Gość: otto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.08, 10:43 Widziałem wczoraj najsmutniejszego człowieka na świecie,jego twarz była pełna smutku.To był strażnik miejski. Dlaczego był smutny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ;)) Re: Smutnt strażnik miejski. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.08, 11:27 bo nikt go nie kocha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strażniczka Re: Smutnt strażnik miejski. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.08, 12:07 Bo ma głupich i niekompetentnych przełożonych a do tego z-ni go molestuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Smutnt strażnik miejski. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 00:28 Może ne dał mandatu kierowcy i dostał opier..l od swojego durnego szefa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stażniczka Re: Smutnt strażnik miejski. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.08, 09:12 ja kocham Krzysia K. jest bardzo-bardzo walentynkowy. i on nie jest smutny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Smutnt strażnik miejski. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 10:31 Walentynki to jedynie święto handlarzy,którym naiwniacy nabijają kabzy.Tym powinna się zająć SM i zlikwidować to niby święto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do-on Re: Smutnt strażnik miejski. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.08, 13:57 ty sie lecz na mózg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie-strażnik Re: Smutnt strażnik miejski. IP: *.zabrze.net.pl 14.02.08, 19:02 a ja kocham Basiunię i Anulę,to są też fajne laski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie-strażnik Re: Smutnt strażnik miejski. IP: *.zabrze.net.pl 14.02.08, 19:04 one są zawsze usmiechnięte Odpowiedz Link Zgłoś