brunetka89 07.07.07, 22:24 zastanawiam się nad LOK-iem, liskiem i MAGNEZ-em na ul. brysza, która mozecie mi polecic?? najlepiej z wlasnego doswiadcznia, slyszalam ze najlepszy jest lisek.. ale nie wiem.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pj Re: jaka szkołe nauki jazdy polecacie?? IP: *.3s.pl 07.07.07, 22:36 lisek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brunetka89(niezal) Re: jaka szkołe nauki jazdy polecacie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 22:44 szkoda tylko ze nie organizuje kursów w wakacje;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imili86 Re: jaka szkołe nauki jazdy polecacie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 22:52 a ja polecam Lok...bylma bardzo zadowolona...:) zdalam za pierwszym razem teraz brat chodzi i wiadomo 3 tygodnie teoria i w 2,5 tygodnia wszystkie jazdy wyjezdzil :) i dobrze ucza wiesz kazdy ci poleci ta co do niej chodzil praktycznie...a ci co nie zdali za pierwszym razem beda najezdzali na ta szkole takze sama musisz zdecydowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: jaka szkołe nauki jazdy polecacie?? IP: *.stk.vectranet.pl 08.07.07, 08:32 Bednarek...super,polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga4000 Re: jaka szkołe nauki jazdy polecacie?? IP: *.com.pl 08.07.07, 19:08 LISEK tylko i wyłacznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOK Re: jaka szkołe nauki jazdy polecacie?? IP: *.za.digi.pl 08.07.07, 19:19 j.w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kniaź Re: jaka szkołe nauki jazdy polecacie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 21:27 magnez z brysza - konkretni są przynajmniej i są czynni w wakacje (znajoma tam zrobiła kurs i zdała za 1szym razem) i podobno można tam przez urząd pracy zrobić prawko za darmo! za kasę z unii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: jaka szkołe nauki jazdy polecacie?? IP: *.za.digi.pl 08.07.07, 22:20 stanowczo nie LOK, wiekszosc instruktorow cie niczego nie nauczy. Ich glowna czynosc opiera sie na kurzeniu cigaretow i czytaniu gazet...od czasu do czasu koles ci wymamrota zebys nie przejezdzal ludzi na chodniku i tela...ogolnie nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia Re: jaka szkołe nauki jazdy polecacie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 14:44 magnez- nie moze byc zly(moja kumpela robila tam prawko i zdała za 1 razem), tez tez mysle zeby się tam zapisać, ale najdrozej biora bo 1500 zł;/ ( razem z materialami i badaniami) ale nie wiem czy do ceny dolicza się juz egzamin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darcy Re: jaka szkołe nauki jazdy polecacie?? IP: *.za.digi.pl 09.07.07, 16:15 ja jestem z LOK zadowolona :)jest tylu instruktorów, że zawsze można zmienic jak komus nie odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabrzaneczka LISEK IP: *.e-zabrze.pl 09.07.07, 17:20 ja kurs robiłam w LOK-u, ale gdyby nie Lisek prawka bym nie zdała. To było już dość dawno, ale sądzę, że gość jest w porządku i można go polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda LISEK - potwierdzam, super! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 12:36 Ja i wszystkie moje koleżanki uczące się u niego zdałyśmy za pierwszym razem - jak tyle bab potrafił nauczyć, to musi być świetny :) Odpowiedz Link Zgłoś
brunetka89 Re: jaka szkołe nauki jazdy polecacie?? 09.07.07, 17:43 lok napewno odpada.. termin kursu mi nie odpowiada niestety:( bylam tez w magnezie.. wydaje się naprawde przyzwoicie... zobacze jeszcze na reymonta..;))) ale najlepiej zapytac sie "kursantów" bylych i obecnych///:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: jaka szkołe nauki jazdy polecacie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 23:05 w zadnej nie zda nikt za 1 RAZEM, WIEC BIERZ TĄ NAJTANSZĄ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: jaka szkołe nauki jazdy polecacie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 08:15 jeśli chcesz nauczyć się jeździć samochodem to idz do Liska, jak wylko wozić i nic pozatym to do tych pozostałych firm. Odpowiedz Link Zgłoś
brunetka89 Re: jaka szkołe nauki jazdy polecacie?? 10.07.07, 08:24 ni i co ja mam zrobic:( Odpowiedz Link Zgłoś
gotti7 Re: jaka szkołe nauki jazdy polecacie?? 10.07.07, 09:07 słuchaj ja zdawalem prawko w loku kilkanascie lat temu ,i najwazniejsze jest to aby gosc ktory cię uczył nawet (wrzeszczał po tobie) gdy jedziesz bo wtedy twoje błędy zapamietasz ,teraz podobno nikt nie krzyczy po kursantach bo kazdy szenuje klienta i to największy błąd ,potem są efekty na drodze .gość który mnie uczył był policjantem juz nie pracuje ,powiem szczerze jak wsiadałem do auta to chciałem go udusic a teraz wiem ze to wszystko wyszło na plus i wielkie dzięki mu za to (a nie słuchaj ludzi ze tam zdał za pierwszym razem -to nie o to chodzi liczy sie tez to czy nadajesz sie za kierownice ,u nas jest tak ze kazdy musi miec prawko -ale nie kazdy się nadaje za kierownicą normalne ze wprawy nabierzesz dopiero w pozniejszym czasie szkoda ze teraz jest tak niewielu lub nie ma wcale kierowców na drodze od których brac przykład i się uczyc ale zyczę ci powodzenia (i polecam instruktora nerwusa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kniaź Re: jaka szkołe nauki jazdy polecacie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 11:25 też robiłem kurs w loku wiele lat temu. wszystkie moje błędy były surowo karcone. nauczono mnie przede wszystkim na drodze myśleć i przewidywać. obecnie jest jak z bezstresowym wychowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darcy Re: jaka szkołe nauki jazdy polecacie?? IP: *.za.digi.pl 10.07.07, 09:50 to wybierz najbliższa, tak abys nie musiała daleko dojezdzac :) i stosunkowo tania. Na forum i tak sie nie dowiesz, która jest najlepsza. Pamiętaj, że jakakolwiek wybierzesz zawsze możesz ją zmienić, jezeli juz az tak bardzo nie bedzie ci sie podobało. Zauwaz, że doradzac na forum może nawet sam szef jakiegos tam OSK ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga4000 Re: jaka szkołe nauki jazdy polecacie?? IP: *.com.pl 10.07.07, 17:22 Kto ma sie nauczyc to sie nauczy a kto jest ofara losu to zadna szkola jazdy cudow nie zdziala....a to ze sie zda za pierwszym razem akurat najmniej swiadczy o szkole jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
bobulus Re: jaka szkołe nauki jazdy polecacie?? 12.07.07, 06:16 polecam Ci "babską szkołe jazdy " w gliwicach poniewaz jes na bardzo wysokim poziomie poza tym warunkiem dopuszczenia do egzaminu jest zaliczenie testu wewnętrznego a co za tym idzie mają większą zdawalność kursantów niż inne szkoły , poza tym jazdy odbywają sie już na terenie gliwic co ułatwia sprawę na egzaminie Odpowiedz Link Zgłoś
boczek39 Re: jaka szkołe nauki jazdy polecacie?? 18.09.07, 20:08 baby sa dobre ale w wyrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laikdla Re: jaka szkołe nauki jazdy polecacie?? IP: *.stk.vectranet.pl 19.09.07, 09:50 Witam a ja polecam osk formuła z gliwic nieduża szkoła grupa liczy ok 10 osób przez co jest indywidualne podejście do kursanta.Zdałam u nich za 2-gim podejściem a w sumie wyjeździłam 36h,nie są nastawieni na tzw. masówkę ale na rzetelność.Nie sprawiają żadnego problemu kursantom typu obowiązkowe jazdy dodatkowe bo np. po 30h nie zdali wewnętrznego praktycznego,z zaświadczeniem do word-u nie ma najmniejszego problemu i jeszcze bardzo pomagają w załatwianiu formalności typu ustaleniu terminu egzaminu czy wypełnianiu wniosku na wydanie prawka NAPRAWDę POLECAM!!!!!!!!Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś