Gość: bolek IP: *.stk.vectranet.pl 24.01.08, 14:53 tani i dobry elektryk potrzebny do wymiany instalacji w mieszkaniu. prosze o jakies sprawdzone namiary. z gory dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: elektryk Re: tani i dobry elektryk potrzebny IP: *.zabrze.net.pl 24.01.08, 15:54 firma El-Roz ul. Myśliwska 17 41-800 Zabrze tel. 0 32 276 11 37 zabrze.nieruchomosci-online.pl/katalog/ogrod/bramy-kraty-ogrodzenia/el-roz-renata-smiech,16031.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezrobotny elektr. Re: tani i dobry elektryk potrzebny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.08, 17:50 Nie spotkałem się jeszcze z firmą tanią a dobrą, bo to tak jak by Pan szukał bogatą, ładną i inteligentną kandydatkę na żonę. Ja Panu zrobię tę wymianę instalacji na nową najtaniej, ale nie mam firmy, więc na czarno. 20 zł od punktu. Tel.889881379 Tomasz z Maciejowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: tani i dobry elektryk potrzebny IP: *.stk.vectranet.pl 24.01.08, 21:35 jutro z rana zadzwonie do pana bo juz chyba za pozno na telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: tani i dobry elektryk potrzebny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.08, 19:23 Ok niech Bolek wymieni Ci instalację oczywiście tanio i dobrze. Pytanie czy załatwi Ci odbiór / protokół/ instalacji elektrycznej w tym pomiary itp. Bo / odpukac w niemalowane/ jak coś sie stanie a z prądem , gazem nie ma żartów , to możesz więcej stracić niż zyskać na pozornej oszczędności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: tani i dobry elektryk potrzebny IP: *.zabrze.net.pl 25.01.08, 20:01 a ile ta pozorna ostroznosc w PLN??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: tani i dobry elektryk potrzebny IP: *.zabrze.net.pl 25.01.08, 20:01 tfff oszczednosc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: tani i dobry elektryk potrzebny IP: *.zabrze.net.pl 25.01.08, 20:02 a ile ta pozorna oszczednosc wyniesie w PLN? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: tani i dobry elektryk potrzebny IP: *.stk.vectranet.pl 25.01.08, 22:33 odpuscilem sobie bezrobotnego bo tak jak mowisz nie ma pewnie uprawnien i odbioru mi nie zrobi, musialbym znow potem kombinowac kogos zeby pieczatke przybil. znalazlem dzis goscia co bierze 35zl za punkt i ma uprawnienia. mysle ze taniej juz nie znajde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek Re: tani i dobry elektryk potrzebny IP: *.scom.za.digi.pl 27.01.08, 22:32 Tylko nie zapomnij o osobnym trzecim kablu z klatki do mieszkania! życzę powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bvf Re: tani i dobry elektryk potrzebny IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.08, 19:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: tani i dobry elektryk potrzebny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.08, 22:12 Mnie też robił instalację kolega i działa bez problemu. 35 złotych z wszystkimi formalnościami to dobra cena bo firmy elektryczne biorą dwa razy drożej ale do tego doliczają ZUS, podatki i inne koszty. Usługi u nas były by tańsze gdyby koszty pracy były niższe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: tani i dobry elektryk potrzebny IP: *.stk.vectranet.pl 28.01.08, 23:24 to jest firma z rudy slaskiej nie jakis bezrobotny fachowiec na lewuche. Odpowiedz Link Zgłoś
slawkozab Re: tani i dobry elektryk potrzebny 29.01.08, 12:41 bolek podaj namiary, też potrzebuje elektryka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: tani i dobry elektryk potrzebny IP: *.stk.vectranet.pl 29.01.08, 15:37 602703253 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robek Re: tani i dobry elektryk potrzebny IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.08, 23:58 formalne uprawnienia nie zastąpią rzetelności! Np. co wszyscy inspektorzy nadzoru budowlanego doją cięzką kasę a i tak puszczają niedoróbki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: tani i dobry elektryk potrzebny IP: *.gprs.plus.pl 29.01.08, 18:03 Kto budowal dom, ten doskonale o tym wie. Niestey Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WYROK Re: tani i dobry elektryk potrzebny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 08:56 Trzeba się bliżej przyjrzeć temu elektrykowi ! tani bo pewnie zatrudnia na czarno. Trzeba go skasować żeby nie zabierał roboty Zabrzańskim elektrykom. mamy jego numer telefonu !!! będzie wisiał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: tani i dobry elektryk potrzebny IP: *.stk.vectranet.pl 30.01.08, 09:09 hehe, dobry jestes. prawo rynku. ktos tanszy tez ma robote. zabrzanski elektryk przyszedl i powiedzial mi za sama robote 2,5tys.i tez robi na czarno podatkow nie placic. mam gdzies takich zabrzanskich elektrykow :D Odpowiedz Link Zgłoś
z_rokitnicy Re: tani i dobry elektryk potrzebny 05.02.08, 21:12 Aaaabsolutnie nie ma Tanich i Dobrych! Albo tani albo dobrzy Odpowiedz Link Zgłoś
macie-jow Re: tani i dobry elektryk potrzebny 19.02.08, 22:46 A przystojny też ma być? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solidny Re: tani i dobry elektryk potrzebny IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.08, 03:00 Ja jestem przystojny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: tani i dobry elektryk potrzebny IP: *.dynamic-ra-4.vectranet.pl 10.02.16, 00:47 Dobry i polecany przez znajomych elektryk z firmy Elektro-Mont z Zabrza. Namiary na nich: www.elektro-mont.pl, tel. 693 585 893, Pozdrawiam, a tu link Elektryk_Zabrze Odpowiedz Link Zgłoś