Dodaj do ulubionych

Kto jest najbogatszym mieszkańcem Zabrza??

IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.03, 00:16
Obserwuj wątek
    • quba Re: Kto jest najbogatszym mieszkańcem Zabrza?? 06.08.03, 07:34
      jak to kto ? ja !
      • busstop Re: Kto jest najbogatszym mieszkańcem Zabrza?? 06.08.03, 11:35
        Oficjalnie czy nieoficjalnie?
        • Gość: czarna owca Re: Kto jest najbogatszym mieszkańcem Zabrza?? IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 06.08.03, 12:56
          marszałek Hindenburg i hrabia Guido
        • Gość: legalista oficjalnie IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.03, 02:56
        • quba Re: Kto jest najbogatszym mieszkańcem Zabrza?? 07.08.03, 07:13
          busstop napisał:

> Oficjalnie czy nieoficjalnie?

a jakie to ma znaczenie?
          • Gość: zasadniczy zasadnicze IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.03, 20:13
            • Gość: Kosma Re: zasadnicze IP: 192.168.4.* 08.08.03, 11:30
              Jaka ciekawa dyskusja, boki zrywać.
              • Gość: skomplementowany dzięki za komplement... IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.03, 02:52
                • Gość: czarna owca bogaci IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 09.08.03, 21:37
                  naprawde bogaci już się wyprowadzili z Zabrza tam gdzie normalnie pracuja urzedy
                  skarbowe[nie zbóje] i gdzie ludzie maja co innego do roboty a nie pisanie
                  kretyńskich donosów [ dla nierozgarnietych,tam płacisz podatki gdzie jesteś
                  zameldowany[PIT], gdzie jest gł. siedziba[CIT]]
                  Firmy tez przenosza działalność zwłaszcza te co bardziej rentowne
                  niebawem będziemy mieli w Zabrzu tylko zamożnych polityków i urzędników
                  JEST SUPER a będzie jeszcze lepiej!
      • Gość: Bodo Re: Kto jest najbogatszym mieszkańcem Zabrza?? IP: *.dip.t-dialin.net 10.08.03, 17:54
        nie, bo ja
    • Gość: coolezanka Re: Kto jest najbogatszym mieszkańcem Zabrza?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.03, 22:45
      a moze zaczniemy typować?????
      ja obstawiam lekarzy. w koncu pracuja na 8 etatach kazdy po 1500 zl plus
      praktyka prywatna to daje ok 16 000 zl miesiecznie.
      • quba Re: Kto jest najbogatszym mieszkańcem Zabrza?? 29.08.03, 10:27
        Gość portalu: coolezanka napisał(a):

> a moze zaczniemy typować?????
        > ja obstawiam lekarzy. w koncu pracuja na 8 etatach kazdy po 1500 zl plus
        > praktyka prywatna to daje ok 16 000 zl miesiecznie.

toz to smieszne grosze, zaręczam Ci ze zarabiam znacznie więcej !!!!
        • Gość: celcyk1 Re: Kto jest najbogatszym mieszkańcem Zabrza?? IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 29.08.03, 14:27
          Guba to stawiam na Ciebie, ja to zarabiam znacznie mniej niz lekarz ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka