości.Naprawdę warto.
      • Gość: polecam Re: Dobra restauracja IP: *.debacom.pl 14.03.07, 12:53
        Restauracja "Balaton" na ul. DeGaulle'a
        • Gość: Ania Re: Dobra restauracja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 20:41
          Ja też polecam Balaton.
          • Gość: zocha Re: Dobra restauracja IP: *.zabrze.net.pl 18.03.07, 17:20
            balaton jest jak z czasów PRLu. Czasy wymuszają zmiane wizerunku-a tam niestety nic się nie zmieniło. Polecam też Pod Kasztanami
            • Gość: Ania Re: Dobra restauracja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.07, 22:28
              A co się zmieniło pod Kasztanami? Chyba jedynie ceny, coraz wyższe!! I
              spadająca jakość potraw i usług.
              • Gość: mamcia Re: Dobra restauracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 09:07
                polecam pod wawrzynem robiłam tam komunię extra polecam

• Gość: mimka Re: Dobra restauracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 09:36
                  Polecam knajpke U Greka jedzenie palce lizac lub Balaton .....
              • Gość: :> Re: Dobra restauracja IP: *.polsl.pl 19.03.07, 09:59
                Droga Aniu , co sie zmieniło pod Kasztanami???
                Widać dawno tam nie byłaś, idź i zobacz!
                Nie ma w Zabrzu lepszego lokalu na imprezy rodzinne.
                • Gość: Zabrzanka Re: Dobra restauracja IP: 195.205.244.* 19.03.07, 15:23
                  I tu się mylisz. Jest super lokal przy ulicy Wolności na Zaborzu - KLASYKA.
                  Jest tam dużo róznych sal, więc jak jest jakaś impreza to nikt obcy nie pęta
                  się między gośćmi. Poza tym ceny też są do przyjęcia. Impreza na 15 osób: zupa,
                  dwa drugie dania do wyboru, trzy rodzaje sałatek, kawa, herbata, trzy rodzaje
                  ciast i zimne napoje za jedyne 500 zł. Polecam
                  • Gość: ToXiC Re: Dobra restauracja IP: *.zabrze.net.pl 19.03.07, 16:36
                    Potwierdzam.
                    • Gość: witam Re: Dobra restauracja IP: *.debacom.pl 19.03.07, 17:40
                      może i w klasyce jest fajnie, nie byłam.
                      Ale kucharz tam... swego czasu został wywalony z kasztanów za niechlujstwo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka