Dodaj do ulubionych

jaka szkołe nauki jazdy polecacie??

07.07.07, 22:24
zastanawiam się nad LOK-iem, liskiem i MAGNEZ-em na ul. brysza, która
mozecie mi polecic?? najlepiej z wlasnego doswiadcznia, slyszalam ze
najlepszy jest lisek.. ale nie wiem..
Obserwuj wątek
    • Gość: pj Re: jaka szkołe nauki jazdy polecacie?? IP: *.3s.pl 07.07.07, 22:36
      lisek
      • Gość: brunetka89(niezal) Re: jaka szkołe nauki jazdy polecacie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 22:44
        szkoda tylko ze nie organizuje kursów w wakacje;(
        • Gość: imili86 Re: jaka szkołe nauki jazdy polecacie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 22:52
          a ja polecam Lok...bylma bardzo zadowolona...:) zdalam za pierwszym razem teraz brat chodzi i wiadomo 3 tygodnie teoria i w 2,5 tygodnia wszystkie jazdy wyjezdzil :) i dobrze ucza wiesz kazdy ci poleci ta co do niej chodzil praktycznie...a ci co nie zdali za pierwszym razem beda najezdzali na ta szkole takze sama musisz zdecydowac
    • Gość: Kaja Re: jaka szkołe nauki jazdy polecacie?? IP: *.stk.vectranet.pl 08.07.07, 08:32
      Bednarek...super,polecam
      • Gość: olga4000 Re: jaka szkołe nauki jazdy polecacie?? IP: *.com.pl 08.07.07, 19:08
        LISEK tylko i wyłacznie:)
    • Gość: LOK Re: jaka szkołe nauki jazdy polecacie?? IP: *.za.digi.pl 08.07.07, 19:19
      j.w
      • Gość: kniaź Re: jaka szkołe nauki jazdy polecacie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 21:27
        magnez z brysza - konkretni są przynajmniej i są czynni w wakacje
        (znajoma tam zrobiła kurs i zdała za 1szym razem)
        i podobno można tam przez urząd pracy zrobić prawko za darmo! za kasę z unii.
        • Gość: sceptyk Re: jaka szkołe nauki jazdy polecacie?? IP: *.za.digi.pl 08.07.07, 22:20
          stanowczo nie LOK, wiekszosc instruktorow cie niczego nie nauczy. Ich glowna czynosc opiera sie na kurzeniu cigaretow i czytaniu gazet...od czasu do czasu koles ci wymamrota zebys nie przejezdzal ludzi na chodniku i tela...ogolnie nie polecam
          • Gość: julia Re: jaka szkołe nauki jazdy polecacie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 14:44
            magnez- nie moze byc zly(moja kumpela robila tam prawko i zdała za 1 razem),
            tez tez mysle zeby się tam zapisać, ale najdrozej biora bo 1500 zł;/ ( razem z
            materialami i badaniami) ale nie wiem czy do ceny dolicza się juz egzamin
          • Gość: darcy Re: jaka szkołe nauki jazdy polecacie?? IP: *.za.digi.pl 09.07.07, 16:15
            ja jestem z LOK zadowolona :)jest tylu instruktorów, że zawsze można zmienic
            jak komus nie odpowiada.
            • Gość: zabrzaneczka LISEK IP: *.e-zabrze.pl 09.07.07, 17:20
              ja kurs robiłam w LOK-u, ale gdyby nie Lisek prawka bym nie zdała. To było już
              dość dawno, ale sądzę, że gość jest w porządku i można go polecić.
              • Gość: Magda LISEK - potwierdzam, super! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 12:36
                Ja i wszystkie moje koleżanki uczące się u niego zdałyśmy za pierwszym razem -
                jak tyle bab potrafił nauczyć, to musi być świetny :)
    • brunetka89 Re: jaka szkołe nauki jazdy polecacie?? 09.07.07, 17:43
      lok napewno odpada.. termin kursu mi nie odpowiada niestety:( bylam tez w
      magnezie.. wydaje się naprawde przyzwoicie... zobacze jeszcze na
      reymonta..;))) ale najlepiej zapytac sie "kursantów" bylych i obecnych///:)
    • Gość: kamil Re: jaka szkołe nauki jazdy polecacie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 23:05
      w zadnej nie zda nikt za 1 RAZEM, WIEC BIERZ TĄ NAJTANSZĄ
    • Gość: Peter Re: jaka szkołe nauki jazdy polecacie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 08:15
      jeśli chcesz nauczyć się jeździć samochodem to idz do Liska, jak wylko wozić i
      nic pozatym to do tych pozostałych firm.
      • brunetka89 Re: jaka szkołe nauki jazdy polecacie?? 10.07.07, 08:24
        ni i co ja mam zrobic:(
        • gotti7 Re: jaka szkołe nauki jazdy polecacie?? 10.07.07, 09:07
          słuchaj ja zdawalem prawko w loku kilkanascie lat temu ,i najwazniejsze jest to
          aby gosc ktory cię uczył nawet (wrzeszczał po tobie) gdy jedziesz bo wtedy
          twoje błędy zapamietasz ,teraz podobno nikt nie krzyczy po kursantach bo kazdy
          szenuje klienta i to największy błąd ,potem są efekty na drodze .gość który
          mnie uczył był policjantem juz nie pracuje ,powiem szczerze jak wsiadałem do
          auta to chciałem go udusic a teraz wiem ze to wszystko wyszło na plus i wielkie
          dzięki mu za to (a nie słuchaj ludzi ze tam zdał za pierwszym razem -to nie o
          to chodzi liczy sie tez to czy nadajesz sie za kierownice ,u nas jest tak ze
          kazdy musi miec prawko -ale nie kazdy się nadaje za kierownicą

normalne ze wprawy nabierzesz dopiero w pozniejszym czasie szkoda ze teraz jest
          tak niewielu lub nie ma wcale kierowców na drodze od których brac przykład i
          się uczyc ale zyczę ci powodzenia (i polecam instruktora nerwusa)
          • Gość: kniaź Re: jaka szkołe nauki jazdy polecacie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 11:25
            też robiłem kurs w loku wiele lat temu.
            wszystkie moje błędy były surowo karcone.
            nauczono mnie przede wszystkim na drodze myśleć i przewidywać.
            obecnie jest jak z bezstresowym wychowaniem.
        • Gość: darcy Re: jaka szkołe nauki jazdy polecacie?? IP: *.za.digi.pl 10.07.07, 09:50
          to wybierz najbliższa, tak abys nie musiała daleko dojezdzac :) i stosunkowo
          tania. Na forum i tak sie nie dowiesz, która jest najlepsza. Pamiętaj, że
          jakakolwiek wybierzesz zawsze możesz ją zmienić, jezeli juz az tak bardzo nie
          bedzie ci sie podobało. Zauwaz, że doradzac na forum może nawet sam szef
          jakiegos tam OSK ;)
          • Gość: olga4000 Re: jaka szkołe nauki jazdy polecacie?? IP: *.com.pl 10.07.07, 17:22
            Kto ma sie nauczyc to sie nauczy a kto jest ofara losu to zadna szkola jazdy
            cudow nie zdziala....a to ze sie zda za pierwszym razem akurat najmniej
            swiadczy o szkole jazdy.
    • bobulus Re: jaka szkołe nauki jazdy polecacie?? 12.07.07, 06:16
      polecam Ci "babską szkołe jazdy " w gliwicach poniewaz jes na bardzo wysokim poziomie poza tym warunkiem dopuszczenia do egzaminu jest zaliczenie testu wewnętrznego a co za tym idzie mają większą zdawalność kursantów niż inne szkoły , poza tym jazdy odbywają sie już na terenie gliwic co ułatwia sprawę na egzaminie
      • boczek39 Re: jaka szkołe nauki jazdy polecacie?? 18.09.07, 20:08
        baby sa dobre ale w wyrze
      • Gość: laikdla Re: jaka szkołe nauki jazdy polecacie?? IP: *.stk.vectranet.pl 19.09.07, 09:50
        Witam a ja polecam osk formuła z gliwic nieduża szkoła grupa liczy ok 10 osób
        przez co jest indywidualne podejście do kursanta.Zdałam u nich za 2-gim
        podejściem a w sumie wyjeździłam 36h,nie są nastawieni na tzw. masówkę ale na
        rzetelność.Nie sprawiają żadnego problemu kursantom typu obowiązkowe jazdy
        dodatkowe bo np. po 30h nie zdali wewnętrznego praktycznego,z zaświadczeniem do
        word-u nie ma najmniejszego problemu i jeszcze bardzo pomagają w załatwianiu
        formalności typu ustaleniu terminu egzaminu czy wypełnianiu wniosku na wydanie
        prawka NAPRAWDę POLECAM!!!!!!!!Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka